Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

dc la cs la greu :)

Recommended Posts

Posted

si oare cine crezi ca d/c in camera Gunit , Duster- de la asta am luat 4 de pe spot odata exista d/c e facut de unu de pe srv lu boomey ce mai penala guilda posibila HH

Posted

nici un admin la cs .. dc in camera la greu ..

4 d/curi am luat pe sw revin cu printuri mai tarziu si rog pe toti cei care au luat dc sa puna printuri.

Posted

si oare cine crezi ca d/c in camera Gunit Duster- de la asta am luat 4 de spot odata exista d/c e facut de unu de pe srv lu boomey ce mai penala guilda posibila HH

vezi ca s-a inventat virgula, o poti folosi ca sa desparti eventualele propozitii intr-o fraza

/irony on

ca fapt divers: SUNT DE ACORD, GUNIT DA D/C-URI, SA I SE TAIE CAPUL!

Posted

Admini au fost pana am ajuns in camera, apoi nici unul.

La swich d.c a fost in floare.

http://imageshack.us/photo/my-images/155/screen082121410000.jpg/

Posted

4 d/curi am luat pe sw revin cu printuri mai tarziu si rog pe toti cei care au luat dc sa puna printuri.

un d/c am luat dand in tine pe sw-ul de jos... umblii cu necuratul?

Posted

un d/c am luat dand in tine pe sw-ul de jos... umblii cu necuratul?

da de la mine nu ai luat d/c? ^_^

dar crezi ca ma doare gura sa arunc rahat in stanga si-n dreapta ca voi fara sa am dovezi? Erai pe sw jos, dadeam in tine, am luat d/c. Punct, Pot sa te fac codat? Da. Dovezi am? Nu, dar ce bine e sa ma aud vorbind, asa cum faceti voi.

Posted

http://www.imagebam.com/image/681f98146083622

http://www.imagebam.com/image/9c6e19146083623

http://www.imagebam.com/image/df082e146083627

Vai durere, prima oara la cs cu elfa si totul mi s-a parut atat de frumos si ciudat (tare mic dmg imi faceau bk'ii, cel putin Nemesis) si cand ma trezesc cu surpriza de d.c pe final. Prima data l-am suspectat pe BearGrylls, dar acum nu stiu sigur :) Toate ca toate, dar da-mi d.c doar la cs nu si in oras :))

P.S.: Sper ca n-am cv meet player prin printuri :error:

Posted

nu asta era ideea topicului , daca sunteti atenti era facut in timpul cs-ului la adresa adminilor ... am zis ca poate se simte 1 din aia 50 si intra chiar daca nu rezolva multe dar macar incerca ... asa e cand se dau functii doar pentru spam si razii ... era o problema care se putea rezolva pe moment daca era un om serios pe aici .

p.s. nici nu ma obosesc sa mai incarc alea 50 de printuri cu dc :)

Posted

eu nu am fost in nici una din pozele puse mai sus. am stat mai mult la coroana si nu am luat nici 1 d/c.

p.s. sper sa ia suspend cel care a dat pe toate char. eu nu am avut nici o legatura cu chestia asta. nici direct nici indirect

Posted

bai frate d/c exact cand sigileaza :)) manevra pe fata

cand adminii nu-s acasa hamsterii joaca pe masa =))

intrebarea se pune astfel : a dat d/c un jucator sau vreun admin?

hai sa vedem cate loguri se vor verifica

Posted

Si elfa mea... adica Diamantu perlat a reclamat ca primeste D.C.

NU a apucat sa faca screen ca cica nu stie. :tiphat:

@la fel ca G, am stat mai mult pe langa coroana si nam picat, dar din cate am inteles cei de pe sw picau.

Posted

frate nush dc nu se dau drumul la filtrele alea odata , dati frate 1 filtru , 2 filtre , 3 filtre dar datile odata

ati dat disable la creat account pentru ce? ca sa schimbati guardul si apoi sa-i dati drumul iar la creat account ,cea mai mare prostie orce mu guard bagi in mai putin de 1 saptamana cinevs ii gaseste bypasul , si iar o sa fie la fel

pana nu arunci cu niste filtre o sa fie aceasi poveste , inteleg ca e aiurea sa dai filtru in aceste zile cu ip-urile dinamice dar nu vad alta solutie

Posted

indiferent daca se verifica logurile sau nu , daca 1cs = 1 permanent atunci ne dam la intrecere care are conturi mai multe ....

Posted

indiferent daca se verifica logurile sau nu , daca 1cs = 1 permanent atunci ne dam la intrecere care are conturi mai multe ....

si totusi...din ce alianta era/erau baietii jmecheri cu d/c....k in camera doar aliantele inscrise au voie :violent:

Guest Tytanlol
Posted

Si elfa mea... adica Diamantu perlat a reclamat ca primeste D.C.

15 secunde am rezistat cu sw apoi a intrat un bk in mine cu skill si asta a fost , nu am facut print deoarece am crezut ca mia picat netu ,dar se pare ca nu am fost singurul care a picat FIX cand tinea sw .

Posted

Urat din partea lor. Eu nu am luat nici un d/c, dar nici nu am fost pe la swich.

Acum, cand cs`urile sunt frumoase...ar trebuie sa termine cu magariile...oricine ar fi el.

Posted

sunt limitate conturile oricum , de 2 sapt nu se mai pot face ^^

solutia ideala e sa puna un mu guard mai ca lumea , asta e o copilarie sincer din moment ce merg toate nebuniile

dar asta e un vis frumos avand in vedere ca nici la cs nu se pot prezenta

Posted

ideea era ca in loc sa jucam calumea si sa ne distram o sa ajungem sa ne batem in hack-uri pana ramanem fara conturi ... sunt la curent cu problema creeare cont . :)

Posted

nu am luat nici un d/c...dar in rest 3 playeri de la mn din party au luat d/c klingon(bk),Leria(elf),FranzJosef(dl) totzi au luat d/c cel putin o data fac parte din ally HH si la fel pot sa spun k cei din royal au dat d/c...d/c-uri luate au fost in ambele tabere asa ca pana nu se stie ceva concret nu are rost sa ne acuzam unii pe altii(oricum urat din partea celor ce au dat...a fost un cs frumos si palpitant pana in ultimele 5-10 min.)

Posted

Admini au fost pana am ajuns in camera, apoi nici unul.

La swich d.c a fost in floare.

http://imageshack.us/photo/my-images/155/screen082121410000.jpg/

nu vreau sa acuz pe nimeni Djinn dar printul vorbeste de la sine , nu mai ataca nimeni pe sw , de ce?

legat de ce zici u ca au luat si de la tine din party d/c , ce nu ti se pare clar ? il vezi tu folosind un hitcount pt a dat d/c? se da d/c in masa deci e normal sa pice si de la voi cei care intra in raza

hai ce sa zic pacat de ceilalati care nu au nici o vina .... si sunt bagati in aceasi oala in rest HF

Posted

Guest MagiczSm
Posted

chiar sunt curios daca se vor verifica logouri, cn sau ce a dat d/c

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...