Zangetsu Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 nu am vazut pe nimeni sa vine pe spot cum facea gore. poza de la d/c: http://www.imagebam.com/image/7c138e147150902 poza cu cine era pe spot dupa: http://www.imagebam.com/image/a17136147150943 http://www.imagebam.com/image/c9e386147150989
Knightly Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Si eu eram pe spotul acela in acel moment si am luat d/c se poate verifica in logouri cine a dat d/c ;) Chiar nu puteti face nimic impotriva la hack-urile astea ? e foarte greu sa prinzi un spot kanturu3 si te trezestri ca vine unu si iti da d/c si sa dus spotul mult dorit , a venit un mg mic si imediat au aparut cei din A_A_A Mirela, puff etc , oare asa mare sa fie coincidenta asta? exact cand a venit mg-ul ala mic cu d/c-u au aparut si cei din A_A_A ?
cyborgGod Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ija in legatura cu plangerea facuta de illa si baietii din HH.. cum ca ,Ignore, Adrian-BK ,Magus si Regrete ar avea legatura cu GORE (cel ce dadea d/c in kanturu3:)::::::: verifica daca in momentul asta (+/- 10 minute) :: http://imageshack.us/photo/my-images/839/screen082912240001.jpg/ - cand gore iar a venit cu d/c-ul - au luat si ei d/c pe ult spot kanturu3.. P.S. Ceea ce vreau sa spun ,e ca la ora cand e facut printul ,Gore aparuse inca odata cu d/c in kanturu 3 pe primul spot unde era x-ul cu party-ul.........Daca ignore,adrian-bk,magus,si regrete erau pe o mana cu Gore, ei nu ar trebui sa fi luat d/c de la gore (verifica +10min sau 10 min diferenta de print daca ei au luat d/c)...........daca ei nu aveau legatura cu Gore ar fi trebuit sa ia si ei d/c pe ultimul spot in kanturu3.
Alxx^ Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ija in legatura cu plangerea facuta de illa si baietii din HH.. cum ca ,Ignore, Adrian-BK ,Magus si Regrete ar avea legatura cu GORE (cel ce dadea d/c in kanturu3:)::::::: verifica daca in momentul asta (+/- 10 minute) :: http://imageshack.us/photo/my-images/839/screen082912240001.jpg/ - cand gore iar a venit cu d/c-ul - au luat si ei d/c pe ult spot kanturu3.. P.S. Ceea ce vreau sa spun ,e ca la ora cand e facut printul ,Gore aparuse inca odata cu d/c in kanturu 3 pe primul spot unde era x-ul cu party-ul.........Daca ignore,adrian-bk,magus,si regrete erau pe o mana cu Gore, ei nu ar trebui sa fi luat d/c de la gore (verifica +10min sau 10 min diferenta de print daca ei au luat d/c)...........daca ei nu aveau legatura cu Gore ar fi trebuit sa ia si ei d/c pe ultimul spot in kanturu3. eu stiu k este caracteru lor.. no warn.. stiu sigur.. nu face pe baiatu bun....sper sa de-a 99 la toti... sa putem creste linistiti...o zi buna
AdrlaN Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ba tu ai mancat de pe jos copile ? ce legatura sa avem cu Gore ala cand am luat si noi disconnect de la acelasi robot cred ca sunteti frati tu si Gore ala
-GUNIT- Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 de aici http://www.vplay.ro/watch/zq13135b/ reiese ca e charul lui Lanaya :-? dar dupa cum a zis ija pe db trecut cand se dadeau d/c-uri, daca iei un spot cu ajutorul cuiva care a dat d/c iei 99 :)
BaroSica Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Si mai ziceau ca noi ne tinem de magarii ... sa va fie rusine
Alxx^ Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ba tu ai mancat de pe jos copile ? ce legatura sa avem cu Gore ala cand am luat si noi disconnect de la acelasi robot cred ca sunteti frati tu si Gore ala aa numai este caracteru tau? ai uitat cand cereai sign?sa vanezi hh-u? cu, caracteru Gore? nu fi speriat...se verifica si vom vedea cine da disconnect ^_^
Juny Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 E chiar nesimtire..m`am trezit de la 7 sa prind 1spot,2 si altii in 5 min il iau...
Tsu125 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ba tu ai mancat de pe jos copile ? ce legatura sa avem cu Gore ala cand am luat si noi disconnect de la acelasi robot cred ca sunteti frati tu si Gore ala Nu stiu BA ( vad ca iti place aceasta formula de adresare) dar daca omul e pe spot k3, voi intrati dupa cateva minute, ii vedeti, plecati de pe spot. apoi dupa ce trece ceva vreme, el ia d/c apoi cand revine va vede pe toti mandrii la party pe acelasi spot, cand peste tot se dadeau d/c-uri, CUM SA NU VA CONSIDERE IMPLICATI? Tu daca intrii pe svr si vezi ca ai pierdut spotul dupa un rr, nu mergi sa cauti alt spot? Vrei sa-mi spui ca ati stat cu totii ca albinele in jurul acelui spot, cumva gore nu v-a dat voua d/c si l-ati gasit gol, ca prin minune? Virginelor.
Encoded! Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Obisnuitiva cu nesimtirea asta :) , foarte multi au caractere secundare cu care dau d/c la altii de pe laptop cu 1 stick de orange , si merge cu guildu la exp si buna ziua , nu mai ai ce sa le faci.
cyborgGod Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ba tu ai mancat de pe jos copile ? ce legatura sa avem cu Gore ala cand am luat si noi disconnect de la acelasi robot cred ca sunteti frati tu si Gore ala Si baa* nenea care ai 40+ de ani, BAAAAA* tu ala care mananci numai din pumnii bogatilor....,.Baaaa JIJI mundialu fara faculta.....,.BAAA* dupa atatea ture cate am facut la voi pe spot dupa d/c ....,,BAAA*de chem pe unu sa va dea d/c si dupa ce intrati inapoi apar eu pe spot ;,*BAAA* atunci ce mai zici?? ,, baaaa,,,, n-am nici o legatura cu cel care da d/c ??,,,baaaa? P.S Du-teeee Baa* Dica
Guest pitzy00 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Uitati-va aici ......http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=420145 din pct asta a plecat totul si ce s-au gandit ca sa nu fie batator la ochi sa dea la toata lumea d\c de parca lumea e proasta sa fim seriosi.Ei sunt la locul potrivit in momentul potrivit mereu... Scoala dinasta ieftina am mai vazut io........jalnic.
Lanaya Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 vedeti ca mi-am crescut charu la 170 si iar vin peste voi :). salut
Guest detee Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Parerea me este ca GORE este pe o mana cu Adrina Regrete Magus etc.. Si-au inscenat o poza cu gore cand el da d/c si cu convorbiri unu vs altu ca sa aiba acoperire cand iau un spot cu japca Ca si eu au luat d/c de la el si etc... PAREREA MEA VERY EASY
Guest pitzy00 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Parerea me este ca GORE este pe o mana cu Adrina Regrete Magus etc.. Si-au inscenat o poza cu gore cand el da d/c si cu convorbiri unu vs altu ca sa aiba acoperire cand iau un spot cu japca Ca si eu au luat d/c de la el si etc... PAREREA MEA VERY EASY Nu crezi e mai mult ca sigur ca sunt ei "ingerasi".Pai cum de s-au oprit d\c asa dupa ce au luat spot? Ei apar in mai putin de un minut pe spot exact in momentul cand eu iau d\c si restu din pt. Daca nici astea nu sunt concludente pozele ,altceva nu ai ce pune .......asteptam o decizie. Orice parere conteaza cel putin ma bucur ca lumea isi da seama de caracteru lor. :angry1: :angry1: :angry1:
cyborgGod Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nu crezi e mai mult ca sigur ca sunt ei "ingerasi".Pai cum de s-au oprit d\c asa dupa ce au luat spot? Ei apar in mai putin de un minut pe spot exact in momentul cand eu iau d\c si restu din pt. Daca nici astea nu sunt concludente pozele ,altceva nu ai ce pune .......asteptam o decizie. Orice parere conteaza cel putin ma bucur ca lumea isi da seama de caracteru lor. :angry1: :angry1: :angry1: N-a functionat niciodata prea bine regula : Cei mari sa ia ss*.......