+Siro Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420377 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poftim ? Domnul GM , atitudinea ta inca persista ? Nu vad absolut nicio insulta la adresa ta , sau esti in halul asta de sensibil incat te atinge opinia mea , cum ca te numeri printre cei ce doar au rangul , insa nu isi insusesc atributiile ? Te rog , opreste-te . Stiti cum e vorba aceea,tara arde si baba se piaptana . In conditiile in care serverul da pe dinafara de hackuri si programe ajutatoare , 90% playeri sunt blindati de programe , imi permit sa iti spun tie , domnule GM , ca nu iti faci datoria . In conditiile in care nu-mi oferi mie un MINIM de securitate , in conditiile in care eu nu folosesc ELITE nu am niciun fel de auto picker niciun fel de magarie , am un amarat de Kris+0 de la Goblinul din Noria si 2 bless-uri in stash , iar oamenii cu care stau in parti ,fiind AFK , de altfel , imi iau de sub nas TOTUL , mie , cel ce sta ONLINE si-si freaca ochii si creierul. Dupa toate astea , te mai deranjeaza parerea mea , cum ca nu-ti faci datoria , cand cu o atitudine emfatica vii si le dai disconnect tuturor playerilor din parti , cand tu ar trebui sa te gandesti ce faci cu restul de 90% care umbla prin tarkan cu //gt , culeg afk , au stashul full de jwl ? Cand se intampla toate astea , eu chiar am sa primesc 12 zile pentru " Sunteti GM doar cu numele , TOTI ! " ? Profesionalism exacerbat, domnule GM , din cauza celor ca tine nu numai serverul asta a avut de suferit , ci la scara larga si Tara noastra . Astept cu nerabdare , parerea altor playeri , parerea lui IJA , dar mai ales , raspunsul (nu as spune replica) tau DOMNULE GM .
malware Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Iti bati capul degeaba o sa primesti raspunsuri gen :nu te obliga nimeni sa ramai ,esti liber sa pleci .. etc etc . Degeaba joci corect ca pici de fraier si daca iti expui parerea unui gm mai esti si taxat.
suca75 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://www.imagebam.com/image/025e6e147317810 scuza-ma dar esti batut in cap! cum sa avirmi ca MU online inseamna sa stai on?esti retard cand zici asa ceva! online înseamn? conectat (în re?ea) sau accesibil în/prin re?ea daca vrei sa-ti explic mai multe da--mi pm:))
+Siro Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Nu eu am spus ca online inseamna sa stai on . Sau nu la mine te refereai.. ?
suca75 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Nu eu am spus ca online inseamna sa stai on . Sau nu la mine te refereai.. ? la GM-ul din oficiu:) Au astia pe link o teorie(de unde nu stiu) ca jocul se numeste MU online si inseamna sa joci on:)))
Guest Silphy Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420377 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Poftim ? Domnul GM , atitudinea ta inca persista ? Nu vad absolut nicio insulta la adresa ta , sau esti in halul asta de sensibil incat te atinge opinia mea , cum ca te numeri printre cei ce doar au rangul , insa nu isi insusesc atributiile ? Te rog , opreste-te . Stiti cum e vorba aceea,tara arde si baba se piaptana . In conditiile in care serverul da pe dinafara de hackuri si programe ajutatoare , 90% playeri sunt blindati de programe , imi permit sa iti spun tie , domnule GM , ca nu iti faci datoria . In conditiile in care nu-mi oferi mie un MINIM de securitate , in conditiile in care eu nu folosesc ELITE nu am niciun fel de auto picker niciun fel de magarie , am un amarat de Kris+0 de la Goblinul din Noria si 2 bless-uri in stash , iar oamenii cu care stau in parti ,fiind AFK , de altfel , imi iau de sub nas TOTUL , mie , cel ce sta ONLINE si-si freaca ochii si creierul. Dupa toate astea , te mai deranjeaza parerea mea , cum ca nu-ti faci datoria , cand cu o atitudine emfatica vii si le dai disconnect tuturor playerilor din parti , cand tu ar trebui sa te gandesti ce faci cu restul de 90% care umbla prin tarkan cu //gt , culeg afk , au stashul full de jwl ? Cand se intampla toate astea , eu chiar am sa primesc 12 zile pentru " Sunteti GM doar cu numele , TOTI ! " ? Profesionalism exacerbat, domnule GM , din cauza celor ca tine nu numai serverul asta a avut de suferit , ci la scara larga si Tara noastra . Astept cu nerabdare , parerea altor playeri , parerea lui IJA , dar mai ales , raspunsul (nu as spune replica) tau DOMNULE GM . http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418957 Nu ai voie sa zici nimic :) .Mai bine taci si o lasi asa cum e... credema am experimentat pe pielea mea :tiphat:
Ion cu vaca Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 In loc sa faci reevaluare sau cum vrei tu sa`i zici... mai bine ai ai citii regulamentu. Meritai mai mult ss :P
+Siro Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 In loc sa faci reevaluare sau cum vrei tu sa`i zici... mai bine ai ai citii regulamentu. Meritai mai mult ss :P In primul rand , "citi",cu un "i" Sa fim seriosi. Respectul si atitudinea de aroganta si superioritate isi au rostul , dar trebuiesc dobandite . Ce se intampla daca nu am de ce sa-mi fie frica sau sa am respect .. ? In fine , revin doar la primul post . Nu eu am spus ca online inseamna sa stai on . Sau nu la mine te refereai.. ? la GM-ul din oficiu:) Au astia pe link o teorie(de unde nu stiu) ca jocul se numeste MU online si inseamna sa joci on:))) Mi-am inchipuit dar totusi nu puteam sa-mi explic cum de risti si tu sa le aduci "injurii" =D
Ion cu vaca Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 In loc sa faci reevaluare sau cum vrei tu sa`i zici... mai bine ai ai citii regulamentu. Meritai mai mult ss :P In primul rand , "citi",cu un "i" Bine profesore... pana atunci citeste regulamentul.... nu mai sta sa plangi pe forum degeaba.
+Siro Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Din moment ce nu joc cu elite,dorind sa joc cinstit crede-ma ca stiu regulamentul,chiar foarte bine . Nu as fi riscat o secunda sa iau suspend
Kitte Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Suspendul este acordat corect. Atitudinea ta este nepotrivita. Regulamentul ii da lui -john- nu doar dreptul, dar si obligatia de a face razii anti-afk. De ce? Ca sa se joace cei care chiar stau la tastatura. Nu sa fie toate locurile pline de jucatori care in acel moment joaca carti pe o tereasa sau isi fataie popoul prin club sau alte activitati. Vrei sa te joci? Stai la calculator si te joci. Cu privire la Mu Guard, confunzi atributiile. Game Masterii NU se ocupa de server, de guard sau de alte aspecte legate de anti-hack. Game Masterii nu sunt programatori (sau daca sunt e o coincidenta). -john- nu este incapabil si nu e fraierul tau sa ii vorbesti asa. Ai fi primit suspend si daca era un player obisnuit. Nu ti se permite sa te adresezi asa. Mai ales ca Game Masterul face ce poate (putin, mult, cat poate) ca jocul sa fie fluid si placut. La revedere.