Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

miTzaH

Sugestie D/C pe spot

Recommended Posts

Posted

Sugerez ca atunci cand tot party-ul primeste D/C si este clar ca este provocat de un program tip hack , spotul sa ramana al celor care erau pe spot si sa nu fie pierdut.

Asa nu va mai avea sens sa dai d/c unui spot pentru ca nu il vei putea prelua folosind aceasta metoda.

ocuparea spotului dupa ce intreg party-ul ce detinea spotul primeste D/C si ne-predarea acestuia chiar si dupa prezentarea dovezilor (screenshot cu d/c de la toti membrii party-ului) sa duca la suspend de 5 zile pentru toti cei ce au venit in preluare

excludere de la regula atunci cand spotul este ocupat de una sau doua persoane. ( poate fi aceeasi persoana cu 2 calculatoare si doar ii pica internetul nu este d/c)

putem da si o limita de timp din momentul deconectarii pana la re-ocuparea spotului ca sa nu ajungem la perioade de 2 saptamani ci doar de 5 minute pana la revenirea pe spot.

si normal ca d/c-urile din cauza serverului nu intra sub aceasta regula :)

Chiar e buna sugestia , daca reiese din log-uri ca acei playeri au luat d/c , sa reprimeasca spotul inapoi ,indiferent daca cel care a ajuns la spot nu are nici cea mai mica legatura cu cel care a dat d/c .

da , dar totusi sa se limiteze la o perioada de 5 minute din momentul d/c-ului exact ca in cazul unei preluari . depasirea perioadei de 5 minute duce la pierderea spotului.

deci , daca gasesti un spot gol , faci poza odata ajuns pe el , si inca una peste 5 minute , si chiar daca a fost un party pe spot atunci iti ramane tie.

Hmm , acum ca ma gandesc mai bine , Crissie are dreptate , sugestia e buna doar 50% , cum a spus si el , d/c-ul poate fi cauzat de netul playerului , sau chiar un server crash cine stie.. :dontknow:

daca e din cauza netului e prea mica sansa ca toti 3-4-5 de pe spot sa aiba acelasi provider in acelasi cartier unde pica netul.

daca este din cauza serverului se poate verifica si nu intra sub incidenta regulii

Nu s-ar justifica in anumite cazuri, de exemplu d/c-uri de la server. Cred ca daca s-ar pedepsi complicitatea ar fi mai ok, adica vezi cine e pe spot, verifica -ija- daca era cu cateva coord mai incolo si astepta si apoi se iau masurile.

ceea ce spui tu este si asta o idee buna dar ar duce la verificarea logurilor. iar chestia asta dureaza foarte mult timp. ceea ce sugerez eu se poate demonstra foarte usor prin screenshoturi si se poate ajunge mult mai rapid la o rezolvare

Posted

Eu sunt total de acord , sincer. E o sugestie foarte buna , nu te supara barosica , dar am scapa de nesimtitii care umbla cu D/C uri ;) . Sper ca aceasta sugestie sa fie aplicata in curand.

+1 mitzah :right:

Posted

Nu s-ar justifica in anumite cazuri, de exemplu d/c-uri de la server. Cred ca daca s-ar pedepsi complicitatea ar fi mai ok, adica vezi cine e pe spot, verifica -ija- daca era cu cateva coord mai incolo si astepta si apoi se iau masurile.

Posted

Chiar e buna sugestia , daca reiese din log-uri ca acei playeri au luat d/c , sa reprimeasca spotul inapoi ,indiferent daca cel care a ajuns la spot nu are nici cea mai mica legatura cu cel care a dat d/c .

Posted

Hmm , acum ca ma gandesc mai bine , Crissie are dreptate , sugestia e buna doar 50% , cum a spus si el , d/c-ul poate fi cauzat de netul playerului , sau chiar un server crash cine stie.. :dontknow:

Posted

-adaugat in primul spot-

daca e din cauza netului e prea mica sansa ca toti 3-4-5 de pe spot sa aiba acelasi provider in acelasi cartier unde pica netul.

daca este din cauza serverului se poate verifica si nu intra sub incidenta regulii

Posted

Nu e bine nici ce zici tu Crissie... daca cineva a fost prin apropiere din intamplare? Ia saracu ban ca se plimbase pe acolo..?

Royal se plimba cam des pe langa spoturile cu d/c :whistle:

Posted

odata ce ai luat,primit d/c pierzi orice drept asupra acelui spot. ce spui u aici duce la o schimbare majora in regulament + ca si asa se ia ss daca se dovedeste ca esti complice la d/c,si nu 5 zile se chiar 99.

Posted

Eu am alta sugestie prin verificare logurilor se poate stabili pe baza ip ce caractere au mai intrat pe un cont cu care se da d/c.

Cand a fost creat caracterul a folosit normal ip lui de acasa pe baza asta se poate stabilii ce caracter de joc are si in ce pt era la momentul d/c

Consider ca pt in care era caracterul de joc se face complice la d/c deci toti 99.

Posted

Problama e ca nu toata lumea da d/c pt spot. Am vazut destui care dadeau doar de dragul de a face pe "hackerii".

O alta problema e situatia celor care gasesc un spot liber din intamplare si nu stiu ca s-a dat d/c acolo. Pana se fac toate verificarile de rigoare pentru a se elucida daca s-a dat sau nu d/c, al cui e spotul? Ce fac cu jucatorii care au gasit in mod regulamentar un spot gol?

Posted

Problama e ca nu toata lumea da d/c pt spot. Am vazut destui care dadeau doar de dragul de a face pe "hackerii".

O alta problema e situatia celor care gasesc un spot liber din intamplare si nu stiu ca s-a dat d/c acolo. Pana se fac toate verificarile de rigoare pentru a se elucida daca s-a dat sau nu d/c, al cui e spotul? Ce fac cu jucatorii care au gasit in mod regulamentar un spot gol?

gasesti un spot gol , faci screen pe el imediat ce ai ajuns , si mai faci unul peste 5 minute.

daca in intervalul asta de 5 minute nu apare nimeni pe el cu dovezi ca ar fi luat toti d/c pe el , atunci spotul devine al nou venitilor

Posted

Consider ar fii bine sa ii blocheze toate conturile la unul care e prins cu d/c gen Leather care are mai nou o elfa Pacific si un dl Frozen^ pana la urma tot are sa mai dea d/c.

Posted

contra,cineva da d/c?complicitate?nesimtire? >>> ss (eu unu astept noul patch+muguard,sper sa fie mult mai reusit si sa stopeze aceste incidente neplacute)

PRO

Posted

DC poti lua din multe motive.

Majoritatea nu au legatura cu nici un hack sau alt player.

Daca x trece pe langa un spot si e liber, tu propui sa stea 5 minute cuminte si oricine vine si pretinde ca a fost al lui si a luat dc sa il revendice.

Cum dovedesti pe loc cine are dreptate?

Cum dovedesti pe loc cine are dreptul la spot?

Nu poti! Doar cu scanari de loguri, poze si alte d-astea.

Grantat iese cearta.

Vreti de fiecare data cand treceti pe langa un spot gol sa stati cu frica ca vine x ca luat dc si sa va treziti suspendati?

Ce joc mai e asta?

Pai mai se risca cineva sa ia un spot gol?

Se strica jocul complet!

Eu zic sa va mai ganditi.

Posted

contra ideea in principiu e buna dar greu de pus in practica..u care ai luat d/c cum dovedesti ca e de la hack si nu de la pc/net/curent etc..Cel care vine pe spot trb sa stea sa`i dai u poze sa isi da o parere si asa mai departe..oricand poate sa zica e are pc slab il stiu ca ia d/c si cum sa`l cred..cel mai bine ar fi daca sar merge pe bun simt..daca gasesti un spot bun gol si imediat intra 2-3-4 si ii vezi ca zic si cva de d/c e destul de clar..(dar la noi mai greu cu bunul simt)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...