Jump to content
AngeL

La 6 ani este obsedata sa fie slaba.

Recommended Posts

Posted

Are abonamente la cursuri de gimnastica, inot si dansuri. Isi incepe fiecare zi cu serii de abdomene si flotari, iar in timpul liber se mentine facand zumba si kickboxing. Nu se atinge de dulciuri si prajeli, pentru ca este obsedata sa nu se ingrase. Toate i se intampla unei fetite de numai 6 ani!

Dupa ce si-a facut cele 10 serii de abdomene, Kayshia Binch este multumita de sine insasi pentru ca stie ca exercitiile de dimineata, care contin si un set de flotari, o vor ajuta sa nu se ingrase. Ca sa ramana slaba, nu se atinge de ciocolata, pentru ca asta ar insemna ca a facut miscare in zadar. Pare o femeie super constiincioasa, insa in realitate este doar o fetita de 6 ani!

Daily Mirror scrie ca fetita a inceput sa copieze comportamentul mamei ei, care este obsedata de silueta.

“Am devenit foarte atenta la kilograme cand am ramas insarcinata cu Kayshia, pentru ca trupul meu a suferit schimbari foarte mari”, spune mama fetei, Jayde, care a ramas insarcinata la numai 15 ani.

“M-am ingrasat mult si am devenit foarte frustrata pentru ca nu aveam voie sa fac sport. Citeam revistele glossy si vedeam ca toata lumea arata mai bine ca mine – toate femeile de acolo erau slabe. Eram obsedata de lucrul asta si imi intrebam toti prietenii daca sunt grasa”, spune Jayde.

a6cmn5uuuat3j7rs7cw.jpg

Pe masura ce au trecut anii, fiica lui Jayde, Kayshia a inceput sa isi copieze mama in comportament: “Mami, crezi ca eu sunt grasa?”, a intrebat micuta.

“Obisnuiam sa ma cantaresc foarte des in fata ei si vedea cat de nervoasa sunt. Apoi se cantarea si ea si spunea: “Mami, m-am mai ingrasat”. Atunci mi-am dat seama ca exageram si ca imi influentam in mod negativ copilul”, spune Jayde.

In vreme ce Jayde merge la sala de 4 ori pe saptamana, micuta Kayshia a fost inscrisa la gimnastica, dansuri si inot inca de la 3 ani. In fiecare dimineata mama si fiica fac impreuna abdomene si flotari, precum si miscari de kickboxing si Zumba.

De asemenea, si-au exclus din dieta dulcurile si prajelile. “Eu si fiica mea mancam la fel. Dimineata mancam musli cu iaurt, miere si fructe de padure. La pranz preferam un sandvis sau o salata si preferam ceva mai consistent la ora ceaiului, 5 – pui cu orez si legume. Apoi mancam un baton cu cereale sau fructe”, spune mama.

Ce am vrut eu sa scot in evidenta e faptul ca, un matur (atat mama cat si tata) pot fi un exemplu negativ sau pozitiv in cresterea si formarii mentalitatii unui copil.

La 6 ani sa fi obsedata de silueta? cum se poate asa ceva? copilul ala nu mananca dulciuri, domane.

Sursa.

Posted

Si eu as vrea sa POT sa traiesc asa. Eu as fi mandru de copilul meu daca ar avea un astfel de mod de viata, nu neaparat ca isi mentine silueta, ci pt ca e sanatos sa faci miscare si sa mananci bine. Numai sa nu o dea in extrema cealalta :)

Posted

Si eu as vrea sa POT sa traiesc asa. Eu as fi mandru de copilul meu daca ar avea un astfel de mod de viata, nu neaparat ca isi mentine silueta, ci pt ca e sanatos sa faci miscare si sa mananci bine. Numai sa nu o dea in extrema cealalta :)

O viata ai , traieste-o ! Daca mananci numai legume si tot felu de mancaruri asa zise sanatoase tot mori intr-un tarziu , tineretea nu e vesnica . Poti sa o duci bine nu numai daca mananci sanatos .

Guest nedumerit
Posted

E foarte bjne daca tine la silueta si sanatatea sa de la varsta asta , nu vad nimic rau in asta

esti prost ma ? silueta la 6 ani ? cand copilul e in crestere ?

Posted

E foarte bjne daca tine la silueta si sanatatea sa de la varsta asta , nu vad nimic rau in asta

esti prost ma ? silueta la 6 ani ? cand copilul e in crestere ?

Prost esti TU. Si ce e daca e in dezvoltare ?:) E mult mai bine ca acuma ca e in dezvoltare, are grija la mancare si la programul de antrenament si somn. Mai repede te dezolvi si cresti armonios si sanatos daca urmezi un program de somn ,mancare,etc.. nu daca mananci chips-uri , shaorme,kebab,etc.. si stai pana la 3-4 noapte pe facebook sau mai stiu eu ce .. Chiar ma mira faptul ca la asa o varsta frageda are atata ambitie si devotament pt. ceea ce face, e de admirat.

Posted

Buna, tind sa cred ca ati citit doar titlul topicului, si eu zic ca e bine sa ii creezi copilului tau un mod de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa dar nu exagerat, e prea exagerat asa ceva, copilul ala nu se mai gandeste la papusi, se gandeste la silueta (sunt eu mai blonda si reactionez mai exagerat?).

Cel mai mult am vrut sa scot in evidenta cum am scris si mai sus, un adult prin comportamentul lui (negativ sau pozitiv) poate sa influenteze mentalitatea copilului lui.

Sincer Gabriela mea, are 1 si 7 luni, nu as face prostia sa ii induc in minte anumite gesturi si iesiri ale mele, (daca mama fetitei era o alcoolista de ultima speta si titlul topicului suna ceva de genu: Fetita la 6 ani obsedata de alcool, cum era?) Copilul e copil, trebuie sa il lasi sa se bucure de copilarie si jucarii.

Posted

(sunt eu mai blonda si reactionez mai exagerat?).

da

de unde stii tu ca nu se gandeste la papusi? nu-i anorexica fetita ca sa te alarmezi. scrie ca nu mananca alimente nesanatoase, nu ca nu mananca

nu vad unde-i problema

cate concluzii trase aiurea in topic-ul asta

Posted

Buna, tind sa cred ca ati citit doar titlul topicului, si eu zic ca e bine sa ii creezi copilului tau un mod de viata sanatos, o alimentatie sanatoasa dar nu exagerat, e prea exagerat asa ceva, copilul ala nu se mai gandeste la papusi, se gandeste la silueta (sunt eu mai blonda si reactionez mai exagerat?).

Cel mai mult am vrut sa scot in evidenta cum am scris si mai sus, un adult prin comportamentul lui (negativ sau pozitiv) poate sa influenteze mentalitatea copilului lui.

Sincer Gabriela mea, are 1 si 7 luni, nu as face prostia sa ii induc in minte anumite gesturi si iesiri ale mele, (daca mama fetitei era o alcoolista de ultima speta si titlul topicului suna ceva de genu: Fetita la 6 ani obsedata de alcool, cum era?) Copilul e copil, trebuie sa il lasi sa se bucure de copilarie si jucarii.

wtf ai copil?

Si apoi.. stii bine ca presa exagereaza in ultimul hal. Adica nu ai cum sa stii cum sta treaba in realitate. Dar din ce scrie in articol, mie mi se pare destul de ok..

Posted

(sunt eu mai blonda si reactionez mai exagerat?).

da

de unde stii tu ca nu se gandeste la papusi? nu-i anorexica fetita ca sa te alarmezi. scrie ca nu mananca alimente nesanatoase, nu ca nu mananca

nu vad unde-i problema

cate concluzii trase aiurea in topic-ul asta

Am sa iti dau un exemplu ce am patit eu, tot asa mama mea era obsedata de curatenie, facea ce facea si iar scotea tot din casa sa faca curatenie, statea in spatele meu si a lu sora mea cand stergeam pe jos, se uita nu cumva sa ramana un fir de murdarie pe undeva, deci era exagerat tot, si acum eu fara sa vreau ii urmez pasi, vreau sa ma controlez ca vad ca nu e bine si nu pot.

Asta era o paranteaza topicului, sunt de parere cu 2dor ca mass media mai si exagereaza dar nu poti sa ii induci unui copil cu mentalitatea in formare ceva exagerat care stii sigur ca la un momendat ii va marca viata, deci eu n-am zis ca nu e bine sa tina copilul ala o dieta sau un regim alimentar sanatos dar parintele respectiv n-ar trebui sa exagereze cu anumite aspecte,

Acesta e punctul meu de vedere.

Posted

Cu ce aspecte exagereaza parintele?

Nu i-a impus nimic, maica-sa tinea dieta si a inceput si copilul. Mi se pare proprie initiativa asta.

Guest Advanced12
Posted

Ce distrus? ! :bananadance2:

Pun pariu c? uraganul o duce pân? in Mexic

• Downvote 1
Posted

Ce distrus? ! :bananadance2:

Pun pariu c? uraganul o duce pân? in Mexic

ce ? uraganul ? cred ca ai gresit topicul , titlul este aici : La 6 ani este obsedata sa fie slaba.

articolul nu spune daca o obliga maica-sa sa faca dieta sau daca vrea ea , oricum , ce face parintele face si copilul . mi se pare cam exagerat : "

Dupa ce si-a facut cele 10 serii de abdomene, Kayshia Binch este multumita de sine insasi pentru ca stie ca exercitiile de dimineata, care contin si un set de flotari, o vor ajuta sa nu se ingrase. Ca sa ramana slaba, nu se atinge de ciocolata, pentru ca asta ar insemna ca a facut miscare in zadar. Pare o femeie super constiincioasa, insa in realitate este doar o fetita de 6 ani! , daca la varsta asta se gandeste poate fi egrasa , mai tarziu poate sa devina anorexica .

Posted

dudes , are 6 ani la varsta aia imita tot ce face ma-sa terminati cu prostiile cu anorexitatea si restu.. voi cand erati mici nu faceati o gramada de porcarii? ati ramas marcati pe viata?

@advanced12 nu te supara , dar esti foarte prost.

• Upvote 1
Posted

O viata ai , traieste-o ! Daca mananci numai legume si tot felu de mancaruri asa zise sanatoase tot mori intr-un tarziu , tineretea nu e vesnica . Poti sa o duci bine nu numai daca mananci sanatos .

pai.... depinde de fiecare individ cum isi traieste viata, pentru unii a-si 'trai viata' inseamna sa manance sanatos, sa faca sport, sa traiasca mult; pentru altii inseamna droguri, distractie, alcool, tutun, junk-food (viata scurta, dar frumoasa din perspectiva lor, nu ma intelegeti gresit, nu ii critic, fiecare are felul lui); sunt si oameni care le combina desigur (ca mine :D exceptand drogurile si tutunul), nu strica putina distractie si altele din cand in cand :P

La 6 ani sa fi obsedata de silueta? cum se poate asa ceva? copilul ala nu mananca dulciuri, domane.

asa e .... ce copil ciudat, sunt sigur ca toti copii ....... normali (http://imageshack.us/photo/my-images/43/fatkidk.jpg/) .... fac misto de ea la scoala

bravo ei ca face sport :P

cat despre mamica... not bad, not bad :>

Posted

pai.... depinde de fiecare individ cum isi traieste viata, pentru unii a-si 'trai viata' inseamna sa manance sanatos, sa faca sport, sa traiasca mult; pentru altii inseamna droguri, distractie, alcool, tutun, junk-food (viata scurta, dar frumoasa din perspectiva lor, nu ma intelegeti gresit, nu ii critic, fiecare are felul lui); sunt si oameni care le combina desigur (ca mine :D exceptand drogurile si tutunul), nu strica putina distractie si altele din cand in cand :P

asa e .... ce copil ciudat, sunt sigur ca toti copii ....... normali (http://imageshack.us/photo/my-images/43/fatkidk.jpg/) .... fac misto de ea la scoala

bravo ei ca face sport :P

cat despre mamica... not bad, not bad :>

Doamne nu imi arata acei copii hraniti la fast-food, n-am zis eu ca e rau sa ii stabileasca o dieta alimentara sanatoasa si un anume regim dar sa nu exagereze, atata tot.

Nu savurati Meniul de fast-food ca riscati sa ajungeti ca acei copii de mai sus!

P.S Ce ti-am facut ca sa imi pui exemplele alea? :crybaby:

• Downvote 1
Posted

La cat de neglijenti sunt parintii din ziua de azi nici nu te mai mira rata obezitatii. De la varsta aia incepi sa inveti copilul nu la 13-14 ani cand el deja si-a format un ritm propriu. Am vazut zeci de copii de 8-11 ani care erau pur si simplu grasi. Parintii lor ce fac? Chiar asa face copii doar de dragu a ne f*terii? Folositi naibii prezervative, unui copil nu-i trebuie doar mancare si imbracaminte pentru a creste sanatos. E o mare diferenta intra a trai si a supravietui si multi din tineri nu au habar.

ON: Bravo ei insa prea putin imi pasa . Sincer mi se pare mult prea mult timp axat frumusetea exterioara. Daca ar fi fost copilul meu as fi preferat sa practice un sport cu seriozitate si sa incerce si performanta, sa-i las si timp liber si sa se relaxeze si sa aibe timp si de invatat sau pentru alte arte, lectura, etc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...