luk Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/62/screen082914380005.jpg/ sal00t
cyborg_home Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/62/screen082914380005.jpg/ sal00t Mata iubitei.....o cheama Pufosenie. E vreo problema ca i-am zis ca-mi trage mata de coada? Iubita e a mea.....mama are sot deja......mai ramane mata....
luk Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/62/screen082914380005.jpg/ sal00t Mata iubitei.....o cheama Pufosenie. E vreo problema ca i-am zis ca-mi trage mata de coada? Iubita e a mea.....mama are sot deja......mai ramane mata.... Inca o data dai dovada de prostie rar intalnita .
cyborg_home Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Inca o data dai dovada de prostie rar intalnita . Pai tu cum ii zic ma la animalul ala? cal?.......nu ii zici mata? Pai de-i ziceam de Pufosenie (asa-l cheama pe animal)....stia el de cine vorbesc?
luk Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Inca o data dai dovada de prostie rar intalnita . Pai tu cum ii zic ma la animalul ala? cal?.......nu ii zici mata? Pai de-i ziceam Pufosenie....stia el de cine vorbesc? Si pe la scoala cand te duci?
cyborg_home Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ma e bine ca-i vacanta acum....... App daca esti asa sfant luk,,, vad in printul tau ca va luati de familie.... P.S. Aaaa scuze am uitat ca ai 30+ de ani +3 facultati....le vad in print :))
luk Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Ma e bine ca-i vacanta acum....... App daca esti asa sfant luk,,, vad in printul tau ca va luati de familie.... P.S. Aaaa scuze am uitat ca ai 30+ de ani +3 facultati....le vad in print :)) Care ? unde? ce familie? :blink:
luk Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Care ? unde? ce familie? :blink: Care unde ce animal? Ok, te inteleg ca esti frustrat , salut .
Guest The-Matrix Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mata iubitei.....o cheama Pufosenie. E vreo problema ca i-am zis ca-mi trage mata de coada? Iubita e a mea.....mama are sot deja......mai ramane mata....
cyborg_home Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Reguli Generale: Regula de baza: comportamentul civilizat. 1. Jigniri/Insulte Insultele sau jigirile aduse jucatorilor se penalizeaza astfel: - Primul avertisment: suspend minim 5 zile - Al doilea avertisment: suspend minim 10 zile - Al treilea avertisment: suspend minim 20 de zile - Al patrulea avertisment : suspend minim 35 de zile - A cincilea avertisment: suspend minim 98 de zile Trebuie sa se vada toata discutia in screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul. Insultele pot fi reclamate doar de catre persoana insultata. Nu se da suspend pentru insulte ( ex: fraiere, prostule, moaca, tontule, marsh, jet, noob, but) daca cel acuzat nu le foloseste repetat. Se da suspend pentru "n00b e mata" , "but e mata" si orice alta referire la parinti,rude etc, daca sunt folosite in context jignitor Tu esti.........? aaaaaaaa stiu cine esti http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420613&pid=5949561&st=25&#entry5949561 ti se zice SaMai FacUnPost?
Guest The-Matrix Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 El s-a referit la "mâ??" nu la "m?ta". alt avocat cu abureli de clasa 1 mai sunteti multi ? :))
cyborg_home Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Matrix nu te mai baga in postul asta ...............Stii cum zic RoBotZii? ESTI IN PLUUUUUUUUUSSSSSS ...... (mai departe urmaresti tu...) P.S. Lukl pune macar toata conversatia ....sa vada si oamenii cum a inceput faza.......si a continuat...... N-am stat sa fac print deoarece n-am avut motiv.......
Tsu125 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 El s-a referit la "mâ??" nu la "m?ta". alt avocat cu abureli de clasa 1 mai sunteti multi ? :)) stiu ca multi de aici nu au luat bacul, dar mama ta, se scrie prescurtat ma-ta. Faptul ca tu te gandesti la altceva nu inseamna ca el a spus ceva jignitor. Trage ma?a de coada, saraca ma??, nu vad nimic jignitor. eu inteleg un animal. Nu a folosit acronime gen "st*" sau altele. -_- P.S. PLAYEREEEEEEEEEEEEEE, sal00t, h4i, nebunii dastea.
Guest The-Matrix Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 El s-a referit la "mâ??" nu la "m?ta". alt avocat cu abureli de clasa 1 mai sunteti multi ? :)) stiu ca multi de aici nu au luat bacul, dar mama ta, se scrie prescurtat ma-ta. Faptul ca tu te gandesti la altceva nu inseamna ca el a spus ceva jignitor. Trage ma?a de coada, saraca ma??, nu vad nimic jignitor. eu inteleg un animal. Nu a folosit acronime gen "st*" sau altele. -_- P.S. PLAYEREEEEEEEEEEEEEE, sal00t, h4i, nebunii dastea. tsu tu esti cel mai mare bagator de seama in toate topicurile si peste tot nai dreptate doar cu gandu ca scapi pe cineva
Tsu125 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 El s-a referit la "mâ??" nu la "m?ta". alt avocat cu abureli de clasa 1 mai sunteti multi ? :)) stiu ca multi de aici nu au luat bacul, dar mama ta, se scrie prescurtat ma-ta. Faptul ca tu te gandesti la altceva nu inseamna ca el a spus ceva jignitor. Trage ma?a de coada, saraca ma??, nu vad nimic jignitor. eu inteleg un animal. Nu a folosit acronime gen "st*" sau altele. -_- P.S. PLAYEREEEEEEEEEEEEEE, sal00t, h4i, nebunii dastea. tsu tu esti cel mai mare bagator de seama in toate topicurile si peste tot nai dreptate doar cu gandu ca scapi pe cineva eh, nu cred ca peste tot nu am dreptate. Iar ca sa ma faci bagator, uita-te la tine. Acum, am sa te rog sa-mi explici cu ce gresesc eu cand spun ca nu vad niciun limbaj aici. Fa-ma sa inteleg. P.S. eu nu pot sa fac pe cineva sa nu ia ss, pentru ca nu sunt admin. Nu sunt cu gandul sa nu ia x sau y ss atunci cand merita, dar, atata timp cat eu nu vad nimic ilegal intr-o plangere, asa cum tu ii acuzi, eu vad o alta parte a paharului, deci, ii iau apararea. Ca sa intelegi ce zic, uita-te la Mircea Badea sa vezi amenzile date de CNA pentru lucruri pe care le-au imaginat ei ca le-a zis, dar atata timp cat ei i-au pus anumite cuvinte-n gura, nu inseamna ca le-a zis. Asa si aici.
Guest The-Matrix Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 El s-a referit la "mâ??" nu la "m?ta". alt avocat cu abureli de clasa 1 mai sunteti multi ? :)) stiu ca multi de aici nu au luat bacul, dar mama ta, se scrie prescurtat ma-ta. Faptul ca tu te gandesti la altceva nu inseamna ca el a spus ceva jignitor. Trage ma?a de coada, saraca ma??, nu vad nimic jignitor. eu inteleg un animal. Nu a folosit acronime gen "st*" sau altele. -_- P.S. PLAYEREEEEEEEEEEEEEE, sal00t, h4i, nebunii dastea. tsu tu esti cel mai mare bagator de seama in toate topicurile si peste tot nai dreptate doar cu gandu ca scapi pe cineva eh, nu cred ca peste tot nu am dreptate. Iar ca sa ma faci bagator, uita-te la tine. Acum, am sa te rog sa-mi explici cu ce gresesc eu cand spun ca nu vad niciun limbaj aici. Fa-ma sa inteleg. P.S. eu nu pot sa fac pe cineva sa nu ia ss, pentru ca nu sunt admin. Nu sunt cu gandul sa nu ia x sau y ss atunci cand merita, dar, atata timp cat eu nu vad nimic ilegal intr-o plangere, asa cum tu ii acuzi, eu vad o alta parte a paharului, deci, ii iau apararea. Ca sa intelegi ce zic, uita-te la Mircea Badea sa vezi amenzile date de CNA pentru lucruri pe care le-au imaginat ei ca le-a zis, dar atata timp cat ei i-au pus anumite cuvinte-n gura, nu inseamna ca le-a zis. Asa si aici. ba tu lasi povestiile astea de copii ? esti din guilda HH unde e postat HH esti primu care latra Gunit se pare ca are catelusi la comanda la latrat mare familia asta a voastra
Kitte Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Cei neimplicati warn. Cei care insista sa se complimenteze pe forum au suspend. Vad ca limbajul celui din party cu tine nu te deranjeaza. Dar esti tare sensibil la limbajul altuia. Daca deschizi post la Banati iti dau suspend pentru nefondata. Nemultumitului i ia darul. Jucati-va frumos sau construiti modele in linistea propriei case.