Tiepolo Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 (edited) Sanchez Club Sanchez Club este un club ce se ocupa cu practicarea motocross-ului. Cand ne vom intalni? -Ne vom intalni odata sau de 2 ori pe saptamana. Ce vom face? -Vom face concursuri pe drumuri de cross -Vom merge pe diferite trasee Cand ne intalnim? -Ne vom strange pe muntele chiliad unde veti gasi motoare Regulament !!! •Nu conteaza in ce factiune sunteti, atunci cand anunt intervalul orar la care ne adunam nu aveti voie sa va atacati intre voi sau sunteti exclusi din club • Daca nu ascultati de mine (lider) sunteti exclusi din club • Bunul simt si respectul reciproc sunt esentiale in acest club. Daca lipsiti la trei intruniri consecutiv sunteti exclusi din club •Nu vor exista jigniri intre membrii clubului. •Membrii nu asculta decat de lider sau co-lider. •Nerespectarea acestiu regulament dupa la advertismente/demitere. •La 3 advertismente membrul va fi demis. Inscrieri -Nick: -Level(minim lvl 3) : -Factiune: -Dece doresc sa ma alatur clubului: -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu Ce castig ? -Distractie si noi prieteni -Premii Edited October 8, 2011 by KiD
yak Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Nickname (joc / forum); Joc:yAk Forum:yAk Level: 8 Factiunea din care faceti parte:The Triads De ce doriti sa faceti parte din acest club ?:Imi place orice club dedicat bike-urilor
DerAntichrist Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Nickname (joc / forum); [uSB]Attobyte/ Atobyte Level:14 Factiunea din care faceti parte: De ce doriti sa faceti parte din acest club ?Sa ma distrez :)
sidelol Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Nickname (joc / forum): Sidelol / sidelol Level: 12 Factiunea din care faceti parte: Grove Street De ce doriti sa faceti parte din acest club?distractie/prieteni, s.a.
Tiepolo Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Sunteti acceptati toti.Intalnirea de saptamana aceasta am sa o anunt maine.
Madalin Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nickname (joc / forum) Madalin / [Ro]Mada Level: 18 Factiunea din care faceti parte: ust De ce doriti sa faceti parte din acest club ? Pentru distractie .
yak Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ca membru al clubului,Te mai ocupi de acest club?
lolflamE Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 As dori sa preiau eu clubul. Se mai ocupa cineva?
Tiepolo Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Semos mi-a facut propunerea sa-i predau clubul pentru sa se ocupa de el.Am acceptat-o deoarece nu am timp suficient. Multumesc mult ! Bafta !
lolflamE Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Sanchez Club Sanchez Club este un club ce se ocupa cu practicarea motocross-ului. Cand ne vom intalni? -Ne vom intalni odata sau de 2 ori pe saptamana. Ce vom face? -Vom face concursuri pe drumuri de cross -Vom merge pe diferite trasee Cand ne intalnim? -Ne vom strange pe muntele chiliad unde veti gasi motoare Regulament !!! •Nu conteaza in ce factiune sunteti, atunci cand anunt intervalul orar la care ne adunam nu aveti voie sa va atacati intre voi sau sunteti exclusi din club • Daca nu ascultati de mine (lider) sunteti exclusi din club • Bunul simt si respectul reciproc sunt esentiale in acest club. Daca lipsiti la trei intruniri consecutiv sunteti exclusi din club •Nu vor exista jigniri intre membrii clubului. •Membrii nu asculta decat de lider sau co-lider. •Nerespectarea acestiu regulament dupa la advertismente/demitere. •La 3 advertismente membrul va fi demis. Inscrieri -Nick: -Level(minim lvl 3) : -Factiune: -Dece doresc sa ma alatur clubului: -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu Ce castig ? -Distractie si noi prieteni -Premii
yak Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 -Nick:yAk -Level(minim lvl 3) :11 -Factiune:DNB -Dece doresc sa ma alatur clubului:Imi place orice tine de DOWNHILL -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
lolflamE Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 -Nick:yAk -Level(minim lvl 3) :11 -Factiune:DNB -Dece doresc sa ma alatur clubului:Imi place orice tine de DOWNHILL -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da E club de motocross, dar fie.. yAk - acceptat Sanchez Club recruteaza 19 membrii activi. Prime mari !
Guest CrazyWinn Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Nick:CrazyWinn -Level(minim lvl 3) :7 -Factiune: Armata -Dece doresc sa ma alatur clubului:4Fun + Cash -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
SkateRZ Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 -Nick:SkateRZ -Level(minim lvl 3) :17 -Factiune: Civil -Dece doresc sa ma alatur clubului: Distractie -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
lolflamE Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 CrazyWInn & SkateRZ acceptati Lista membrilor : Semos -lider yAk CrazyWinn SkateRZ Sanchez club recruteaza 17 playeri
ReDDoGs Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 -Nick:ReDDoGs -Level(minim lvl 3) :13 -Factiune: The Mafia -Dece doresc sa ma alatur clubului: Distractie -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
lolflamE Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 -Nick:ReDDoGs -Level(minim lvl 3) :13 -Factiune: The Mafia -Dece doresc sa ma alatur clubului: Distractie -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da ReDDoGs - acceptat
lolflamE Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Am decis sa invit urmatorii playeri pt a ridica clubul : FullSpeed Derrek Dragos KiD Dessire Cosmin Alessyo HkR MrDexter Kile Astept un raspuns din partea fiecaruia! :tiphat:
Kile Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Sa zicem, accept invitatia, dar nu sunt sigur daca voi putea participa la toate sedintele . # Kile here.
sidelol Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Nickname (joc / forum): Sidelol / sidelol Level: 12 Factiunea din care faceti parte: Grove Street De ce doriti sa faceti parte din acest club?distractie/prieteni, s.a. -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
lolflamE Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Nickname (joc / forum): Sidelol / sidelol Level: 12 Factiunea din care faceti parte: Grove Street De ce doriti sa faceti parte din acest club?distractie/prieteni, s.a. -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da Sidelol- acceptat Lista Membrilor Semos - lider yAk CrazyWinn SkateRZ ReDDoGs Kile HkR FullSpeed MrDexter Sidelol #KiD si Cosmin au refuzat invitatia. ## Astept un raspuns din partea celorlalti. ### Sanchez Club recruteaza in continuare.
Madalin Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 -Nick: Madalin -Level(minim lvl 3) : 20 -Factiune: Scoala -Dece doresc sa ma alatur clubului: pentru distractie -Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da