Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Reevaluare

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

Deci domnu diablo daca nu a fost asta vnatoare de ce sa rezolvat plangerea mea in 4 min?

Sunt nspemii de plngeri mai jos de a mea de ce fix asta a fost asa urgenta?

Guest socooooo
Posted

urat foarte urat :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

billionix, te minunezi cumva de atitudinea adminilor ??

credeam ca ai invatat pana acum ca nu are sens sa porti o discutie inteligenta cu un admin si mai grav cine stie unde gasit si ala ce poarta poate pica pe unele persoane din joc pt ca si ei is oameni si au orgolii mari de ADMIN.

M-am gandit sa ma reintorc pt ca aici se aplica un regulament stabil cat si pt toti.

Domnu admin vine si isi posteaza inteligenta insa nici macar conform regulamentului , ce sa zic am o plangere postez si vine colegu alt admin si ban topic closed, mana in mana mergeti cu conversatiile voastre pe Ym sau alte chaturi.

Frumos dai cu trace xyz sa ii dam un pic de D/C ca daca nu e on ii dam fara numar de cate ori are chef un admin.

Daca intradevar Obi-Wan a dat trace special pt a il vana ii scoateti adminul la acest domn distins admin ??

Demonstrati ca Obi-Wan a facut intradevar razie de antiafk si nu vanare de playeri cu teleportare directa la acei oameni pe care e posibil sa nu ii sufere.

Eu ce sa zic , am vazut destul pe server incat pt a sterge clientul si a ii face reclama negativa e doar 1 pas.

Insa face un admin tehnician cu acces la loguri sa testeze printul de la screan si sa vada daca intradevar a dat trace adminul direct la el ?

Nu o sa vezi niciodata asa ceva iar billionix ia-ti gandul ca se poate intorce favorabil situatia catre tine, credeam ca ai invatat pana acuma lectia asta, adminii au intotdeauna dreptate chiar daca sunt si ei oameni si mai gresesc si ei, este o greseala de admin si orice ar fi acea greseala e tot un adevar .

Nu`i bai o sa jucati iar fostul DB, asa in vreo 50 de oameni maxim pe server cu aceste penalizari aberante.

Cata jignire, cata insulta la admin , doamne sfinte si`ndurate ai mila de noi toti cu astfel de admini

Guest Silphy
Posted

Pff si cine crezi ca ne arata noua loguri cum ca el ar fi dat trace?:)) Nimeni se musamalizeaza totul ce o sa zica 10 zile trec l-am arsssssss Felicitari nou:X:X:X:X orgasmmmmmmmmmmmmmmm X::X:X:X :banghead: :banghead:

Posted

Cand cineva primeste suspend un gm intra si da disconnect. Adminii dau move direct pe spoturi (nu stau sa le caute pe harta).

Ai acuzat un gm de vanatoare, sa primesti disconnect la o razie nu inseamna vanatoare, daca un gm te prinde afk de 10 ori atunci de tot atatea ori primesti si d/c (eventual contor).

Suspendul a fost acordat corect si ramane.

Toti cei neimplicati in aceasta reevaluare primesc cate 5 zile suspend pe forum.

Posted

legat de Magnnum s-a rezvolat cazul, nu vad ce rost mai are sa fie adus in discutie

legat de topicul ce l-a facut la plangeri ar fi trebuit sa primitit toti warn, iar daca nu le-ati primit a fost pentru ca am trecut eu cu vederea peste, asta in caz ca nu ai fost in stare sa deduci si singur

legat de topicul curent n-ai nici o scuza, mai urat de atat nici nu puteai sa-i zici omului ca face prea multe razi, ai ales varianta " a mai prietenoasa ", daca viitoare cred ca o sa te si sune cand e la tine pe spot ( numai sa lasi un nr. la store )

din punctul meu de vedere e clara situatia, daca mai vrea alt moderator sa-si exprime parerea, e liber sa o faca

Posted

Pana ma uit la plangere poate binevoiti cu totii sa taceti frumos.

Daca nu aveti nimic relevant de adaugat, liniste.

Neimplicatii iau warn, cei care au sarit cu insultele iau si 3 zile (sau 5 zile, vedem , analizam).

Posted

Suspendul a fost acordat corect. Purtati-va mai frumos si nu vor mai fi probleme.

Daca aveti dovezi chit ca circumstantiale care sa va sustina atfel de aformatii, va rog, spuneti. Vei fi ascultati.

Dar acuzatii nefondate pe nimic se pedepsesc. Adminii nu va vaneaza. Pana la proba contrarie, eu asta cred.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...