Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Andr3y(^_^)

Intrebare , Cum poti sa te pui pe aceleas cord?

Recommended Posts

Posted

tradu-mi ce trb sa vad din pozele astea

cum se face ca ce-i 5 sunt toti pe aceleas cordonate? sau nu iti dai seama? din printuri stiu ca-s colegi tai dar... nu pune intrebari de genu

Posted

cum se face ca ce-i 5 sunt toti pe aceleas cordonate? sau nu iti dai seama? din printuri stiu ca-s colegi tai dar... nu pune intrebari de genu

a, deci aia era intrebarea. Din titlu se poate intelege cu totul altceva.

Skill de arma ai auzit? Ms.

P.s. daca l-ai chemat pe ija si nu a facut nimic, de ce ai postat? Nu puteai sa dormi noaptea? De ajutat nu te ajuta, ai crezut ca e //gt? Ai zis sa capeti si tu un os?

Posted

P.s. daca l-ai chemat pe ija si nu a facut nimic, de ce ai postat? Nu puteai sa dormi noaptea? De ajutat nu te ajuta, ai crezut ca e //gt? Ai zis sa capeti si tu un os?

nu te-am jignit cu nimic elfa nu are skill smu nare skill desteptule nu te mai baga in seama

daca capat un os ti-l fac cadou

Posted

nu te-am jignit cu nimic elfa nu are skill smu nare skill desteptule nu te mai baga in seama

daca capat un os ti-l fac cadou

Ok, mergi la somn, e tarziu.

Nu as fi zis nimic, insa, la cat de cretini sunt majoritatea jucatorilor de pe link si romanii in general, inafara de vanat nu stiti nimic. Asta este scopul vostru in tot jocul numit Mu, iar topicul asta, are aceeasi tema.

P.S. nu fii asa sensibil, nu te-am jignit cu nimic. Accepta ideea ca, daca deschizi un topic nu toti o sa-ti pupe picioarele.

Posted

Scuze de interventie , dar eu am bagat un bk peste elfa prin simplul fapt ca am dat cu calul in el, deci la chestii de genul nu e tot timpul "//gt" raspunsul, pe langa asta daca dai sw si se pune cineva pe coordonatele tale cand intri inapoi pe caracter sunt unul peste celalat tiphat.gif

Posted

eu cred ca tot ce spuneti aici este o mare abureala. Ma indoiesc ca ati dat sw 5 persoane ca sa va puneti pe aceleasi coordonate. Ma indoiesc ca a stat un bk cu skill de arma sa puna 4 persoane pe aceleasi coordonate inclusiv pe el, avand in vedere ca skilul de arma este foarte greu de controlat, la fel si lighningul de la sm/mg si calul de dl. Sau ati chemat dk/sm/dl din guild/ally sa va puna pe spot... really? ce om de treaba.incredibil...

Elf, sm nu pot folosi skilele de arma de bk, zau credeam ca sunteti playeri vechi cu >5 ani de mu la activ. Atata lucru nu stiti? PRO

Oare cat timp dureaza sa faci chestia asta cu mutatul pe aceleasi coordonate cu skill de arma... pun pariu ca mai mult de un ceas pentru 4 caractere. ce om de treaba... incredibil... Cine esti? ca iti fac o tava de eclere.

Sa zicem ca 2 se poate, ai dat cu calul, te-a impins mobu etc ( e vreun mob cu lighning pe acolo? not ), mai multi deja e batator la ochi.

Adevarul e super clar pentru oricine. E GT, orice altceva ar fi fost mult prea laborios ca se fie facut de niste lenesi care oricum folosesc elite (doar pentru click sau autobuff, doamne am insinuat altceva?)

Sau da, au dat switch , asta dureaza numai 5 minute... pfff, no GT. Totusi, stiti voi ce greu e sa dai pt la 5 persoane stand pe aceleasi coordonate? Incercati, apoi sa imi spuneti.

Wake up, -ija-, smell the roses.

Posted

se vede ca nu aveti habar de jocul asta :)

te pui pe coord dai sw, se pune urmatorul da sw si urmatorul si asa mai departe

si uite asa sunt toti pe coord alea

daca nu luam in calcul varianta cu skillu

Posted

Ma lasi? Nu a dat nimeni nici un sw in poza aia. Logurile spun adevarul. Restul sunt numai scuze/acuzatii de catre persoane subiective, unde te numeri si tu.

Posted

Mu ar trebui sa ofere si alte provocari decat in a gasi nod in papura altor jucatori si a posta o plangere in speranta de a lua cineva suspend. Dovezile mi se par irelevante, dar fiind un topic la Diverse am sa-l mai las deschis o vreme pentru "dat cu parerea".

Posted

Buna, Skill de arma sau sw a fost acolo,ce e asa iesit din comun ca toti 5 se pun pe aceas coordonata? Nu numai "/gt-ul" te pune pe aceas coordonata,totdeauna inainte sa acuzati si sa mai faceti inca un topic de spam.. informati-va si nu aruncati cu noroi gratuit doar ca are deasupra capului o anumita guilda/aly..

Sincer? Nu imi pare rau ca m-am lasat de Mu,am vrut sa ma apuc iar,dar Nu.. multumesc.

Have fun.

Posted

Ma lasi? Nu a dat nimeni nici un sw in poza aia. Logurile spun adevarul. Restul sunt numai scuze/acuzatii de catre persoane subiective, unde te numeri si tu.

esti basista? Esti toma necredinciosu? Ce gandire, ce replyuri... e ceva.

@Baro&Rede, asta am zis si eu, poate capata un os. Nu putea sa doarma noaptea ca nu stia, vroia sa fie in trend "with the cool guys". :(

Posted

sa te las sa faci ce ? :) sa te las sa delirezi pe aici ? delireaza away.. sincer nus care e prob celor ca tine.. ti-e ciuda ca nu stii si tu? tie ciuda ca nu stai si tu afk 24/24 in lot fara frica de o preluare?

afk ies pe afara :nanana:

Posted

mi sa parut suspecta faza oricum in fine .. dar daca ne punem toti asa e posibil sa mai facem o preloare? nu se vad decat 2 nume maxim din ce-i 5

cum ar zice Sheldon: BEZINGA

Exista o metoda si la ce zici tu, dar nu o sa ti-o spun.

Posted

mi sa parut suspecta faza oricum in fine .. dar daca ne punem toti asa e posibil sa mai facem o preloare? nu se vad decat 2 nume maxim din ce-i 5

cum ar zice Sheldon: BEZINGA

Exista o metoda si la ce zici tu, dar nu o sa ti-o spun.

ii desparti cu skill sau lighting dar daca esti elf?:P

Posted

sa te las sa faci ce ? :) sa te las sa delirezi pe aici ? delireaza away.. sincer nus care e prob celor ca tine.. ti-e ciuda ca nu stii si tu? tie ciuda ca nu stai si tu afk 24/24 in lot fara frica de o preluare?

Go ahead. Cine te tine on? Stai afk. Problema mea e ca ma irita sa vad lupii cum se dau miei. "Sunt nevinovat! am dat cu calul si am pus 5 oameni pe aceleasi coordonate si am dat si switch si am dat si skill de arma cu elful." Te-ai prins acuma? Faceam si eu claie in arena, e veche povestea, dar nu pe orice harta. ELF on TOP pls!

Iar la ce ai zis tu skill/switch,1 : repeti ce au zis altii, 2 . mi-am spus deja parerea. "Delirul" e numai in capul tau de la caldura. Iar ciuda? ce ciuda, cred ca tu nici nu ai habar de ce se pun toti pe aceleasi coordonate. Dar iti explica colegii, nu am eu grija asta.

PS.Tsu_ Xing, esti din inchizitie? E topic la diverse, deci e free-speech. Si imi spun parerea fara sa acuz pe nimeni ca delireaza sau ca e ... cum ai zis toma necredinciosu:) BTW, e o intamplare ca e poza cu HH, putea fi orice guild.

Posted

Normal ar trebui sa se vada in log-uri, cum s-au mutat toti 5 pe aceleasi cordonate.

1. Daca ar fi folosit varianta cu SW, s-ar vedea in log-uri ca au dat SW la ora 00:00

2. Daca ar fi folosit skill de arma, s-ar vedea in log-uri self - defense, si dovada ca se vede > Topic

3. Daca ar fi vorba de //gt s-ar observa foarte rapid, pentru ca nu ar aparea nici cazul 1 sau 2.

Posted

Go ahead. Cine te tine on? Stai afk. Problema mea e ca ma irita sa vad lupii cum se dau miei. "Sunt nevinovat! am dat cu calul si am pus 5 oameni pe aceleasi coordonate si am dat si switch si am dat si skill de arma cu elful." Te-ai prins acuma? Faceam si eu claie in arena, e veche povestea, dar nu pe orice harta. ELF on TOP pls!

Iar la ce ai zis tu skill/switch,1 : repeti ce au zis altii, 2 . mi-am spus deja parerea. "Delirul" e numai in capul tau de la caldura. Iar ciuda? ce ciuda, cred ca tu nici nu ai habar de ce se pun toti pe aceleasi coordonate. Dar iti explica colegii, nu am eu grija asta.

PS.Tsu_ Xing, esti din inchizitie? E topic la diverse, deci e free-speech. Si imi spun parerea fara sa acuz pe nimeni ca delireaza sau ca e ... cum ai zis toma necredinciosu:) BTW, e o intamplare ca e poza cu HH, putea fi orice guild.

da, dar eu nu plec din start cu ideea ca au coduri si LOGURILE NE VOR SALVA, prea cereti logurile astea toata ziua -_-

@LowGman, cum ziceam, toata ziua buna ziua, loguri.

Posted

is mai multe optiuni sw skill da la skill mai greu iti iasa toti 5 in acelasi loc sw iara iti ia ceva pana se pun toti pe aceiasi coor si dau sw pe rand ramane gt care o folosesc 100% doar tot ei dau disconnect in CS :) din trupa aia doar pe Boddom il vad curat

Posted

da, dar eu nu plec din start cu ideea ca au coduri si LOGURILE NE VOR SALVA, prea cereti logurile astea toata ziua -_-

@LowGman, cum ziceam, toata ziua buna ziua, loguri.

Sunt de acord cu tine dar uite : urmaream la plangeri cum se batea unu cu pumnul in piept : "EU nu folosesc Elite, nici nu stiu ce e aia". Pana cand s-a vazut din intamplare intr-un screenshot: cannot pick up item. Si brusc respectivul : da, recunosc am folosit elite sa fac pickup.

Spune: pe cine sa crezi? cand toata lumea minte ca sa se acopere? E asa gresit sa ceri citire de loguri mai ales ca stii data si ora? Scripta manent, stii si tu.

Cinstea e o virtute demult uitata.

PS. Nu am zis ca e imposibil, doar ca e "highly inlikely" sa se fi pus toti pe aceleasi coordonate in mod cinstit. Cum ziceam, dau o tava de eclere la bkul care a dat cu skilu de arma la 5 persoane. Sau la tot partyul care a dat switch.

Si 2 tavi la admini ca stau si citesc toate ineptiile astea si incearca sa procedeze corect si in limitele regulamentului.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...