Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kukytza

Verificare Logouri

Recommended Posts

Guest kukytza
Posted

Rog tare mult un admin sa verifice in logouri daca in intervalul 20:00 / 20:05 Magnnum a fost Kanturu 2 la coordonatele "47 / 73".Tot party-ul am luat disconect , a revenit Einstein spunandu-mi ca era unul in bone cu wings mici...singurul in bone pe carel stiu e Magnnum.Nu acuz pe nimeni cer o verificare , tinand cont ca imi vine de 3-4 ori pe seara sa-mi faca preluare numai pe spotul ala , Multumesc !

Guest Magnnum
Posted

si eu am sa pun poze cum ma acuza ca am fost cu dc sper sa isi ea nefondata revin cu pozele si lui Einstein kukytza eu stiu unde eram

in kanturu 1 pe ultimul spot de o ora

Guest kukytza
Posted

Nu acuz pe nimeni , si postul de mai dovedeste inca odata ce fel de om esti ! , nu acuz nimic iti zic doar ce mia zis omul , era cineva in set bone +wings mici , singurul pe carel stiu tu esti , + ca faci curte la spotul asta de 2 zile o sa verifice adminul si gata !se paote verifica ca am picat toti odata , kukytza , tzek_ , Einstein , David , BubbleGum , ramanand spotul gol !

Guest bertytarr
Posted

dupa cum zicea kukytza nu acuzam pe nimeni doar am luat d/c toti deodata....destul de curios...apoi am reintrat rapid ,era un sm caruia nu i-am vazut numele doar ca avea set bone si wings lvl 1 ...se verifica logu ... si asta e daca esti curat , ce te stresezi?

Guest Magnnum
Posted

spotul e la mine eu nici nu am plecat de pe kanturu 1 ultimul se demostra cu loguri daca ati picat toti 5 e de la elite eu nu pic ca nu am clar

Guest kukytza
Posted

Nu folosesc elite , nu-s tampit sa joc 1 luna si sa iau 60 ptr un amarat de elite , si 2 daca era de la elite , pica 3 sferturi de server !

Guest Magnnum
Posted

asteptam logurile ori eu 99 ori tu nefondata ca nu poti arunca cu acuze la adresa mea clar nu iti permit si el care crede ca ma vazut cer nefondata Einstein

Guest kukytza
Posted

termina-te ma cu nefondata ta ! :D nu sunt motivede nefondata , nu intelegi ca nu acuz? doar cer o verificare !

Guest Magnnum
Posted

vezi in printurile puse de mine cer ss pentru acuze nu poti acuza fara dovezi ai adus nickul meu in discutii deci eu cer ss tie si lui einstein eu stiu unde eram si ce faceam nu poti aduce un nick in discutie si sa scapi si normal ca iti vreau spotul la ora acutala e cel mai bun pentru mine daca vin de 3 4 ori pe seara vin la preluare de fiecare data

Guest Magnnum
Posted

Rog tare mult un admin sa verifice in logouri daca in intervalul 20:00 / 20:05 Magnnum a fost Kanturu 2 la coordonatele "47 / 73".Tot party-ul am luat disconect , a revenit Einstein spunandu-mi ca era unul in bone cu wings mici...singurul in bone pe carel stiu e Magnnum.Nu acuz pe nimeni cer o verificare , tinand cont ca imi vine de 3-4 ori pe seara sa-mi faca preluare numai pe spotul ala , Multumesc !

Dupa tine a ce suna nu acuzatie puteai spune sa verifice loguri si se vedea cine a fost acolo nu sa spui o persoana anume si eu cer sa se verifice unde am fost daca nu am fost in kanturu 2

sa iti dea tie nefondata daca am fost mie 99 corect

plus ca cer warn lui Silphy

Guest bertytarr
Posted

ba da mai taci azi? ce te agiti ca musca`n lapte? nu ai fost tu asta e..se verifica logu ni se spune ci a fost..tu esti fericit noi la fel...ti-am zis ca am vazut lvl 1 wings si bone set...te doare capu cu ss 99 si dastea? mai dai si tu fata cu lumina de afara ca vad ca te doare capu...

Guest Magnnum
Posted

ba da mai taci azi? ce te agiti ca musca`n lapte? nu ai fost tu asta e..se verifica logu ni se spune ci a fost..tu esti fericit noi la fel...ti-am zis ca am vazut lvl 1 wings si bone set...te doare capu cu ss 99 si dastea? mai dai si tu fata cu lumina de afara ca vad ca te doare capu...

nu ma bag dar ma acuzi nu ? ai vazut un sm cu bone ?

eu cer tie nefondata ca ma acuzi ca am fost acolo corect ?

Guest bertytarr
Posted

bine ma nefondata sa iau daca nu ai fost tu numa taci azi ! si asteapta verificarea logurilor...

Guest Magnnum
Posted

nu ma bag dar ma acuzi nu ? ai vazut un sm cu bone ?

eu cer tie nefondata ca ma acuzi ca am fost acolo corect ?

Guest Silphy
Posted

Dupa tine a ce suna nu acuzatie puteai spune sa verifice loguri si se vedea cine a fost acolo nu sa spui o persoana anume si eu cer sa se verifice unde am fost daca nu am fost in kanturu 2

sa iti dea tie nefondata daca am fost mie 99 corect

plus ca cer warn lui Silphy

Eu warn de ce?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=418927

Tu trebuia sa iei 5 zile ss pentru topic aiurea si nici macar warn nu ai luat .

last post ;) have fun

Guest Magnnum
Posted

hai mai bili sa fii acuzat ca dai dc cu caracterul cu care are guilda te simti bine nici macar nu eram on cand ei au primit dc sa vezi un sm cu bone si aripi de lvl 1 si sa zici ca e Magnnum unde ajungem de ce crezi ca le cer ss

Guest Ing3r_Draq
Posted

Ce imi place sa vizualizez cum se cearta unii...Doamne...Daca voi ati apucat primi spoturile alea bune ...noi asteptam pana dati voi 5 10 rr ...si dupa ne apucam si noi...sa facem niste rr`uri...CEva de genu noi avem 0 - 1 si voi faceti 10...noi stam prin Lt7...la lvl 350 si voi stati bine mersi...Nush ce va tot certati atat...Lipsa de ocupatie ...mda... Have Fun ! :bananadance2:

Si cu d/c e prea de tot...Voi aveti pica mare pe Al de Magnnum...Ce nu ati da sa ia 99 zile...Nu ma mir ca faceti orice ;)

Guest kukytza
Posted

MIE SI FRICADE MAGNNUM , CE NASH DAEU SA IA 99 DE ZILE ! =))))) , VREAU SA EVIT DISCONECTURILE PE SERVER , E SPRE BINELE SERVERULUI , SI AMBEE AICI NU E CAZ DE NEFONDATA ! CER WARN NEIMPLICATILOR !

Guest Magnnum
Posted

eu zic ca da ai adus nickul meu in discutie mai acuzat cer nefondata de alta data sa nu mai aduci nickuri in discutie

Posted

termina-te ma cu nefondata ta ! :D nu sunt motivede nefondata , nu intelegi ca nu acuz? doar cer o verificare !

Ghid de postare plangeri

Formatul corect al unei Plangeri este:

Titlu: Numele(scris exact) impotriva caruia este postata plangerea + regula incalcata

tu ai scris

Verificare Logouri - se cere de obicei cand acuzi pe cineva de d/c

Magnnum - Numele(scris exact) impotriva caruia este postata plangerea

daca nu doreai sa faci o plangere nu trebuia sa postezi la Plangeri sau macar nu trebuia sa mentionezi numele lui Magnnum, mai ales ca nu aveai nici o poza cu el pe spot ... daca Magnnum a dat d/c va lua ss...daca nu....meriti o nefondata pe caracterul tau...alta data sa nu mai arunci cu noroi

:tiphat:

ps

no warn - Magnnum e GM-ul meu....orice acuzatie de hack impotriva lui se resfrange si asupra guildei

Guest Magnnum
Posted

ryan dami un pm in game ca am refacut g si vii inapoi need bk ca tine :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...