TheNight Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Scurt si la obiect : din momentul in care s-a inchis pagina de creat conturi sa se de-a roll back pentru ca nu este corect fata de ceilalti playeri care nu au reusit sa isi faca , conturi sa inceapa mult mai tarziu si astfel sa nu aiba o sansa reala la cs , invazii etc etc. Cei care vor posta contra sa aduca si argumente CLARE pentru care ei nu vor rb si nu genul asta de argumente: '" am consumat curent de pomana (deoarece si eu , si altii ar fi consumat curent de pomana ca sa joace de la inceput,avand in vedere activitatea multora pe forum ,mult mai ridicata ca a altora in game),am stat online en ore pe zii (poate ca si noi am fii stat daca aveam prilejul) , merit contul pentru ca am verificat permanent cand se va deschide serverul( unii din noi mai avem si o viata de trait) etc etc Deci PRO sau CONTRA +argumente(daca nu cer prea mult)
greedy91 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 sper sa nu primesc un warn . @ TheNight : exagerezi . rabdarea este arta de a spera ! + daca esti cu adevarat impatimit si nu esti roman get-begét vezi aceasta situatie ca o oportunitate de a creste frumos cand se dau drumu la conturi . trebuie sa vezi si partea plina de pahar ;) p.s.: oricum eu cred ca nu o sa mai dureze mult ! am incredere :tiphat:
Aisha Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 rabdarea este arta de a spera ! + daca esti cu adevarat impatimit si nu esti roman get-begét vezi aceasta situatie ca o oportunitate de a creste frumos cand se dau drumu la conturi . trebuie sa vezi si partea plina de pahar ;) Fii serios... Treaba dureaza de 2 saptamani... deja fraza cu rabdarea isi pierde semnificatia. In orice alt joc pe care am jucat de se intampla asa ceva, era rezolvat in 2 zile si mai dadeau si XP event ca sa se recupereze lvlul ptr cei lasati pe afara. Si am jucat destule si am vazut de destule ori facandu-se acest lucru. Si tu imi spui de rabdare.... com'on. E discriminare pe fatza ce se intampla. Roll back nu ai sa vezi. Ha ha.. ar fi incorect ptr cei care si-au pierdut noptile pana acum. E adevarat ca acolo fie se platea/ fie se dona... aici e free deci taceti si inghititi. Plus ca mai e mentalitatea aia din afara : consumatorul sa fie multumit, mentalitate care nu exista in romania. Oare daca donez 100 Euro, imi faceti cont? PS : uite idee : 1 euro la crearea de conturi, nu e mult 4ron nu? e mai putin ca o cafea la terasa. Si asa nimeni nu o sa se grabeasca sa faca 100 de conturi, sa dea disconect si sa ia ban pe ele.
greedy91 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 PS : uite idee : 1 euro la crearea de conturi: asa nimeni nu o sa se grabeasca sa faca 100 sa dea disconect si sa ia ban pe ele. nu ca as fi reticent la treaba cu 1 euro pe cont , insa nu cred ca au voie sa faca treaba asta , caci este un joc public CRED . eu te cred ca treaba cu acea rabdare isi pierde din semnificatie , dar ... ce alternative ai ? si-asa sunt n factori care te streseaza in restul zilei , ce mai are rost sa te auto-stresezi cerand raspunsuri si creand topicuri ? cand o sa fie , o sa fie :) . sfatul meu : intrii -> vezi ce este -> postezi pe la guilda -> iesi -> parc + tarneeb + remi + wist . next day , same sh.t !
Aisha Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 si-asa sunt n factori care te streseaza in restul zilei , ce mai are rost sa te auto-stresezi cerand raspunsuri si creand topicuri ? cand o sa fie , o sa fie :) . Cine se streseaza? Eu intru la povesti. E atat de absurda toata faza incat rad de ma prapadesc... 2 saptamani mai. Mi-a pierit si cheful sa mai joc:D Ceea ce e cu adevarat trist pentru ca in mod sigur mai sunt si altii ca mine. Sa stea sa joace cine vrea cu 4 conturi simultan, who cares. Dati-va disc, dati cu speed, cu elite... e plina pagina de banati. Cred ca se asteapta sa se baneze jumatate de server ca scade populatia si abia atunci o sa deschida iar conturile. De asta sunt sigura 100%. Si nu am creat topicuri, doar am dat reply la ce s-a scris pana acum. Ca ma plictisesc. In plus, nu citeste nimeni din staff aceste topicuri . Sunt doar un loc unde "frustratii" fara cont sa mai faca nitel flame ca oricum altceva nu au ce sa faca:) Contra la roll back - com'on:) Mai bine dublu XP o saptamana:)
greedy91 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Sa stea sa joace cine vrea cu 4 conturi simultan, who cares. Contra la roll back - com'on:) Mai bine dublu XP o saptamana:) nu mai joaca nimeni cu 4 conturi simultan , caci varianta de mu guard pusa , rupe calculatorul in doua :))) + nici nu mai e la fel de simplu ca in trecut sa deschizi atatea odata :))) xp dublu ne-ar avantaja pe noi DAR si pe cei care joaca in momentul in care noi doi purtam aceasta discutie draguta la 6 jumatate dimineata , deci este cu dus - intors + imediat vine pustiulica ala cu zen pls la avatar si face gura , ai grija :)) . din partea mea ar fi mai mult decat perfect sa dea drumu la ele . atat . nu's pretentios de fel :)))))))
Tsubaki-Sanjuro Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Sa stea sa joace cine vrea cu 4 conturi simultan, who cares. Contra la roll back - com'on:) Mai bine dublu XP o saptamana:) nu mai joaca nimeni cu 4 conturi simultan , caci varianta de mu guard pusa , rupe calculatorul in doua :))) + nici nu mai e la fel de simplu ca in trecut sa deschizi atatea odata :))) xp dublu ne-ar avantaja pe noi DAR si pe cei care joaca in momentul in care noi doi purtam aceasta discutie draguta la 6 jumatate dimineata , deci este cu dus - intors + imediat vine pustiulica ala cu zen pls la avatar si face gura , ai grija :)) . din partea mea ar fi mai mult decat perfect sa dea drumu la ele . atat . nu's pretentios de fel :))))))) mai bine nu v-ar da niste puncte GMO la cei care isi fac cont dp deschiderea pagini asa nu ar mai fi xp dublu pt toti :tiphat:
TheNight Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 de unde va vin ideiile asteA? :blink: esti ally hh iti inteleg frustrarea @aisha cum altii si-au facut cont free vreau sa imi fac si eu tot free ca e absolut incorect ca altii sa plateasca pt un cont si altii nu @greedy cred ca sunt mai batran ca tine (am 24 de ani ) si din numele tau de pe forum rezulta ca nu ai mai mult de 20 (deci nu is pustiulica) sfatul meu : intrii -> vezi ce este -> postezi pe la guilda -> iesi -> parc + tarneeb + remi + wist . next day , same sh.t ! ( tu de ce nu faci asta? si da-mi si mie contul tau sa ma joc si eu o ora ce zici?) @7hief fara doar si poate cea mai buna idee care a putut sa o aibe cineva dar oare daca o sa cerem asa ceva nu se va ajunge ca si acum la discutii piperate?
_SuN_ Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 mai trage un bilet , nu sunt nicidecum ally HH si nici nu am sa fiu vreodata :)
HolyBeer Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Scurt si la obiect : din momentul in care s-a inchis pagina de creat conturi sa se de-a roll back pentru ca nu este corect fata de ceilalti playeri care nu au reusit sa isi faca , conturi sa inceapa mult mai tarziu si astfel sa nu aiba o sansa reala la cs , invazii etc etc. Cei care vor posta contra sa aduca si argumente CLARE pentru care ei nu vor rb si nu genul asta de argumente: '" am consumat curent de pomana (deoarece si eu , si altii ar fi consumat curent de pomana ca sa joace de la inceput,avand in vedere activitatea multora pe forum ,mult mai ridicata ca a altora in game),am stat online en ore pe zii (poate ca si noi am fii stat daca aveam prilejul) , merit contul pentru ca am verificat permanent cand se va deschide serverul( unii din noi mai avem si o viata de trait) etc etc Deci PRO sau CONTRA +argumente(daca nu cer prea mult) Inteleg ca te plictiseai si ai inceput sa scrii,dar totusi...rollback?Sa fim seriosi.
AdrlaN Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Scurt si la obiect : din momentul in care s-a inchis pagina de creat conturi sa se de-a roll back pentru ca nu este corect fata de ceilalti playeri care nu au reusit sa isi faca , conturi sa inceapa mult mai tarziu si astfel sa nu aiba o sansa reala la cs , invazii etc etc. Cei care vor posta contra sa aduca si argumente CLARE pentru care ei nu vor rb si nu genul asta de argumente: '" am consumat curent de pomana (deoarece si eu , si altii ar fi consumat curent de pomana ca sa joace de la inceput,avand in vedere activitatea multora pe forum ,mult mai ridicata ca a altora in game),am stat online en ore pe zii (poate ca si noi am fii stat daca aveam prilejul) , merit contul pentru ca am verificat permanent cand se va deschide serverul( unii din noi mai avem si o viata de trait) etc etc Deci PRO sau CONTRA +argumente(daca nu cer prea mult) Contra / Crezi ca noi toti am lasat pc-urile deschise on/afk sa te trezesti tu ca vrei roll back ? Se va redeschide pagina cand vor rezolva adminii hackurile daca chiar vroiai sa joci sau sa ai cont intrai de la inceput faceai contu si ieseai
14ALEX14 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Aisha,poti sa donezi tu si 1000 de euro,LinkMania nu iti va primii banii,deoarece LinkMania apartine de RDS&RCS si este gratuit,acest forum si aceste jocuri hostate au fost creeate pentru a atrage clienti in retelele RDS&RCS ;) Toate jocurile de pe forum-ul LinkMania sunt hostate in sedii RDS din Bucuresti,Craiova,Pitesti,Iasi,Timisoara si a.s.m.d P.S : Si nu sunt de acord cu roll-back,m-am muncit degeaba sa fac lvl 160? Fiecare isi rezolva problemele cand pot,moderatorii,global moderatorii,game masterii,de pe toate jocurile,nu sunt platiti,fac totul din placere,dar asta consta si in timpul lor liber,fiecare are servici,familie,sa plimbe cainele. Problema cu pagina de conturi hmm,pagina de conturi nu are nici o problema,pagina de conturi a fost inchisa din cauza anumitor hackuletze si din cauza elite-ului care va este ca un frate si nu va puteti desparti de el si sa jucati corect,va este lene sa stati on?si sa adunati voi jwls? Daca chiar doriti sa lasati afk,folositi un clicker simplu,chiar va recomand,este un clicker cred ca a aparut de vreo 4 ani pe LinkMania,este acela cu imaginea de trenuletz,doar da click acesta
mau Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 si noua cine ne plateste curentul consumat pana acum ?
Tudor95 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Problema cu pagina de conturi hmm,pagina de conturi nu are nici o problema,pagina de conturi a fost inchisa din cauza anumitor hackuletze si din cauza elite-ului care va este ca un frate si nu va puteti desparti de el si sa jucati corect,va este lene sa stati on?si sa adunati voi jwls? Daca chiar doriti sa lasati afk,folositi un clicker simplu,chiar va recomand,este un clicker cred ca a aparut de vreo 4 ani pe LinkMania,este acela cu imaginea de trenuletz,doar da click acesta Atunci de ce e proasta ideea sa faceti conturi la cerere? si faza cu clicker-ul.. cine crezi (dintre astia care nu au cont acu) se risca sa mai bage clicker-ul, dupa ce au stat doua saptamani sa isi faca un cont ca sa il piarda in 1 min intr-un filmulet. Daca vreti sa nu mai foloseasca player-ii elite(si aici ma refer la ajutatorele din el, nu la clicker-ul in sine), speed adaugati la regulament consecinte mai dure. Te-am prins 99 pentru orice program ajutator inafara de clicker-ul in sine. Va garantez ca se va sterge elite din toate calculatoarele. Salut!
Mr.Doru Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 de unde va vin ideiile asteA? :blink: esti nub imi place tipul :)) contra (fara argument>doar ptr ca pot sa imi exprim opinia) @daca am scris ceva gresit nu ma criticati am 4 clase ... :tiphat:
mihutz_fk Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Pro. Astept de mult rr db si acum nu pot sa vad pe toti de la 0 din cauza problemei cu conturile. Ca si cum nu s-ar fi dar rr db
mau Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Pro. Astept de mult rr db si acum nu pot sa vad pe toti de la 0 din cauza problemei cu conturile. Ca si cum nu s-ar fi dar rr db daca astepti de mult timp de ce nu ti`ai facut cont in primele zile de dupa rr db?
TheNight Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 si noua cine ne plateste curentul consumat pana acum ? cum eu astept sa imi fac cont si intru zilnic pe forum , si stau pe aici sa vad cand se deschide poti suferii si u un roll back ca nu e vina mea ca sunt fel si fel de robotzi care joc cu programele..Si apoi se presupune ca joci 4 fun deci nu te afecteaza cu nimic un roll back. Preferati atunci sa ne ofere noua puncte gmo? Problema cu pagina de conturi hmm,pagina de conturi nu are nici o problema,pagina de conturi a fost inchisa din cauza anumitor hackuletze si din cauza elite-ului care va este ca un frate si nu va puteti desparti de el si sa jucati corect,va este lene sa stati on?si sa adunati voi jwls? Daca chiar doriti sa lasati afk,folositi un clicker simplu,chiar va recomand,este un clicker cred ca a aparut de vreo 4 ani pe LinkMania,este acela cu imaginea de trenuletz,doar da click acesta Atunci de ce e proasta ideea sa faceti conturi la cerere? si faza cu clicker-ul.. cine crezi (dintre astia care nu au cont acu) se risca sa mai bage clicker-ul, dupa ce au stat doua saptamani sa isi faca un cont ca sa il piarda in 1 min intr-un filmulet. Daca vreti sa nu mai foloseasca player-ii elite(si aici ma refer la ajutatorele din el, nu la clicker-ul in sine), speed adaugati la regulament consecinte mai dure. Te-am prins 99 pentru orice program ajutator inafara de clicker-ul in sine. Va garantez ca se va sterge elite din toate calculatoarele. Salut! dupa cum vezi au fost multi playeri contra cu elite-ul si surprinzator ba chiar f f f amuzant este ca pagina de plangeri este arhiplina de elite =)) acum am de ce sa rad ca mare e gradina domnului dar multi "smecheri " au sarit gardul ,si chiar nu avea relevanta sa te bagi in seama cu topicul celalalt ca nu are relevanta cu asta.Oricum presimt ca u urmezi cu elite-ul
Tudor95 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 dupa cum vezi au fost multi playeri contra cu elite-ul si surprinzator ba chiar f f f amuzant este ca pagina de plangeri este arhiplina de elite =)) acum am de ce sa rad ca mare e gradina domnului dar multi "smecheri " au sarit gardul ,si chiar nu avea relevanta sa te bagi in seama cu topicul celalalt ca nu are relevanta cu asta.Oricum presimt ca u urmezi cu elite-ul Eu presimt ca o sa se deschida pagina de conturi o zi si tu nu o sa stii asta!
FinuCCi Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 cum rb ? ... daca deja a fost ... stiai cand se va da roll back .. trebuia sa-ti faci repede un cont . acum iar sa se dea ? daca ai intarziat..astepti . :tiphat:
NIKE_SHOX Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 mie unul mi se pare un pic cam aiurea,,,nu cred k nu ai stiut de rr db din timp,,,nu cred k nu te-a anuntat nimeni mai ales k ai facut parte dintr-o guilda mare cu playeri inraiti dupa mu si aveai si bk full parca...
SWAt2000 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 cum rb ? ... daca deja a fost ... stiai cand se va da roll back .. trebuia sa-ti faci repede un cont . acum iar sa se dea ? daca ai intarziat..astepti . :tiphat: daca am intarziat sa astept ? sa astept pentru ce ? pentru incompetenta unora ? dac-ar fi sa fac o asociere intre linkmania si romania ar fi una simpla, cum politicienii din romania conduc romania asa si moderatorii conduc linkmania. vrei si exemplu ? simplu, cand politicienii spun ca fac 33333333 km de autostrada pana in 2012 ei abia fac 3 km, asa si moderatorii, spun ca problema va fi rezolvata intr-o saptamana, si de fapt dureaza 2 luni mie unul mi se pare un pic cam aiurea,,,nu cred k nu ai stiut de rr db din timp,,,nu cred k nu te-a anuntat nimeni mai ales k ai facut parte dintr-o guilda mare cu playeri inraiti dupa mu si aveai si bk full parca... si daca n-am stiut de rr db ce ? inseamna ca trebuie sa astept 2 luni pentru a-mi face un cont ? sau cum ?
bunny Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ce bani frumosi ar face RDS pe urma linkmaniei, dar incep sa cred ca nu prea-i duce capul. Daca efectiv ar angaja oameni sa aibe grija de servere si conturile s-ar crea pe baza de paypal totul ar fi diferit. Conturile de joc sa aibe conexiune cu cele de pe forum. Ai luat suspend pe forum -> suspend in joc, si viceversa. Si asa poate mai rarim din prostime. Desi nu cred ca e legal sa ai beneficii pe urma unui joc free. Dar pana la un astfel de vis, n-aveti decat sa suportati daca inca insistati sa jucati intr-un loc unde nu cred ca-si mai are niciun farmec, si nu numai locul, chiar si jocul in sine. Cat despre rollback, nu cred ca e cazul desi nu e corect ce s-a intamplat. Din prima secunda cand minim 5 insi sa zicem cereau conturi, trebuia inchis jocul pana la remedierea problemei. Si nici nu-i normal sa-i zici unuia "daca nu ti-ai facut cont cand s-a deschis serverul..", omul isi face cont cand vrea, poate n-are chef de mu in momentele alea, nu e obligat sa-si faca deoarece nu a anticipat un astfel de eveniment. Se putea totusi sa se dea 2-3 zile ca anunt un fel de "faceti-va conturi cat mai puteti, deoarece vom inchide pagina in data x, ora x". Se puteau face cateva lucruri, insa ideea de baza e ca dati aiurea vina pe moderatori, nu ei sunt de vina, repet pentru a nu stiu cata oara, ei nu au acces!