Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Biggles

Pk la tot spotul

Recommended Posts

Posted

ASA cum in regulament nu am obliga?ia de a ataca mobii pe spot ASA si aici nu sunt obligat sa ii raspund atâta timp cât preluarea care mi se face este incorecta, trebuie sa intelegi odat? pentru totdeauna ca regulamntul este acela?i pentru to?i, vreau sa ?tiu si eu de cea când a fost postat TCM intrubariile au fost corecte( numele scrise clar) si sa putut si aici nu se poate, o sa vede?i dup? aceea fel si fel de preluari care mai decare dac? nu se respecta regulamentul.

Si de ce vân?toare? La el nu e vân?toare când scrie numele altcumava.... Defapt nu... Se nume?te exploatare acest lucru.

Doamne chiar nu cred ASA ceva, de la pk pe spot ajung sa fiu Vân?tor, cum ai ajun la concluzia asta,

Cât despre faptul cu discriminarea, uitete la plângeri, de ce nu ni se da un r?spuns de exemplu la iTi pe tru macro, de ce nu se da un r?spuns la complicitatea lu barosanu care era pe lâng? spot când sa dat d/c la un party intreg? Ce nu e clar la spotu al doilea când gunit apare la nici minut pe spot dup? ce to?i au luat d/c?

Mai gânde?te oleaca la decizia pe care o vei lua, pentru ca decizii din astea au f?cut oamenii sa se lase de joc pe link.

Regulamentul este acela?i pentru to?i si nimeni nu trebuie sa fie mai presus de el.

Succese in rezolvarea cazului, dar eu unu las l?sa pe rede sa rezolve pentru ca dintre to?i, pentru mine a fost cel mai obiectiv admin

Te rog sa nu ma mai bagi in treburile astea. Eu mergeam atunci la party ... la ce`i cu care sunt in party de la lvl 10, Te credeam mai destept...astepti sa iau ss doar ca am trecut pe langa spotul tau? Sau sa ia suspend Gunit ca tu ai dormit bine mersi si nu ai auzit programu de afk? Bine ca ai setat sa iti faca print cand primesti pk ...

Posted

Kitte o intrebare daca nu te superi : De ce nu dai raspuns si la topicul de mai jos care e de mult timp cu move to pick -iTi- ? V'a dat interzis Lancelot ?

Asta puteai sa ma intrebi pe privat, ca nu are nici o legatura cu topicul.

Plangerea a fost preluata de Lancelot. Daca sunt probleme in felul in care o rezolva, coordonatorul Mu are ultimul cuvant.

Nu postam toti moderatorii in acelasi topic.

Posted

App kitte ia vezi minutele sunt bune la preluare?

@barosane taci ca nu te crede nimeni

Multumesc pentru raspuns , Deja stiu cd raspuns o sa primesc, deci bafta la toti in continuare

Posted

Eu nu rezolv plangerile prin comparatie intre ele. Ci prin apel la regulament.

Am discutat cu 2 colegi moderatori si ambii vad lucrurile ca mine, preluare corecta, nefondata sau vanatoare.

Insisti ca erai on, dar nu raspunzi daca numele nu e perfect scris. Nu ai dreptate. Ti-a scris suficient de clar numele si tie si tututor. Era evident cu cine vorbea.

Sa intrebi explicit inseamna nume+afk (sau invers) spre deosebire de afk simplu sau elf afk etc. Nu trebuie sa iti nimereasca toate semnele.

O sa fiu o draguta si iti dau suspend pentru nefondata, pentru ca eu cred ca dormeai dus si apoi te-ai trezit si ai considerat ca e ok sa postezi dupa ce ai pierdut spotul.

Daca nu iti convine decizia mea, te rog posteaza la banati. Dar sa nu plangi pe umarul meu cand colegii iti vor da suspend pentru vanatoare.

Biggles - nefondata - 5 zile

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...