Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

admini la cs

Recommended Posts

Guest kukytza
Posted

pro ! au fost cateva probleme cs trecut , nu are rost sa mai deschidem subiectul dar un admin ar fi perfect sa supravegheze tot cs-ul ! :tiphat:

Posted

Din cate stiu eu de obicei e tot timpul un admin la CS... pentru ca mai sunt "domnisoare" cu speed si altele violent1.gif

Posted

pro dar sa fie admin din guilde care nu ataca sau apara Castelu k sa nu existe favoritisme

Salutare.

Asta ar insemna sa nu fie nici un admin ..fiindca Admini/moderatori ..se impart in doua categorii ...H0ney si HH.. se stie.

Sugestia clar ca e buna..Pro.

Have fun.

Posted

pro dar sa fie admin din guilde care nu ataca sau apara Castelu k sa nu existe favoritisme

Salutare.

Asta ar insemna sa nu fie nici un admin ..fiindca Admini/moderatori ..se impart in doua categorii ...H0ney si HH.. se stie.

Have fun.

Se vede ca nu mai joci. Honey nu mai ataca. Si chiar daca ar ataca sunt foarte multi admini care nu fac parte din guildele astea.

Posted

Salutare.

Have fun.

ai postat si u sa te afli in treaba, unde ai vazut u HONEY pe noua baza de date la vreun CS?#-o

Posted

cs-ul trecut a fost ija si murdoc, o buna parte din timp chiar.

Pro, insa, tot jucatorii pot sa filmeze pentru plangeri cum erau pe vechiul db, adminulk nu poate sa fie peste tot

Posted

Pro, insa, tot jucatorii pot sa filmeze pentru plangeri cum erau pe vechiul db, adminulk nu poate sa fie peste tot

nu toti au 6GB RAM si procesor i5 ...unii se bucura k pot sa joace decent, d`apoi sa mai si filmeze :whistle:

Posted

Salutare.

Have fun.

ai postat si u sa te afli in treaba, unde ai vazut u HONEY pe noua baza de date la vreun CS?#-o

Si acum tu ce faci? Nu vorbesti sa te afli in treaba? Nevermind..

Te rog frumos sa nu te mai bagi in seama pe viitor cu mine,bine? Cand o sa ma bag eu cu tine,atunci sa te bagi si tu cu mine. Have fun.

Imi cer scuze pentru ce am zis mai sus.. dar pe Db-ul trecut asa a fost.

E bine sa fie cel putin un admin in camera..dar e bine sa mai filmati si voi .. fiindca adminu nu poate sa fie in mai multe directii o data.

+1 pentru Sugestie. :D

@Vezi ca OT se pedepseste. :)

Posted

JEZAS....ce sa faca admini la cs? Habar nu au cu ce se mananca jocu asta ... poate singuru admin care mai are habar de ce inseamna un CS e oick....Asta e cea mai mare problema pe acest sv, admini habar nu au de seturi combinatii optiuni si etc :tiphat:

no offence dar stiti si voi ca asta e adevaru

Posted

pro si de la mine,e un interes destul de mare din partea jucatorilor pt Castle Siege,nu ar trebuii sa lipseasca adminu.

pana la urma nimeni nu se naste invatat....cine merge la cs invata...de la un cs la altu...care cat se pricepe eu unu n-am de unde sa stiu,dar un demo cred ca poate face oricine(la cei suspecti) ,care ulterior va fi analizat.

Posted

nu toti au 6GB RAM si procesor i5 ...unii se bucura k pot sa joace decent, d`apoi sa mai si filmeze :whistle:

stiu cum e sa joci doar cu mu si sa fie suficient, am jucat atatia ani pe 128 de mega si 1,3 GHz. Nu asta era problema, eu aduceam doar o completare: e bine si cu admini, dar nu pot sa fie peste tot, deci trb si noi sa jucam corect si sa fim atenti pentru cei care nu.

Posted

La fiecare CS or sa fie admini prezenti in limita timpului si a disponibilitatilor. Nu e nevoie de o sugestie noua, lucrul acesta e deja agreeat si se pune in practica. In plus de asta, zice bine Tsu_Xing. Nu putem fi peste tot. De asemenea, nu putem stii cand luati d/c si de la cine (pt ca am vazut la CSul trecut asta a fost principala plangere) asa ca e nevoie si ca voi sa fiti atenti.

PS: Cei care tot faceti insinuari si afirmatii stupide la adresa staff-ului, aveti mare noroc ca ai mei colegi sunt foarte ingaduitori cu voi. Eu unu n-as fi.

Posted

La fiecare CS or sa fie admini prezenti in limita timpului si a disponibilitatilor. Nu e nevoie de o sugestie noua, lucrul acesta e deja agreeat si se pune in practica. In plus de asta, zice bine Tsu_Xing. Nu putem fi peste tot. De asemenea, nu putem stii cand luati d/c si de la cine (pt ca am vazut la CSul trecut asta a fost principala plangere) asa ca e nevoie si ca voi sa fiti atenti.

PS: Cei care tot faceti insinuari si afirmatii stupide la adresa staff-ului, aveti mare noroc ca ai mei colegi sunt foarte ingaduitori cu voi. Eu unu n-as fi.

1 admin capabil ajunge la tot cs-ul , e singurul event intr`o saptamana la care participa 50% din server si unde e nevoie de 1 admin pe toata durata cs-ului , acuma daca tu vi si`mi spui ca din 20 de insi nu va puteti imparti in asa fel incat cel putin 1 sa fie on tot timpul atunci inseamna ca sunteti 20 de insi acolo degeaba din punctul meu de vedere.Evident ca zice bine tsu doar zice in favoarea voastra a adminilor si a celor care va place sa filmati toata ziua si sa va vanati intre voi. Daca ar fi responsabilitatea noastra de a ne asigura un joc linistit si corect atunci voi n`ati mai exista => repet 1 admin capabil ajunge la tot cs-ul.

Posted

Nu inteleg ce legatura are daca e capabil sau nu :)

Daca X sau Y nu ajunge la CS ca e la munca sau are alte probleme nu inseamna ca nu este capabil.

Adminii vor incerca sa fie prezenti la fiecare CS.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...