Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n4ughtyxxl

-zile ss

Recommended Posts

Posted

Daca mai cizelati un pic ideea si o aduceti intr-o forma practicabila, o vom discuta in cadrul staff-ului.

ce zici daca o mai cizelati voi umpiq in timp ce o discutati :> ?

Posted

pro sugestie numai cu o conditie.. daca spre exemplu X ia 5 zile pauza fiind nevinonat si dupa un admin ii taie alea 5 zile din urmatoarea pedeapsa...

sa se aplice numai daca reiese ca nu a facuto cu intentie..

adica

X ia 5 zile pauza,ii se taie.. dupa intra in-game face pk pe spot ia spotu si nu primeste ss ?

Vreau sa subliniez ca multi o sa se foloseasca de asta in favoarea lor pentru a luat spoturi etc etc :whistle:

Guest necorupt!
Posted

Pro (oare conteaza pro-urile noastre , sau dam pro asa de mantuiala ? )

Posted

Desi am uitat de cand nu am mai luat ss ... find un jucator corect.. sunt pro pentruca ma gandesc si la alti.. nu sunt egoist... speram ca conteze.. :bananadance2:

Posted

Dati pro ca sa faceti un post in plus avand in vedere ca nu va obositi sa cititi nici macar prima pagina ( intr-un topic de doua ). Cautati postul lui Redemption.

Posted

Dati pro ca sa faceti un post in plus avand in vedere ca nu va obositi sa cititi nici macar prima pagina ( intr-un topic de doua ). Cautati postul lui Redemption.

!!! Sarcasm Alert !!!

Esti uimit oick :happy1: ?Ce rost ar avea sa ne uitam pe primele pagini sau sa dam un quick search.. ne-ar costa din timp si in plus am doar 38 de posturi,cu asta 39.

Posted

Nu era mai simplu sa-i raspunzi la intrebare decat sa il iei la misto ? :dontknow: Nu se face asa tata :naughty:

Posted

1. este o idee buna....se repara o nedreptate

2. se poate abuza de aceasta reducere a pedepsei si vor suferi altii....de exemplu ai stat 10 zile pe tusa, revii si poti lua de 2 ori un spot bun prin pk de la unii care nu au avut nici o treaba cu ss tau

in genere e o idee buna, dar ar trebui gasita o cale de a limita abuzurile viitoare... :-?

Posted

poate au argumentat altii inaintea lor iar ei sunt de aceeasi parere(nu poti repeta ceva la nesfarsit) ... anyway si voi ati putea veni cu niste argumente ... degeaba aducem toti argumente daca nu ne indreptam spre "punctul vostru de vedere" ne batem gura degeaba ...

2. se poate abuza de aceasta reducere a pedepsei si vor suferi altii....de exemplu ai stat 10 zile pe tusa, revii si poti lua de 2 ori un spot bun prin pk de la unii care nu au avut nici o treaba cu ss tau

in genere e o idee buna, dar ar trebui gasita o cale de a limita abuzurile viitoare... :-?

se poate abuza ... haideti cu solutii :)

Posted

daca am stat 10 zile pe bara de aiurea,de ce sa nu pot "abuza"?macar atat sa am si eu de castigat,pentru ca in mod normal nu as fi dat pk,si deci nu as fi luat nici un ss

pro pentru sugestie

@se poate adauga la chestia asta,in caz ca face abuz a 2-a oara sa nu ii mai fie scazute din zile

Posted

Nu am facut misto, doar raspundeam la o intrebarea de mai sus: pro-urile fara argumente sunt date de "mantuiala" ori vi cu propuneri sa imbunatateasca sugestia astfel incat sa devina o regula noua, ori stai in banca ta si urmaresti cum se desfasoara discutia.

Daca nu s-a inteles din raspunsul lui Redemption ca suntem interesati de aceasta sugestie si am vrea sa o punem cumva in aplicatie, va mai spun si eu acum odata: suntem interesati de punerea sugestiei in practica.

Noi am vrea sa dam ceva puncte gmo in functie de cate zile a stat caracterul suspendat pe nedrept, dar inca nu stim daca putem, ramane de vazut ce mai rezolva vdragos, in rest de aceleasi probleme ne-am lovit si noi: daca este scuzat 5 zile de suspend din urmatoarea pedeapsa cine il opreste sa nu dea pk si sa scape nepedepsit..

Posted

daca am stat 10 zile pe bara de aiurea,de ce sa nu pot "abuza"?macar atat sa am si eu de castigat,pentru ca in mod normal nu as fi dat pk,si deci nu as fi luat nici un ss

pro pentru sugestie

si cel care ia pk de tine cu ce e vinovat? el cum va fi "recompensat" ca tu i-ai furat spotu? tu nu vei suporta nici o pedeapsa ca vorba aia, ai de recuperat zile de la un ss anterior luat pe nedrept....ideea e buna, dar greu de pus in practica.... :-??

recompensa in puncte gmo prezentata de oick ar fi o solutie foarte buna (sa zicem 5 ore de exp marit la o zi pierduta)....si cred ca e singura posibila

tot vor fi nemultumiti...cei care vor lua d/c si vor pierde punctele gmo, dar macar se va incerca o recuperare a timpului pierdut

:tiphat:

ps

oricum cazurile de ss pe nedrept nu sunt ffff multe....cateva pe luna deci s-ar putea pune in aplicare

le: referitor la ce a spus schoolOFdj.....daca punctele gmo nu reprezinta decat jumatate sau mai putin din timpul pierdut nimeni nu va face in asa fel incat sa ia ban nemeritat si ulterior sa recupereze...sa nu mai spunem ca poate lua d/c si adio puncte ;)

banul prin reflect....daca am inteles eu bine....consider ca exista deja.....ai postat si respectivul nu a luat ss sau a luat si ulterior a fost scos ia si el la randul lui ss pentru nefondata sau vanatoare

Posted

Sugestia este progresiva si impartiala pentru admini

Sugestia se cheama : Ban Din Reflect

salut ,acesta este opinia personala

1.Regulament subsectiunea Banati

-În aceast? sec?iune se deschide un topic dac? ave?i un suspend/cont blocat/filtru pe ip pe care îl considera?i nedrept. Va ini?ia un astfel de post doar cel care se considera nedrept??it, parte implicat? în plângerea/evenimentul care a condus la acea pedeaps?. Se va men?iona la ce caracter/cont/ip v? referi?i.

o Nu se accept? posturi f?cute în numele altora ?i nici posturi din partea persoanelor neimplicate direct în incident.

o În situa?ia în care exista o plângere care a condus la acea pedeaps?, se va posta linkul c?tre aceasta.

o Fiecarui jucator/utilizator i se permite doar o reevaluare in subsectiunea Banati. Respectivul post va fi lasat deschis intre 24 de ore (minim) si 72 de ore (maxim). Dupa inchiderea topicului de reevaluare, jucatorului nu i se mai permite deschiderea altui topic pentru acelasi caracter. Pentru deschiderea unui al 2lea topic de reevaluare va fi penalizat cu 5 zile pe user-ul de pe forum si topicul inchis, la a 2a abatere (pentru aceeasi sanctiune a respectivului caracter) 10 zile s.a.m.d.

Sugestia este progresiva si impartiala pentru admini

Se tot vorbeste de vanatoare in ultimul timp .Spun nu sugestiilor voastre cu punctele gmo :deoarece veti ajunge sa va ganditi si la ceva complicat sa va banati intre voi intentionat si pe urma sa faceti reevaluare ecc(un caracter principal , altul un caracter ala gedaffi, mai explicit cont secundar .)Dece sa joci 14 zile non stop din timpul tau ,cand poti juca numai 7 zile si ajungi la munca pe care o faceai in 14 zile(in timp ce nu joci cu caracter principal ,iti faci cont secundar si stai pentru sing of lord ,invazii ecc,s-au stai sa vanezi lumea sa te distrezi sa elimini concurenta)

-Prea multa contorizare .Admini ce au de castigat in afacerea asta?

Dar vin cu o alta sugestie care ar putea suna in felul urmator:

Exemplu :

Federica il baneaza pe Matteo pentru ks,ecc

-Matteo este banat un tot de zile pentru ks

-Dupa 1 zi ,vine acasa la pc si doreste sa joace,vede ca este banat,face un topic in subforumul banati ,si vine cu argumente conform regulamentului

-dupa 50 de ore primeste un raspuns(i se scoate banul si se poate juca)

-ok,dupa cum bine stim toti pierdem timp ,jucatorul inclusiv admini ,noi vrem credite gmo !(dece?) nu cred ca este bine

-facem asa ,24 de ore din timpul decurs nu se vor sterge (deci sunt inca 26 de ore , e aceste 26 de ore i se vor acorda celui care te-a banat pe tine(mai explicit un ban cu reflect la Federica)

-trebuie sa sufere cel care te postat primul,pentru ca a dus in eroare staff-ul(Staff-ul ti-a dat ban pentru ce poze a postat Federica,nu este cu nimica de vina staff-ul)

-24 de ore dece? trebuie sa fie castigul adminilor, nimeni nu iti da inapoi tot imediat ,sau puteti veni voi cu alta sugestie aici

-in felul acesta v dragos scapa de ocupatie,in felul acesta admini sunt bucurosi ca au si ei ceva de castigat,fara a face contoare ,in felul acesta se va diminui vanatul,in felul acesta si cel care a fost banat este bucuros ochi pentru ochi.

Plus bonus

la x3 ban din reflect vei mai primi inca 24 de ore ban(inseamna ca esti un mic vanator )

Acum ramane la aprecierea voastra.

Oricat de mult apreciez ca te-ai straduit sa scrii acest post,nu-i dau de cap nu pot procesa atatea informatii :comp2:

Posted

Nu am facut misto, doar raspundeam la o intrebarea de mai sus: pro-urile fara argumente sunt date de "mantuiala" ori vi cu propuneri sa imbunatateasca sugestia astfel incat sa devina o regula noua, ori stai in banca ta si urmaresti cum se desfasoara discutia.

Daca nu s-a inteles din raspunsul lui Redemption ca suntem interesati de aceasta sugestie si am vrea sa o punem cumva in aplicatie, va mai spun si eu acum odata: suntem interesati de punerea sugestiei in practica.

Noi am vrea sa dam ceva puncte gmo in functie de cate zile a stat caracterul suspendat pe nedrept, dar inca nu stim daca putem, ramane de vazut ce mai rezolva vdragos, in rest de aceleasi probleme ne-am lovit si noi: daca este scuzat 5 zile de suspend din urmatoarea pedeapsa cine il opreste sa nu dea pk si sa scape nepedepsit..

sa i se scada zile din suspendul urmator exceptant anumite cazuri gen pk pe spot , ks/pk la golden etc ... sa fie iertat de contoare , limbaj etc . aici vi le impartiti voi care cum :)

@oricum e un avantaj fata de "nevinovat" si cu timpul mai indreptati voi ideea spre directia buna ...

@@sau cum zici tu cu gmo si ca sa nu fie bataie de cap pentru dragos punctele sa se dea odata pe luna sau odata la 2 sapt ... :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...