Jump to content
nwradu

Reteaua al-Qaida are jurnal tv pe internet

Recommended Posts

Pentru prima data in istoria terorismului islamic a fost difuzat astazi pe internet un jurnal de stiri al retelei al-Qaida, informeaza site-ul italian www.adnkronos.com. Numit "Vocea califatului'' ('Sout Al-Khalifa'), buletinul este prima incercare a retelei teroriste islamice de a-si produce propriile stiri.

Editia de astazi a avut 16 minute si toate caracteristicile unui adevarat jurnal de televiziune asemanator cu al canalului din Qatar, Al-Jazeera.

Prezentatorul este un barbat cu fata acoperita care citeste stirile avand alaturi Coranul. Potrivit acestuia, jurnalul va fi saptamanal si va contine atat imagini video cat si fragmente audio. La inceput personajul prezinta titlurile editiei. Primul buletin, de astazi, a cuprins subiecte ca retragerea din Gaza, revendicarea unor atentate din Bagdat ale al-Qaida.

Calupurile de stiri sunt intrerupte de momente publicitare. Jurnalul prezentat astazi de al-Qaida s-a referit si la ravagiile produse de uraganul Katrina, SUA numit de prezentator "o pedeapsa divina pentru America".

sursa: Hotnews.ro

Ma intreb cine face publicitate la astia? Firme care produc bombe? "Angajati un terorist sinucigas acum si primiti doi"?

Link to comment

angry4.gif allah akbar,,,,lasai frate tea deranjat cu ceva.?? lasai sasi faca televiziune.....ai bani faci ce vrei lumea e pt cei mari...mai vezi si tu ce magarii se mai intampla in lumea asta ca la alte televizunii sigur no sa le vezi.....mai vezi si tu catzi americani mai mor......cu sigurantza no sa auzi tu la CNN ca a murit vreun american...si sti foarte bine ca solfdatzii americani nu sunt pe prima linie....acolo sunt prostii de romanii care se duc sa faca bani...(parca aici nu puteau).... si stii foarte bine ca americanii sunt niste bulangii....care au inceput razboiu pt petroll..si sasi incerce armele lor "suuuuper".......asa ca nush cu ce tear deranja o mica televiziune ..de unde te potzi informa....... qleft1.gifqleft1.gifqleft1.gif fuck america.......cui leo place de ei si de Boschete jr sunt cei mai mari dobitoci... apropo....o alta idiotzenie...pe care am auzito..auzi .....Katrina a fost provocat de arme meteorologice......doamneeee cata idiotzenie....,,,,,,,oameni buni se schimba clima din cauza cresterii globale a temperaturii.......industrializarea masii.... gun: qleft1.gif gun: qleft1.gif

we are livin' in Amerika , Amerika ist wundabar......we are livin' in Amerika....coca cola sometime WAR qleft1.gifqleft1.gifqleft1.gifqleft1.gif

Link to comment

Problema e ca daca nu crezi CNN, de ce sa-i crezi pe Al-Quada? E ca in razboaiele din golf cand Saddam tot anunta ca a doborat la avioane si a ucis la americani... sa fim seriosi... Sunt ca aia care cred in energii supranaturale si chakra si ochiul interior si vindecare de la distanta si trait 30 de ani fara sa mananci, pt ca asa scrie intr-o carte din aia scoasa de un nene, il crezi orbeste pe ala, doar pe motiv ca "ceilalti iti ascund adevarul". Nu zic ca sa crezi ce-ti zice CNN, dar prefer oricand stirile zise de o presa libera, de reporteri care se baga peste tot si imediat scot la iveala orice lucru murdar, chiar despre propriul stat, pt ca in fond asta le aduce lor bani si publicitate, decat stirile unora care traiesc ascunsi in munti...

Link to comment

hmm, eu cred ca ar fii totusi interesant de urmarit un astfel de buletin de stiri, te'ar ajuta sa pricepi mai usor ce e in capul lor, singurele lucruri care le aflam despre ei sunt informatii venite din tabara lor "adversa" ca sa zic asa, pentru a iti putea crea o idee cat mai corecta e normal sa primesti informatii din cat mai multe surse

Link to comment

hmm, eu cred ca ar fii totusi interesant de urmarit un astfel de buletin de stiri, te'ar ajuta sa pricepi mai usor ce e in capul lor, singurele lucruri care le aflam despre ei sunt informatii venite din tabara lor "adversa" ca sa zic asa, pentru a iti putea crea o idee cat mai corecta e normal sa primesti informatii din cat mai multe surse

ar fi interesant si te-ar ajuta pe tine, care le intelegi limba....fara subtritare!!!!

Link to comment

IbrahamZazelSS, bag de seama ca tie ti-ar place sa stai cu frica in cur pentru ca niste teroristi s-ar putea sa aiba ideea geniala de a arunca in aer piata unde iti faci tu cumparaturile, sau autobuzul cu care mergi la lucru sau scoala. Ei bine chiar daca americanii au mers in razboi mai mult pentru petrol, mai omor si niste astfel de animale (si omul e animal dar acestia nu se pot numi oameni). Nu stiu cu ce te incalzeste pe tine un asemenea jurnal, dar eu cred ca nu e bine si ar trebui gasite metode de a opri acel jurnal, cat si desteptii care il fac.

Link to comment

daca din cauza religiei tale ar venii peste tine unul ca Bush si ar incepe sa iti dea cu bomba-n cap?! ti-ar conveni? Si pe deasupra sa-ti mai ia si principala ta sursa economica (petrol) si sa te trezesti in plin embargo cu oricine in lume?

Atunci nu stiu daca ai mai vrea sa-ti opreasca careva buletinul de stiri de pe net.

Sa nu intelegi ca sunt de acord cu bizonii care arunca autobuze in aer dar tara aia nu este locuita numai de fanatici ci marea parte a lor sunt oameni ca mine sau ca tine.

Ce gandire !!! violent1.gif

Ei bine chiar daca americanii au mers in razboi mai mult pentru petrol, mai omor si niste astfel de animale (si omul e animal dar acestia nu se pot numi oameni). Nu stiu cu ce te incalzeste pe tine un asemenea jurnal, dar eu cred ca nu e bine si ar trebui gasite metode de a opri acel jurnal, cat si desteptii care il fac.
Link to comment

pai gEB televiziunea aia este televiziunea retelei Al-Quaida, nu este a poporului irakian, sau io mai stiu a cui. iar Al-Quaida este o retea terorista si tocmai de aceea ar trebui inchisa, pentru ca prin mesajele lor ar putea convertii si alti oameni sa li se alature.......

nu vb aici care a avut dreptate si din ce cauza a pornit razboiul ala.........ci despre aceasta televiziune terorista care dupa mine ar trebui inchisa..... tiphat.gif

Link to comment

LooooL am trait s-o vad si pe asta :

"Buna seara , doamnelor si domnilor , sunt Abu-Musab ; iata care sunt principalele titluri ale zilei : 3 teroristi au detonat azi 3 bombe in plin centrul Bagdadului , ucigand pe loc 100 de persoane si ranind alte 1000...inainte de atentat , s-au filmat pt. ultima oara impreuna iar acum gestul lor a fost rasplatit de allah cu divinitatea si de reteaua noastra cu fabuloasa suma de 200 de dolari (canadieni) ; totodata , si nevestele lor sunt pe lista razbonicilor luminii avand numerele 23 617 , 23 618 si 24 199...

In alta ordine de idei , azi se implinesc 3 zile de la torturarea a 10 soldati nenorociti americani , urmata firesc de decapitarea acestora , prin stilul binecunoscutului , prea iubitului , slavitului nostru protector Abu - Musab Alzarquai ....(AVEEE MARIAAAA se aude pe fundal).....Tot astazi , liderii nostri spirituali au pus la cale inca 200 de atentate in intreaga lume , cu scopul to scare za shit out of people , de a inlatura orice amenintare la adresa noastra ; pt relatii sunati la "89 89 666 - suicide bomber" si lasati-va datele ...we'll call you ... Acum urmeaza rubrica de stiri pe scurt : azi a avut loc decapitarea a 3 familii in sudul Bagdadului , la spectacol au participat 3000 de oameni , intrarea a fost libera --- in Kuweit , 2 masini capana au ucis 35 de persoane (happy , happy , joy , joy) ----- 2 americani au fost batuti in piata publica din Iran si apoi castrati de maestrul bucatar din zona...Aici se incheie stirile serii , ramaneti aproape , urmeaza stirile din sport cu Kefir Akbar si meteo cu singura femeie , Yolanda Ildirim....Va doresc o seara placuta si nu uitati : ucideti cati mai multi americani posibil , incrieti-va in campania de sinucigasi , e gratis.."

Urmeaza calup de publicitate :

- "Te-ai saturat de viata (life sucks?) ?? Esti nervos ca nu omori nici un american zilnic? Te simti impotent si frustat sexual??? ... TU esti cel de care avem nevoie...inroleaza-te in legiunea "suicide bombers are idiots" si il vei gasi pe allah...mai multe detalii in pietele publice sau la spectacolele de executii"

- "Ti se intampla sa ti se blocheze arma cand te intalnesti cu aliatii pe strada??? Lama cutitului de vanat camile nu e ascutita si nu poti lua glanda la aliati....don't worry ..be happy ... noi avem solutia : vino in reteaua de magazine a seicului Olah si vei primi de Ramadan o reducere de 0,2 % la orice arma si cutit care l-ai visat de mic...reducerea nu se aplica in cazul lasatoarelor de rachete sol-sol sau sol-aer si nici in cazul rachetelor Scud...va asteptam cu incredere"

- "Nu dati banii pe prostii , luatii grenade la copii"

- "A aparut noul numar al revistei "Teroarea in masa" ; aici veti gasi tot ce va intereseaza : metode noi de tortura , ultimul racnet in materie de arme , metode de a face bombe din orice (sapun , nisip , a small plutoniu si piele de camila) , interviuri cu sinucigasi si ultimele lor dorinte , cum sa-ti petreci viata in lumea de apoi...toate acestea la incredibilul pret de 10 dolari (canadieni)..atentie , ultimul numar are DVD included..de luni la toate chioschiurile de ziare"

Stiri din Sport :

"Scor soc in meciul contand pt titlul de campioana de toamna al Irakului intre echipele "The Suiciders" si formatia lui Abu - Musab Alzaquai....scorul a fost 3-3 dar presarat cu multe incidente : in minutul 34 a deschis scorul Abu-Musab dupa ce l-a decapitat dintr-o lovitura libera pe portarul sinucigasilor , oaspetii au reclamat ofsaid dar arbitrul a fost impuscat pe loc ; apoi in minutul 66 la scorul de 2-1 pt echipa sinucigasilor , acelasi Abu Musab , l-a tras de bomba pe unul dintre sinucigasi , dar arbitrul de rezerva a tacut din gura de frica lui Abu...la sfarsitul partidei , cele 2 formatii si-au dat mana si au facut schimbul traditional de tricouri apoi au plecat impreuna la kilarit de americani si japonezi"

"Azi s-a lansat pe piata noua minge "suicider head" de firma lui Abu-Musab Alzarquai ...mingea este de fapt un cap de american (sau aliat) decapitat , cu suprafata lucioasa , si ochii scosi...toata lumea de declara multumita de noul model"

Meteo :

"Maine , uraganul X va lovi coasta de est a USA si va produce multe , multe victime ...asa zice specialistii si noi speram ca asa va fi..URAAA , URAAAA , ALLAH AKBAR!!!"

"La noi , vremea va fi in general calda , pe alocuri vor fi precipitatii si varsari de sange de american (sau aliat , whatever) ; temperaturile maxime se vor ridica la 48-50 de grade , ar fi recomandat sa mai luati un cearceaf pe voi sa nu va fie frig"

Cam asa vad eu un buletin de stiri Al Quaida smile.gifsmile.gif ..... sper sa bage si in grila noastra de programe tongue.gif

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...