Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

VandCumpar

Reevaluare 2

Recommended Posts

Posted

Eu nu as da suspend nici daca iti zicea de 30 de ori noob. Care e marea jignire?

Nu mai va postati intre voi pentru toate copilariile.

Pe viitor daca mai vorbesti cu un moderator asa s-ar putea sa imi scape degetul pe butonul de warn.

Putin respect pentru cei care isi petrec timpul pe gratis pentru a va face viata pe forum si server mai frumoasa si mai civilizata.

Nu mai deschide alt topic, ai primit parerea unui alt moderator.

Respect pentru voi? u auzi ce vorbesti? in primu rand DE CE scrie in regulament ca se da suspend daca se foloseste repetat? atunci da-ti edit la regulament si nu ne mai bagati in ceata , eu am postat dupa regulament si vreau ca REEVALUAREA sa fie facuta la fel. Fix cand am vrut sa scriu sa nu intri u in topic era CLOSED deja.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Deci sa sumarizam situatia :

Facem o plangere in baza unui regulament ce prevede ca si jignire cuvantul "noob" cu mentiunea ca se va considera jignire daca este folosit excesiv. Se considera nefondata desi este o plangere efectuata in parametrii si prevederile impuse de regulament.

Nu ma chinui sa caut cazuri precedente, am avut confirmarea personala ca s-au dat suspenduri pentru asa ceva, si la fel am avut confirmarea ca Lance nu a dat suspend pentru asa ceva. Nu e problema aici, probema este ca aici s-a dat nefondata si in alte cazuri similare nu s-a dat . Kitte, uite exemplu aici :

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418213&st=0&p=5907022&hl=noob&fromsearch=1&#entry5907022

Acum explica-mi tu cu o logica de fier de ce in cazul nostru s-a dat suspend si acolo nu. Repet cuvantul LOGICA pentru ca astept cu nerabdare sa si regasesc acest lucru.

Revenind la mentiunea ta cu , care ai inchis prima reevaluare:

Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob Kitte e noob

Ai zis ca la noob de 30 de ori nu ai da suspend...deci nu ar trebui sa iau nici eu warn nu? :)

Scuza-mi cinismul, insa ori va puneti la punct un sistem in urma caruia sa luati toti moderatorii decizii similare ori modificati regulamentul si introduceti note clare care sa fie urmate.

Tot respectul,

O seara buna

Posted

Nici un moderator nu ar da suspend pentru 3 noob.

Nu pari genul care sa stie ce e aia respect, asa ca nu pot sa cer ce omul nu are.

Pe mine nu ma jignesc din toate copilariile.

Nu se compara "jet sclavule" cu "noob". Am pretentia ca stiti sa faceti diferenta. Am pretentii prea mari, cumva?

Sa postezi pentru noob e practic vanatoare.

Preferi sa te incadreze aici:

Exploatarea regulilor (vanatoare)

Formularea unei plangeri impotriva unui jucator este permisa numai in situatia in care abaterea reclamata a vatamat in vreun fel pe cel care o reclama.

Orice plangere care nu are la baza o astfel de vatamare si prin care se incearca doar exploatarea unei/unor reguli va fi sanctionata cu suspendarea caracterului de joc, dupa cum urmeaza:

- Primul avertisment: suspend minim 20 zile

- Al doilea avertsiment: suspend 50 de zile

- Al treilea avertsiment: suspend 98 de zile

Pentru eventuale alte abateri se poate ajunge pana la blocarea contului.

Ca se rezolva.

Nu te-a jignit cu nimic. Daca ego-ul tau e asa de urias incat nu suporti nici cea mai vaga apelare, iti sugerez cu caldura sa te apuci de jocuri single player. Asa nu te mai supere nimeni ca exista si ei pe acolo.

Live and let live!

Posted

Sunt si eu de aceias parere cu colegi mei

Suspendul ramane

Nu mai deschide si un al 3-lea topic pentru ca il faci degeaba, ti-am raspuns deja 3 moderatori si daca ar fi sa-ti mai raspunda inca 3, rezultatul va fi la fel

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...