Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sigmann

Info DL

Recommended Posts

Joc pt prima data cu DL.....si as vrea sa-l fac pentru a tine bine spot....cum ar trebui bagate exact punctele....cum ar arata la lvl 100 / 250/ 400

Ce seturi se recomanda pt inceput etc

Multumesc anticipat

:tiphat:

ps

din FAQ nu am inteles prea bine....

Link to comment
Share on other sites

Agility mic

-indiferent ce built folosesti la dl , dmg la cal sau dmg pe firescream/fireburst +critical recomandat este agility mic si set cat mai mare + scut + cal => agility cat mai mic

Vitality mic

-daca il cresti doar pentru exp fara sa participi la alte evente care consta in pvp atunci indicat e sa ai vit cat mai mic , iar punctele din vitality sa le bagi in str sau ene . => vit mic

Str / Ene

-daca bagi mult str o sa ai dmg mare la cal si dmg normal cu fs/fireburst , daca bagi mult ene o sa ai critical dmg mare , stamina pentru firescream si dmg mai mare la firescream/fireburst .

=>str pentru dmg normal si dmg mare la cal

=>ene pentru dmg mai mare la firescream+fireburst(+stamina/critical)

Command

-cat sa citesti scrolurile , normal command se foloseste pentru DarkReaven(pasare) + un procentaj mic pentru cal/critical dmg dar cum aici "pasarea" e setata cu dmg mic si atack speed mic + rezistenta mica , practic e cam degeaba .

Link to comment
Share on other sites

de acord cu toate mai putin agility. Esti dl, ai un def mic, da, daca oriunde mergi ai elf, da, poti sa lasi un agility mic, gen 4-500, dar daca vrei cat de cat sa cresti si nu ai un guild bun sa iti dea iteme bune, pentru ca tu, ca dl nu poti sa rezisti la goldeni, ai nevoie, din pacate sa bagi cateva puncte la agility sa nu mori.

In rest, e ok, doar cu precizarea ca FS-ul face figuri si se consuma rpde, deci, lanturile ar fi de crescut.

Link to comment
Share on other sites

in principiu sa ii bagi mai mult str si ene..

la 0rr merge light plate sau dark steel

Poti sa ai si dark master sau glorious ^_^. Depinde ce ai...oricum la leveling nu conteaza asa mult itemele pe cat conteaza sceptrul.

Link to comment
Share on other sites

Simplu: Level 100 agil 200 restul str, ene cat pt. fireburst

Level 200: 400 str, 600 agil, 400 ene

Level 300 600 str (nu ai nevoie de mai mult), 1000 agil, restul energy (sau daca doresti 300 command pentru critical sau 400 si pt. summon)

Dai reset, faci 1k str, 2k agil, restul energy

Dai reset, faci 2k str, 3k agil, restul energy

etc.

Cand vezi ca nu iti mai scade deloc stamina cand dai cu firescream, poti sa lasi agility deoparte (sau daca doresti poti ajunge cu el la 13.000 cat e pragul) si incepi sa bagi str pe jumatatea la energy. Iar daca ajungi la full ene trebuie sa ai cel putin 20k str. Indicat este sa bagi puncte peste 400 la command abia dupa ce ai 20k str full energy, sau full str full ene.

De ce asa mult agility si energy? Deoarece vei avea nevoie de stamina pentru a folosi skill-ul FireScream si energy dmg la firescream cel mai mult.

Exemplu de DL la level 300: http://www.linkmania.ro/s2/status/index.php?ord=0&selectpagina=1&strCauta=shobo&x=0&y=0

Rezistam singur pe spot din k3 cu buff de la elfa din oras si omoram destul de des. :)

Link to comment
Share on other sites

din ce ai spus tu....rezulta ca tb agility destul de mare...ceilalti au spus agility mic.....hotarativa si voi odata

:beer:

Cristian ti-a aratat niste stats pentru un killer,adica daca esti principalul killer de pe spot te ajuta stats alea pentru ca pe langa dmg pe care il faci trebuie sa si rezisti. Builtu cu mai putin agi cum spui tu este facut pentru un killer care nu este atacat de mobi. Intelegi ce zic?

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...