Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nemesis113

Cea mai buna sugestie de pana acum!

Recommended Posts

Posted

80 zile pentru complicitate.

Vi se pare frumos ? http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421037

Mie nu. Dupa ce a luat d/c imediat la o distanta de 4 minute spotul a fost ocupat. Acesta este un exemplu de complicitate. Apoi fac pe nevinovatii.

Sa fie introdusa o regula ca aceasta, iar ea sa fie aplicata in toate topicurile de pana acum cu d/c. Va spun eu ca se linistesc baietii si nu vor mai intra in viata lor cu d'astea :tiphat:

Altfel protejati 3-4 playeri in timp ce zeci se lasa deja de linkmania.

Aceasta poate fi o regula provizorie pana se introduce noul muguard.

Posted

Eu propun altceva:ine momentul in care iei d/c si faci print ca ai luat d/c si intri in maxim 5minute inapoi, iti poti revendica spotul, si asa degeaba dau ei d/c, daca ai voie sa iti iei spotul inapoi, dar daca trec mai mult de 5minute si n-ai revenit...E o idee doar... ;)

Posted

Eu propun altceva:ine momentul in care iei d/c si faci print ca ai luat d/c si intri in maxim 5minute inapoi, iti poti revendica spotul, si asa degeaba dau ei d/c, daca ai voie sa iti iei spotul inapoi, dar daca trec mai mult de 5minute si n-ai revenit...E o idee doar... ;)

o propunere mai tampita ca asta nu am vazut in viata mea, cred ca nici tu nu ai aplicao daca ai avea puterea sa faci asta :))

Posted

nu e tampita,de aia am spus ca e doar o idee,in sensul ca:trebuie facuta o regula de genul,pentru a nu mai avea ce sa faca cei care dau d/c, sa nu mai aibe rost sa dea d/c...in fine

Posted

nu e tampita,de aia am spus ca e doar o idee,in sensul ca:trebuie facuta o regula de genul,pentru a nu mai avea ce sa faca cei care dau d/c, sa nu mai aibe rost sa dea d/c...in fine

si daca se intampla sa iei d/c, din cauza la net, la lag sau mai stiu eu ce, ce se intampla atunci? daca revii in 5 min tot spotul tau e,nu? daca ai pati asha cv sa stai pe un spot 3-4 min si sa vina altu sa spuna ca e spotul lui,in sec 2 e gata plangerea impotriva lui :))

Posted

si daca se intampla sa iei d/c, din cauza la net, la lag sau mai stiu eu ce, ce se intampla atunci? daca revii in 5 min tot spotul tau e,nu? daca ai pati asha cv sa stai pe un spot 3-4 min si sa vina altu sa spuna ca e spotul lui,in sec 2 e gata plangerea impotriva lui :))

Nu cred ca pot lua d/c toti 5 din party, iar in a doua secunda sa fie ocupat spotu de altcineva

In plus o sa se vada in printuri diferenta de timp.

Suspendul pentru complicitate este cea mai buna solutie.

Posted

@Envy, spunemi tu cum pot sa-i dau pk cu 0 rr lu unu cu 1 sau 2? Ma chinui o ora si tot nu moare, ba chiar ne omoara el pe noi.

dupa ce faci preluare....daca nu ai pe cine sa chemi sa-i dea pk.....il muti si gata...nu tb sa-i dai d/c ;;)

sugestia este fff buna dar va fi greu de dovedit....si multa munca pentru moderatori

:tiphat:

Posted

@Envy, spunemi tu cum pot sa-i dau pk cu 0 rr lu unu cu 1 sau 2? Ma chinui o ora si tot nu moare, ba chiar ne omoara el pe noi.

dupa ce faci preluare....daca nu ai pe cine sa chemi sa-i dea pk.....il muti si gata...nu tb sa-i dai d/c ;;)

sugestia este fff buna dar va fi greu de dovedit....si multa munca pentru moderatori

Iei d/c in minutul 5 impreuna cu tot partyul tau. Intri in minutul 6-7 si gasesti spotul ocupat. Coincidenta? Nu e greu de dovedit.

Posted

eu va propun sa va lasati de mu =)))))) au dat d/c sau oprit conturile tot dau d/c :))) asa ca restat la baza de date ! si conturile sa se faca pe baza de invitatie ! care cu adevarat chiar vrea sa joace mu ! sa ceara invitatie si daca iti iei 99 pentru ceva a doua oara nu mai ai sanse... asta ar fi propunerea mea

Posted

Sa-i mut?, nu prea cred. Stii ce se intampla daca vreau sa-i mut, imi iau pk, ca dupa ce dau d/c nu se baga iei asa rapid afk.

Posted

S-au dat suspenduri pentru complicitate, dar au fost doar cateva in decursul a ani de zile. Tendinta e de a face o regula pentru situatii care au o anumita frecventa in joc si nu pentru situatii relativ izolate. O sa ne gandim daca e cazul sau nu pentru o precizare expresa in regulament

Posted

am jucat mai demult pe un srv care era tot asa , nu puteai sa iti faci cont fara invitatie. E si asta o idee buna din punctul meu de vedere, cu toate ca are si avanatje si dezavantaje.... :tiphat:

Posted

nu se da ss de fiecare data pt complicitate sau nesimtire..alteori se da ss desii nu sunt dovezi concrete...(sunt patit,db trecut am luat ss pt nesimtire desii nu erau dovezi asupra mea) #-o

speram la mai bine...vedem pe viitor.

mai mult pro decat contra :)

Posted

DC poti lua din multe motive.

Majoritatea nu au legatura cu nici un hack sau alt player.

Daca x trece pe langa un spot si e liber, tu propui sa stea 5 minute cuminte si oricine vine si pretinde ca a fost al lui si a luat dc sa il revendice.

Cum dovedesti pe loc cine are dreptate?

Cum dovedesti pe loc cine are dreptul la spot?

Nu poti! Doar cu scanari de loguri, poze si alte d-astea.

Grantat iese cearta.

Vreti de fiecare data cand treceti pe langa un spot gol sa stati cu frica ca vine x ca luat dc si sa va treziti suspendati?

Ce joc mai e asta?

Pai mai se risca cineva sa ia un spot gol?

Se strica jocul complet!

Eu zic sa va mai ganditi.

Posted

Sa se dea ban pentru complicitate sunt si eu de acord. :cool2:

aha si cum dovedesti ca ala e complice?doar ca e pe spot cand revii u?asta e destul de greu de dovedit si trb aplicata doar in cazurile clare nu aiurea in tramvai.

iar la faza cu inapoiatul spotului am mai zis intr`un topic..greu de realizat si vor iesi niste scandaluri..asa se cearta din orice

Posted

Ne facem griji ptr d/c,dar daca nu fac adminii ceva,intr-o luna nici nu o sa mai ai cum sa iei spot,DECAT prin d/c,o sa se bata lumea intre ei cu hackurile lor.De ce spun asta?!De 3zile ma trezesc foarte des in intervalul 3-6 si incerc sa preiau spot kant2/kant3,ideea e ca pe toate spoturile cineva are afk tools,pot sa ma dau eu si cu curu de pamant ca tot n-am cum sa-i preiau,numai PK daca le dai,deja vad ca unii se rezuma la asta mai nou ptr ca nu au alta solutie,se risca unu "cu suflet bun",da pk (daca poate) si ia spot,deci nu numai d/c-ul este problema ci si afk tools. :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...