Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Vanatul de elit

Recommended Posts

Posted

Cred ca deja se exagereaza cu ,,vanatul" de elit.

Aici Gunit a postat 7 playeri,putin exagerat zic eu:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419377

Adica adminul trebe sa intrebe playerul in safzone, dc este afk si playerul nu?

Sunt convins ca 99% aveau elit,dar tot asa puteti da ss la 80-90% din playeri dp serv, ca aproape toti o folosesc(presupun ca si Gunit o foloseste, dar el a scos meatul din el)

Singurul motiv ca se foloseste elit,este ca nu merge nici un alt clicker.

Nu am nici o treaba cu ce-i postati, dar consider ca regulamentul trebe modificata.

Posted

nu mi se pare prea ok ca playeru sa nu intrebe.....

daca cineva sta in safe zone si aruna unu un jwl isi da seama de schema si se duce pana acolo apoi se intoarce.. intrebarile nu sunt deci nu avea la ce sa raspunda. admini o sa dea ss nu ?

Posted

nu mi se pare prea ok ca playeru sa nu intrebe.....

daca cineva sta in safe zone si aruna unu un jwl isi da seama de schema si se duce pana acolo apoi se intoarce.. intrebarile nu sunt deci nu avea la ce sa raspunda. admini o sa dea ss nu ?

hai ma k e prea de tot, sa fii on si sa te intorci tot pe aceleasi coord :violent:

Posted

lasa trenuletu in pace .. un clicker care sa mearga si pe celalalte clase .. dl-ul cum creste singur ? bagi trenuletu si dai mousu la pisica sa se joace cu el ?

Posted

Era de asteptat... sa fiti vanati pentru elit .. Gunit cu Diablo sunt prietenii .. au crescut in aceias ally pe db trecut :) aici care poate pupa in cur mai mult .. are relati .. care nu stie sa pupe in dos adminii .. e ultimu om pe srv..

Guest necorupt!
Posted

Era de asteptat... sa fiti vanati pentru elit .. Gunit cu Diablo sunt prietenii .. au crescut in aceias ally pe db trecut :) aici care poate pupa in cur mai mult .. are relati .. care nu stie sa pupe in dos adminii .. e ultimu om pe srv..

Apropo de ce zice Spirte#fun si mie mi se par dubiosi uni jucatori nu dau nume si alea alea . dar nu poti sa zici nimik ca iti pune pumnu in gura (adica nefondat, nu ai dovezi etc.) ce sa zic democratie pe dracu. Si sa va mai zic o povestioara cu CENZURA: asa deci in America nu se cenzureaza in halu asta ca la noi , dar chestia care e? noi suntem mai cu motz si bagam cenzura peste tot. fiindca invata copii prostii dar daca va ganditi bine copii poat sa invata de oriunde , defapt uni copii stiu mai multe prostii decat astia mai mari. PS: deci am dat replay la diverse sper sa nu ma trezesc cu warn sau ss .

Posted

http://www.linkmania...howtopic=419377

Sunt convins ca 99% aveau elit,dar tot asa puteti da ss la 80-90% din playeri dp serv, ca aproape toti o folosesc(presupun ca si Gunit o foloseste, dar el a scos meatul din el)

Nu am nici o treaba cu ce-i postati, dar consider ca regulamentul trebe modificata.

meat = carne :)

si nu conta ce admin rezolva plangerea. macro e macro pt toti adminii.

Posted

Sunt eu curios,daca un admin ar face razie in lot, cu cati playeri ai ramane tu Gunit in aly.

Daca umbli la vanat,dute cu caracterul principal,sau fa-ti cerere de admini.

Posted

S-au facut si 3 razii intr-o zi cand a luat HH-ul Cs-ul, daca nu vreti sa apareti pe forum la sectiunea plangeri scoateti "move to pick" sau si mai bine scoate-ti "pick-ul" de tot. Chiar asa de greu e?

Posted

http://www.linkmania...howtopic=419377

meat = carne :)

si nu conta ce admin rezolva plangerea. macro e macro pt toti adminii.

Posted

Se exagereaza ? da, cu folosirea elite-ului ...

Suspendurile continua, ori cautati alt clicker, ori suportati consecintele

E simplu, nu prea vad rostul discutiei, closed

Posted

Eu i-am trimis aici de la Banati. Discutia nu dauneaza nimanui. La diverse pot sa discute.

Poate aveti si idei constructive.

Elite ramane motive de suspend. Poate gasiti solutii care sa fie "legale".

Posted

Sunt eu curios,daca un admin ar face razie in lot, cu cati playeri ai ramane tu Gunit in aly.

chiar crezi ca nu se fac razii in lot ?

Posted

Eu i-am trimis aici de la Banati. Discutia nu dauneaza nimanui. La diverse pot sa discute.

Poate aveti si idei constructive.

Elite ramane motive de suspend. Poate gasiti solutii care sa fie "legale".

Multumim Kitte

chiar crezi ca nu se fac razii in lot ?

Este normal ca se face,dar nu asa cum face Gunit.

Nu cred ca v-ar conveni dc careva s-ar apuca sa vaneze(ca este vanat) asa cum a facut Gunit si cred ca dc se tolereaza vanatul nu o sa fie bine pt nimeni dp serv.

Cum am mai zis pe mine nu ma afecteaza deloc,nu am folosit inca niciodata elit cu move si nici nu cunosc pe nimeni din aia 7,dar pt binele serverului eu as interzice tipul asta de vanat.

Posted

sunt de acord cu tine bobby, erau mai bune vremurile cand cei care foloseau elite puteau fi postati doar de catre un GM, dar totusi ce se intampla acum este intr-un fel o metoda de a va descuraja sa folositi acele functii ale clickerului :))

Posted

20 de zile pauza pt acuze nefondate.

Posted

Eu jur ca nu inteleg, cum va puteti plange de asa ceva? :))

Ar trebui sa-i multumiti lui Gunit ca ii cauta pe cei care folosesc movetopick, gtt, disconnect sau ce magarii mai ofera elite ala. Sau va este frica ca va prinde si pe voi? Simplu, NU folositi! Vreti clicker? Aici a postat iTi cel mai bun clicker care il puteti folosi fara nici o problema.

Posted

Ar trebui sa-i multumiti lui Gunit ca ii cauta pe cei care folosesc movetopick, gtt, disconnect sau ce magarii mai ofera elite ala. Sau va este frica ca va prinde si pe voi? Simplu, NU folositi! Vreti clicker? Aici a postat iTi cel mai bun clicker care il puteti folosi fara nici o problema.

penibil...

sa postezi o persoana care nu ti a facut nimic si nu te a deranjat cu nimic e o prostie. ! dar la 12 ani de...

Posted

penibil...

sa postezi o persoana care nu ti a facut nimic si nu te a deranjat cu nimic e o prostie. ! dar la 12 ani de...

WTF? Tu vezi ce scrii? :))

Dar nu ti se pare penibil faptul ca 80-90% dintre voi jucati cu elite ala?

Posted

Cristian tu interpretezi gresit problema.

Cum am mai zis si mai sus,sunt de acord cu ss-urile acordate,nu sunt de acord cu ,,vanatul" pt ca regulamentul scrie clar:

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Daca nu esti vatamat,nu poti posta si nu-i corect ca un playeri sa umble dupa alti playeri sa le vaneze.

Cu permisul de a posta pe cnv cu elit mi se pare corect,doar in cazul in care il gasesti undeva din intamplare,nu ca sa umbli dupa aly rivala sa le postezi.

In legatura cu clickerul,pana nu pune un moderator pe forum un clicker ,eu nu o sa descarc nimica dela alti. :naughty:

Posted

exista si alte clickere pe care le poti folosi , nu numai elite . dati-le ban la toti ! merita , nu ca alti icare stau on 10-12-14 ore .. si altu care lasa afk .. si tot apuca mai multe jwl-uri decat unu care sta on ! merita toti ban !

Posted

Cristian tu interpretezi gresit problema.

Cum am mai zis si mai sus,sunt de acord cu ss-urile acordate,nu sunt de acord cu ,,vanatul" pt ca regulamentul scrie clar:

21. Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Daca nu esti vatamat,nu poti posta si nu-i corect ca un playeri sa umble dupa alti playeri sa le vaneze.

Cu permisul de a posta pe cnv cu elit mi se pare corect,doar in cazul in care il gasesti undeva din intamplare,nu ca sa umbli dupa aly rivala sa le postezi.

In legatura cu clickerul,pana nu pune un moderator pe forum un clicker ,eu nu o sa descarc nimica dela alti. :naughty:

El nu vaneaza pe nimeni, doar posteaza random si face un bine comunitatii. Cazul de fata este o exceptie si nu se aplica regula aceea, deoarece ar fi ilogic sa banezi pe cineva pentru ca ajuta. Daca are timp sa se ocupe de asa ceva bravo lui, eu unul il support si as fi facut acelasi lucru daca as fi putut filma, dar din pacate pc-ul meu nu suporta si am viteza de upload prea mica.

Posted

Elite este un hack, nu doar un clicker normal ce apasa click dreapta sau ca apasa space, inloc sa dea 99 la cei ce folosesc Elite ei tot la 60 de zile au ramas, in felul asta se duce si serveru asta de rapa.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...