shoby75 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 S-a uitat de aceasta plangere? LINK A trecut 1 sapt. , cat mai treuie sa treaca?
AdrlaN Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420044&st=0&gopid=5941809&#entry5941809 are 99 deja
shoby75 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 si bogdanel care a profitat de serviciile acelor programe? nimic? liber ca pasarea cerului ?
antharas1009 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 si bogdanel care a profitat de serviciile acelor programe? nimic? liber ca pasarea cerului ? jeg infect de 2 lei ce esti.profitoare e mamica ta.si jurate ca am profitat,sa mori in chinuri ca am profitat?astia ce cacat au facut?pe cine crezi ca au scanat?pe mami tau?sa ma scaneze si in literele de la cont,dar daca nu e asa mai dormi si tu 2 3 nopti?mai iei si tu o gura de aer?ce mm nu ai loc de mine pe server?scarbe si caractere de cacat.
Guest DeCe5zile Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 shoby invata limba romana.se scrie faceti nu face-ti si aduceti nu aduce-ti...toti analfabetii si-au tras internet... eu fac | eu aduc tu faci | tu aduci el/ea face | el/ea aduce noi facem | noi aducem voi faceti | voi aduceti ei/ele fac | ei/ele aduc
firicel Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 shoby invata limba romana.se scrie faceti nu face-ti si aduceti nu aduce-ti...toti analfabetii si-au tras internet... eu fac | eu aduc tu faci | tu aduci el/ea face | el/ea aduce noi facem | noi aducem voi faceti | voi aduceti ei/ele fac | ei/ele aduc o sa ajungem un forum de gramatica :readthis: :readthis: :readthis: :hail: :hail: :hail:
antharas1009 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 aici chiar nu se poate da o vacanta mica pt nefondata?sunt suferinzi rau de tot oamenii si poate au si ei nevoie sa se scoale de pe scaun si sa dea drumu la o fereastra ceva sa le intre aer prin camera sa se oxigeneze si creierul lor.