Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VandCumpar

Reevaluare 3

Recommended Posts

Posted

Deci postez cateva link-uri de plangerii care nu sunt facute dupa regulament DARRRR nu a luat nimeni suspend.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=246344&st=0&p=3065900&hl=noob&fromsearch=1&#entry3065900

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=247477&st=0&p=3085432&hl=noob&fromsearch=1&#entry3085432

iar aici sa luat suspend,dat chiar de Lancelot pentru BUT

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=275799

plangere rezolvata de Ody si nu sa dat SUSPEND desi erau 2 de but acolo nu 3 ca la mine.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=220984&st=0&p=2684795&hl=noob&fromsearch=1&#entry2684795

Astept un raspuns de ce toate plangerile se rezolva altfel si ale mele diferit si nu dupa regulament? :)

Si mai vreau sa stiu de ce in regulament scrie ca pentru noob folosit excesiv se da suspend iar cand postez ma trezesc ca sunt eu suspendata?

Nu doresc raspuns de la Kitte. Multumesc de intelegere.

Posted

Legat de: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=275799

Nu a primit suspend doar pentru but ci pentru but, raton, prost.

Legat de: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=220984&st=0&p=2684795&hl=noob&fromsearch=1&#entry2684795

In 2008 nu exista regula legata de nefondata (in regulament). (daca tot vii cu exemple macar sa fie bune).

Daca va intelegeati si era plangerea retrasa cred ca Lancelot nu ar fi acordat nefondata ci doar inchidea plangerea si atat.

Din cate observ in plangere lumea te atentioneaza ca risti sa primesti nefondata iar raspunsul tau:

ok,sa o vad si pe asta.

Noob inseamna inceptor si nu mi se pare o jignire atat de grava (si eu am fost noob cand am inceput sa joc mu, ca fiecare dintre noi).

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nici un moderator nu ar da suspend pentru 3 noob.

Nu pari genul care sa stie ce e aia respect, asa ca nu pot sa cer ce omul nu are.

Pe mine nu ma jignesc din toate copilariile.

Nu se compara "jet sclavule" cu "noob". Am pretentia ca stiti sa faceti diferenta. Am pretentii prea mari, cumva?

Sa postezi pentru noob e practic vanatoare.

Preferi sa te incadreze aici:

Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Ca se rezolva.

Nu te-a jignit cu nimic. Daca ego-ul tau e asa de urias incat nu suporti nici cea mai vaga apelare, iti sugerez cu caldura sa te apuci de jocuri single player. Asa nu te mai supere nimeni ca exista si ei pe acolo.

Live and let live!

Ba din contra, EU ( partea masculina a BK-ului kimmy deoarece jucam doua persoane pe el) am oferit destul respect, prin urmare astept un comportament asemenator din partea ta.

Nu am facut mare tam tam cu suspendul pentru noob daca se da sau nu, cum am precizat in prealabil e un regulament interpretabil, daca voi asa hotarati sa actionati...Dumnezeu cu mila deoarece nu luati decizii asemanatoare in toate plangerile. Si aici revin din nou la mult asteptatul raspuns LOGIC care il astept din partea ta KITTE :

Explica cu LOGICA ta de fier cum de in exemplul oferit de noi nu s-a acordat nefondata pentru o plangere asemanatoare si aici s-a acordat? NU MI-AI RASPUNS LA ACEASTA INTREBARE.

Daca raspunsul tau va fi "decizia apartine fiecarui moderator in parte" sa sti ca nu ma multumeste asa ca nu te obosi sa imi scri asta. De ce? Pentru ca exista un regulament care ar trebui sa fie urmat LA FEL de fiecare moderator si in consecinta sa se acorde (sau nu) suspend EXACT LA FEL de toti moderatorii ! PUNCT. Deci ori va puneti capetele la contributie si va decideti sa luati decizii similari ori MODIFICATI regulamentul ! In orice situatie acest suspend nu este VALID !

Si nu mai incerca sa escalezi situatia la nivel de vanatoare, un asemenea raspuns din partea ta e penibil. Nu doreste nimeni sa faca vanatoare. In caz ca nu ati inteles, apelativul de noob folosit repetat a prezentat o jignire pentru noi. Daca pentru tine nu e, treaba ta, acelasi lucru se aplica tuturor care gandesc asa. Fiecare se simte jignit in felul lui, iar ATAT TIMP CAT IN REGULAMENT CUVANTUL NOOB ESTE INCADRAT CA JIGNIRE DACA ESTE FOLOSIT REPETAT ATUNCI URMARITI SI APLICATI REGULAMENTUL IN NUMELE LUI DUMNEZEU....si al lui Trompi....

Daca voi manipulati si lasati la libera interpretare regulamentul atunci de ce materia fecala a babuinului dati nefondata?

And btw Kitte , daca ego-ul tau e atat de mare incat sa nu accepti o critica , poate ar trebui sa te gandesti si tu la o cariera de moderator la single player games .

Si -ija- , sa nu aud comentarii de genul "Din cate observ in plangere lumea te atentioneaza ca risti sa primesti nefondata iar raspunsul tau:" PENTRU CA NU A FOST ATENTIONATA DE UN MODERATOR !!!!! Si conform cu manualul denumit "Logica de fier" (care poate fi gasit in orice minte capabila sa priveasca o situatie obiectiv si sa nu devina o voce subiectivista mascata de un moderator group hug ) nu cred ca cineva ar lua seama de raspunsurile unor playeri si ar astepta raspunsul unui moderator ....am dreptate? ( waiting for one big amazing answer on this one as well )

Astept un raspuns LOGIC din partea voastra si de asemenea astept ca pe viitor sa actionati unitar in deciziile luate. Vad ca destul va aparati spatele unul altuia, ar fi cazul sa fiti la fel de uniti si in decizii . Daca un moderator atentiona ca nu e cazul de suspend si risca nefondata retrageam , insa in acest caz.....nefondata este...param pam pam : NEFONDATA . Sounds funny i know.

Waiting for your soonest reply on this .

Sincerely yours ,

Hammer

Posted

Imi pare rau ca ma bag neinplicat si probabil voi lua warn,dar ceea ce spune omul asta e LOGIC,asa scrie in regulament,eu unul nu m-as simti jignit poate chiar as rade,dar fiecare e diferit si chiar scrie in regulament cuvantu"repetat",pentru mine si de 2ori e repetat,in fine scuze ca am intervenit si sper sa fiti corecti.

PS:prima data cand am vazut cate reevaluari a facut omu am crezut ca e nebun,dar acum are sens dupa ce le-am citit,cand te fura cineva si vezi ca te-a furat,fie in joc,fie in viata reala,nu te lasi,vrei sa-ti recapeti "banii" inapoi.Sper ca intelegeti ce vreau sa spun,asa si noi vedem ca scrie in regulament ceva si voi nu-l respectati,ne simtim jigniti si furati,am fost si eu moderator si mi-am facut treaba ca si cum isi face un avocat dupa "LEGE",noi avem "REGULAMENT".Tot respectul si o zi buna va doresc :tiphat:

Posted

Plangerile nu se judeca in comparatie cu alte plangeri trecute. Lucrurile uneori se schimba (poti sa cauti plangeri vechi in care eu am dat suspend pentru un singur noob), chiar si oamenii.

Moderatorii au convenit un anumit standard si plangerea asta nu se incadreaza.

Excesiv nu inseamna de 3 ori.

Nu mai deschide 20 de topicuri. Pricepe ca daca parerea celorlaltor adimini era alta se schimba de mult verdictul.

Treci peste. Ai gresit. Invata din asta si nu mai plange pe forum. Iar cu insultele nu o sa rezolvi niciodata ceva.

Eu nu mai am nimic de spus pe tema asta. Nu vrei sa pricepi si asta e. O sa postezi in aceleasi limite, o sa iei alt suspend de nefondata (nu e amenintare, e o consecinta logica a faptului ca nu vrei sa pricepi unde ai gresit) si asta e.

Am incercat sa iti explic, tu ai refuzat sa pricepi.

La revedere din partea mea.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Plangerile nu se judeca in comparatie cu alte plangeri trecute. Lucrurile uneori se schimba (poti sa cauti plangeri vechi in care eu am dat suspend pentru un singur noob), chiar si oamenii.

Nu mai deschide 20 de topicuri. Pricepe ca daca parerea celorlaltor adimini era alta se schimba de mult verdictul.

Treci peste. Ai gresit. Invata din asta si nu mai plange pe forum. Iar cu insultele nu o sa rezolvi niciodata ceva.

Eu nu mai am nimic de spus pe tema asta. Nu vrei sa pricepi si asta e. O sa postezi in aceleasi limite, o sa iei alt suspend de nefondata (nu e amenintare, e o consecinta logica a faptului ca nu vrei sa pricepi unde ai gresit) si asta e.

Eviti complet din nou marea intrebare . Nu ma refer la suspenduri acordate pentru noob.

MA REFER LA PLANGERE SIMILARA unde nu s-a dat nefondata. Nu e plangere atat de veche incat sa zici ca s-au schimbat lucrurile.

Daca spui ca ati convenit voi moderatorii ca de 3 ori nu e excesiv unde ai/ati scris asta? Urmam un regulament scos din burta convenit de catre moderatori in termeni fictivi fara a avea vreo relevanta sau nota definitivatorie in regulament ? Insinuezi ca aveti un regulament al vostru in care limitele impuse in regulamentul postat nu au valoare? Pentru ca din ce zici cam acest lucru reiese.

Referitor la insulte? Unde ti-am adus eu injurii? In ce fel te-ai simtit insultata si in urma caror cuvinte sau expresii folosite de mine? Daca sunt ironic este o stare exprimata ca urmare a raspunsurilor voastre fara logica .

Te intreb din nou :

De ce in exemplul pe care noi l-am oferit NU s-a dat nefondata si DE CE aici s-a dat?

Inca astept un raspuns LOGIC. Sau mai bine, pentru ca am impresia ca cer prea mult, ASTEPT UN RASPUNS !

Nota in care ma exprim se deduce din frustrare deoarece timpul trece si voi refuzati sa induceti un anume sens explicatiilor oferite . Inteleg ca sunteti parte dintr-o echipa si este elementar sa va aparati, insa daca ati gresit nu mai mergeti la infinit cu greseala, orice om greseste, asa cum voi ati gresit sa acordati nefondata.

Astept ca decizia sa se schimbe, in caz contrar astept un raspuns care sa fie LOGIC. Am prezentat destule argumente VALIDE si cred ca am facut asta intr-un mod cat se poate de LOGIC si SUCCINT . Daca e nevoie pot reformula si bilingv .

Waiting for your soonest reply .

Regards.

Posted

daca spuneati asta inca de acum 3-4 ani, ce avea? asa intelegea si prostul din noi ca, na, ala e un regulament standard si ca nu e absolut exclus ca decizia sa fie in functie de circumstante atenuante, dar nu cele ale celor implicati ci cele din opinia moderatorului (dintr-odata se creeaza un nou set de circumstante; ce misto, baga-mi-as :D )

creati un regulament clar, la subiect. oare ce e asa de greu? de atati ani duceti lumea cu zaharelul

cat despre chestia cu moderatul, parerea mea e ca mai bine ai lua exemplul lui ija. intai a stat, a observat, a participat din spate si apoi a trecut in fata si, dupa cum vezi, e unul din putinii de necontestat in aceasta comunitate

logica ta pare ok, precum si exprimarea sau modul de abordare al unei probleme dar, totusi, ai revenit dupa ceva vreme si trebuie sa-ti faci un rodaj (nu pe seama prostilor)

sau ai dat-o si tu undercover sa nu-ti umple lumea frigiderul?

Posted

Deja discutia o ia in directia criticarii moderatorilor si nu doar a solutiei din plangere, deci lasarea topicului deschis (in conditiile in care e al treilea) devine inutila.

O sa vad pozele si toate cele 3-4 threaduri, in care banuiesc ca s-au epuizat toate argumentele. Se va posta din nou aici daca va fi cazul sa se modifice in vreun fel solutia. Daca nu, nu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...