Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

[Ks]Saw

Conturi

Recommended Posts

Posted

Cea mai buna metoda pentru a " calma " anumiti playeri binedispusi sa strice o comunitate , un server , ar fi plata pentru a creea un cont

Cel mai bine ar fi ca fiecare jucator sa plateasca , de maine , cate 5-10 euro intr-un cont bancar / mobil

Cei ce au apucat sa-si faca conturi sa fie fericiti , iar cei care vor sa joace sa plateasca .

Eu unul as fi de acord sa platesc 10 euro din salariu sa ma joc . As ajuta la intretinerea serverului si cine stie , poate pe viitor vom avea ceva mai performant mai interactiv , mai fun . . .

Ar fi o idee buna pentru a oprii asa zisi " hack'erii " linkmaniatici:) nu cred ca ii covine lui x sa cheltuiasca 10 euro pe cont sa-l baneze :)

E doar o idee , o parere restul nu mai conteaza . Gl & Hf

Guest Santi~
Posted

Saw' date='27 August 2011 - 01:58' timestamp='1314399503' post='5934477']

Cea mai buna metoda pentru a " calma " anumiti playeri binedispusi sa strice o comunitate , un server , ar fi plata pentru a creea un cont

Cel mai bine ar fi ca fiecare jucator sa plateasca , de maine , cate 5-10 euro intr-un cont bancar / mobil

Cei ce au apucat sa-si faca conturi sa fie fericiti , iar cei care vor sa joace sa plateasca .

Eu unul as fi de acord sa platesc 10 euro din salariu sa ma joc . As ajuta la intretinerea serverului si cine stie , poate pe viitor vom avea ceva mai performant mai interactiv , mai fun . . .

Ar fi o idee buna pentru a oprii asa zisi " hack'erii " linkmaniatici:) nu cred ca ii covine lui x sa cheltuiasca 10 euro pe cont sa-l baneze :)

E doar o idee , o parere restul nu mai conteaza . Gl & Hf

Din ce ?tiu eu LinkMania are totul hostat gratis sau ceva de gen la RCS&RDS. În orice caz nu o s? îl fac? cu plat? c? sunt o gr?mad? de jocuri pe comunitate ?i nici unul nu este cu banii, deoarece aici se dezvolt? jocuri pentru a fi jucate gratis ?i din pl?cere nu contra unei sume de bani sau pe un interes. Oricum cu conturile, ?i eu a?tept de mult s? se fac? a spus Odyzeeus ca o s? se rezolve sâpt?m?na asta, dac? nu urm?toarea...mai bine ar fi s? dam un PM cuiva s? ne fac? conturi ?i în urm?torul fel dac? e s? avem conturi ne au în vizor sau ceva de gen.

Posted

S-a mai discuta de 100 de mii de ori problema aceasta. Nu se poate face un server cu plata, motivele le gasesti in celelalte topicuri. Foloseste functia search.

Closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...