uLise Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Kitte , adu-l pe nepotu`tu v|rus la mu ^^ welcome back kitte :D n-am uitat ca m-ai ajutat cu mgul :P
SWAt2000 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 hmm, Kitte cea care tine cu steaua bucuresti ? si cea cu care am jucat l2 in '06 ? oricum nu conteaza, conteaza ca e bine sa te avem printre noi si sa-ti petreci timpul cu placere alaturi de cei cu sau fara cont de joc =) bine ai revenit si nervi de otel, o sa ai nevoie =P Am jucat din 2005 in 2007 (un strop si 2008), dar cu Steaua nu am tinut nici o data. Bine v-am (re)gasit. Sper sa fie o colaborare placuta si pentru noi si pentru voi. aha ! got`cha ! ce ma mai certam cu tine si vRazvan prin 2006 cred, cand am dupat satanii aia nu stiu cum naiba si am luat cont blocat :)) nu-mi convenea nimic atunci :)) cred ca mai era cineva cu numele Kitty, ea cred ca era stelista :D hehe cu siguranta acum lucrurile se vor schimba inspre bine :D ps. stie careva cand se deblocheaza pagina de conturi ? ;;)
bunny Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 >:) >:) >:) Intr-adevar, bine ai revenit, restore the order.
PureSoul Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Cu dedicatie pentru kitte. A hero will save us just in time ! :bananadance2:
AngeL Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Bine mai hai sa n-o mai lingem atata in partea dorsala.. ca e jenibil.. a venit i-am urat bun venit ,si gata. Abia astept sa vad cum va "nenoroceste" o fata.. >:) =)) Morning.
jusT^Me Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Bine mai hai sa n-o mai lingem atata in partea dorsala.. ca e jenibil.. a venit i-am urat bun venit ,si gata. Abia astept sa vad cum va "nenoroceste" o fata.. >:) =)) Morning. Cum e ma ? jenibil ? :))
Lancelot Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Prieteni. Consateni.Connationali. Nu va agitati Nu noua a venit sa ne rupa capu :)). 1
AngeL Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Prieteni. Consateni.Connationali. Nu va agitati Nu noua a venit sa ne rupa capu :)). N-ar fii rau sa vi-l rupa un pic si voua ..... :))) Eu ma refeream la jucatori Andrei ,vad ca te simti un pic asa.. e bine ca esti simtit.^_^ Vad eu ce agitatie o sa fie la plangeri cand o sa de-a cate-un suspend ..si o sa sara unii din jucatori cu "tasta" pe ea.. Asa ca am un sfat pentru ea : "Inarmeaza-te cu nervi din otel si cu o nesimtire iesita din comun" si o sa fie bine. Bine mai hai sa n-o mai lingem atata in partea dorsala.. ca e jenibil.. a venit i-am urat bun venit ,si gata. Abia astept sa vad cum va "nenoroceste" o fata.. >:) =)) Morning. Cum e ma ? jenibil ? :)) Mai conteaza? Am dat reply ala dimineata ..si din cauza neuronului meu drogat ce ducea lipsa acuta de cafea ..am scris ce am scris =))
D3@7h Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 In sfarsit un lucru bine facut. Cred ca e cel mai bun lucru care l-au facut adminii de 1 an jumate. Welcome back Kitte. In sfarsit avem un admin :tiphat: . Poate or mai aparea admini pe parcurs. Cu unul nu se face mare treaba.
Cristian Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 In sfarsit un lucru bine facut. Cred ca e cel mai bun lucru care l-au facut adminii de 1 an jumate. Welcome back Kitte. In sfarsit avem un admin :tiphat: . Poate or mai aparea admini pe parcurs. Cu unul nu se face mare treaba. eu vad lista aia de admini plina, nu stiu ce vorbesti tu pe acolo :)) Welcome back Cris.
-GUNIT- Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 :o omfg nu credeam ca o sa te mai vad pe aici :D welcome back
VISE Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ooo da , am trait s'o vad si pe asta ... kitte se reapuca :) OT : Welcome back :tiphat:
thoricik Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Bine ai revenit Kitte :P sa ai rabdare cu cei ce inca mai joaca pentru ca multe si multi s-au schimbat (si multi nervi de otel) .
Guest CeausescuPresedinte Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 o dar vai a revenit kitte , o dar e chiar ea , of dar ce osa ne mai salveze , si ce o sa mai taie si o sa spanzure motanu pe aici uau sunt complect entuziasmat de aceasta revenire , doamne nu mai am cuvinte NOT! ce naiba ma e nevoie de moderatori nu de mirc , o sa dea suspenduri pe forum si la plangeri si o sa dea unban la reevaluari si nu mai stiu eu ce , sunt suficienti care fac acest lucru , e nevoie de un om care cunoaste jocu , si il joaca sa stie cu ce sa se mananca aceste programe care vin , dispar , iar apar si asa mai departe , moderatori care sa raspunda la plangeri , reevaluari , discuti , chesti sunt suficienti . ati speriat linkmania cu revenirea asta de senzatie incat 20 de playeri din 400 au dat un reply aici cu WOW !si la restu de 380 li se flutura de aceasta revenire pe care o numiti voi spectaculoasa sau eu stiu cum :blink:
AngeL Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 o dar vai a revenit kitte , o dar e chiar ea , of dar ce osa ne mai salveze , si ce o sa mai taie si o sa spanzure motanu pe aici uau sunt complect entuziasmat de aceasta revenire , doamne nu mai am cuvinte NOT! ce naiba ma e nevoie de moderatori nu de mirc , o sa dea suspenduri pe forum si la plangeri si o sa dea unban la reevaluari si nu mai stiu eu ce , sunt suficienti care fac acest lucru , e nevoie de un om care cunoaste jocu , si il joaca sa stie cu ce sa se mananca aceste programe care vin , dispar , iar apar si asa mai departe , moderatori care sa raspunda la plangeri , reevaluari , discuti , chesti sunt suficienti . ati speriat linkmania cu revenirea asta de senzatie incat 20 de playeri din 400 au dat un reply aici cu WOW !si la restu de 380 li se flutura de aceasta revenire pe care o numiti voi spectaculoasa sau eu stiu cum :blink: Nici eu n-o puteam spune mai bine. Punct ochit punct lovit. Un pic de disciplina n-ar strica..sa speram ca noul moderator.. o sa o fac. Have fun.
Tsubaki-Sanjuro Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 >:) >:) >:) Intr-adevar, bine ai revenit, restore the order. cu o floare nu se face primavara