HolyBeer Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Salut,vreau sa propun si eu o sugestie,aceasta suna cam asea: Furtul de bokuri sa se pedepseasca,deoarece nu e vina noastra ca pmul e afk si nu putem iesi din party pentru un amarat de bok,in mare parte asta tine de nesimtirea celor care au curaj sa-l fure si scapa basma curata,propun sa se pedepseasca acest gest doarece e un bug al jocului,atat timp cat tu omori goldenul si doar tu ei exp de pe urma lui ar trebui sa-l poti ridica cu sau fara party.
daVisTuL Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Salut,vreau sa propun si eu o sugestie,aceasta suna cam asea: Furtul de bokuri sa se pedepseasca,deoarece nu e vina noastra ca pmul e afk si nu putem iesi din party pentru un amarat de bok,in mare parte asta tine de nesimtirea celor care au curaj sa-l fure si scapa basma curata,propun sa se pedepseasca acest gest doarece e un bug al jocului,atat timp cat tu omori goldenul si doar tu ei exp de pe urma lui ar trebui sa-l poti ridica cu sau fara party. cred ca si asta sugereaza regulamentu... no afk..
Konvict Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 este un bug al jocului nu ai ce ii face, daca vrei bok iesi din pt.
FinuCCi Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 contra . nu-i problema "noastra" ca nu iesi tu din party . ca si daca ti-l ia altcineva din party nu-ti convine .
HolyBeer Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 contra . nu-i problema "noastra" ca nu iesi tu din party . ca si daca ti-l ia altcineva din party nu-ti convine . Si crezi ca e problema "noastra" ca jocul e buguit? Pana la urma nu e treaba de un bok,doar unde poate duce nesimtirea unora,aceasta regula cu furatul ar trebui pusa la nesimtire si sa se pedepseasca.
ija4ok Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Dupa ce trece un anumit timp orice item picat din mobi poate fi luat de oricine. (si nu se poate numi "furat") Cel mai indicat este sa nu va mai duceti cu party la invazie.