Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest alien112

revaluare Th3_gAm3

Recommended Posts

Guest matemate
Posted

vreau sa vad si eu ca ce anume hack este cu ce am fost banat permanent

un link de la plangere putem primi ? :)

Posted

Uite linkul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420449&st=0&gopid=5946926&#entry5946926

Uite citat din regulament

Cheating

Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack - CONT BLOCAT! pe o perioada nedefinita.

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT!

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal.

Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Orice cont care contine in inventar/vault iteme dupate/iteme obtinute prin exploatarea unor bug-uri va fi BLOCAT!

Orice incercare de a folosi hacks duce la blocare cont.

Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor

.

Eu nu ti-am inteles intrebarea.

Guest alien112
Posted

Uite linkul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420449&st=0&gopid=5946926&#entry5946926

Uite citat din regulament

Cheating

Cei care sunt prinsi folosind aplicatii de tip hack - CONT BLOCAT! pe o perioada nedefinita.

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT!

Cu sau fara programe ajutatoare (hackuri) exploatarea unui bug este ILEGALA!

Pentru renumitele DUPE, CONT BLOCAT + blocarea celorlalte care au legatura cu contul principal.

Nu va logati cu alt cont decat contul vostru. Daca vi se blocheaza IP-ul nu merge scuza: "doar m-am logat pe contul unui prieten sa vad ce are. NU aveam de unde sa stiu..."

Orice cont care contine in inventar/vault iteme dupate/iteme obtinute prin exploatarea unor bug-uri va fi BLOCAT!

Orice incercare de a folosi hacks duce la blocare cont.

Se recomanda celor care au cluburi de internet/games sa verifice acest lucru si sa opreasca la timp astfel de tentative din partea clientilor

.

Eu nu ti-am inteles intrebarea.

sa imi areti si tu in scan ca sunt in icarus si ce fel de cheat am folosit.. ca chiar ca nu am folosit nimic.. astept pe ija sa dea verdictu cu scan

NU se accepta exploatarea bug-urilor jocului - CONT BLOCAT! si daca celalalt are bug eu iau bann ?? cum vine asta??

Posted

cum poti sa fi asa nesimtit sa faci reevaluare? uitete dracu ce status aveai 118 lvl ce pnm cauti tu la lvl ala in icarus? la ce dracu faci reevaluare :comp2:

Guest alien112
Posted

ca stiu ca am jucat curat si nam folosit nimic!! de aceea

Posted

ca stiu ca am jucat curat si nam folosit nimic!! de aceea

ba frate ori esti prosti ori esti prost acuma din doua , una e

AI LVL 118 O_o nu ai cum sa fi icarus , deci e bug exploit deci e 99

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...