Jump to content
nwradu

Basescu cere romanilor sa nu mai dea spaga

Recommended Posts

"Cer romanilor ca incepand de maine sa nu mai dea nimanui spaga". Este mesajul presedintelui Traian Basescu, la conferinta multiplicatorilor de informatie.

El a facut marti un apel catre toti romanii sa ceara autoritatilor si institutiilor statului sa respecte legea.

Presedintele considera ca numai printr-un efort colectiv poate fi schimbata perceptia de tara corupta pe care o are tara noastra, unde "ciubucul" a devenit sport national

sursa: Hotnews.ro

Ce sa mai zici la asa ceva... asta e metoda de combatare a coruptiei, ne roaga pe noi sa nu mai dam spaga... Culmea e ca metoda mie mi se pare complet inutila, e clar ca toti vom zice ca mai bine dai 200k spaga decat sa iei o amenda de 1 milion, sau spaga la un doctor sau o asistenta ca altfel te face ciur cand iti baga perfuzia sau te lasa sa zaci acolo fara sa te ajute... In plus, ma indoiesc ca astfel de practici mentin coruptia in statul nostru, in fond sunt unii care dau spaga de sute de milioane pt diverse contracte, privatizari, favoruri... acolo e problema cea mai mare, si e clar ca aia isi vad interesul lor prin orice mijloace, indiferent ce ii roaga presedintele.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...