gutul Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 As sugera ca pana cand dam noi, playerii, cateva rr ca sa putem omori balgassul, sa fie facut de gm`i. Nu neaparat din 2 in 2 ore, ca nici noi uneori nu-l faceam asa, insa de 2-3 ori/zi, cand este cate unul online, ar fi in beneficiul tuturor, doar creste astfel xp`ul ptr toti care joaca aici. :) Bineinteles cu minimul aport al playerilor elfi, macar sa se simta folositori si ei :D :tiphat:
prada Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nu se ia in considerare nici o sugestie,stai linistit! spam - 5 zile suspend
Obi-Wan Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Toate sugestiile se iau in considerare. Aceasta a fost deja discutata si am agreat sa nu ne implicam si sa va lasam sa va descurcati singuri intrucat tine strict de gameplay si comunitate. Cand o sa cresteti, o sa-l faceti voi. La fel si cu cel din Kanturu. Asa cum ati facut si cu goldenii o sa va descurcati si cu restul ;) PS: o sa ignor faptul ca este a mia sugestie legata de "vrem mai mult xp" :)
btk.dumy Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Toate sugestiile se iau in considerare. Aceasta a fost deja discutata si am agreat sa nu ne implicam si sa va lasam sa va descurcati singuri intrucat tine strict de gameplay si comunitate. Cand o sa cresteti, o sa-l faceti voi. La fel si cu cel din Kanturu. Asa cum ati facut si cu goldenii o sa va descurcati si cu restul ;) PS: o sa ignor faptul ca este a mia sugestie legata de "vrem mai mult xp" :) pana acum sa facut balgasul:) s'au apropiat mai multi de rr si acum nu il mai faceti... mda:D
suca75 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Este o sugestie buna! puteti face si kanturu event,iar itemele le puteti da ca premii la alte eveturi
Obi-Wan Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Toate sugestiile se iau in considerare. Aceasta a fost deja discutata si am agreat sa nu ne implicam si sa va lasam sa va descurcati singuri intrucat tine strict de gameplay si comunitate. Cand o sa cresteti, o sa-l faceti voi. La fel si cu cel din Kanturu. Asa cum ati facut si cu goldenii o sa va descurcati si cu restul ;) PS: o sa ignor faptul ca este a mia sugestie legata de "vrem mai mult xp" :) pana acum sa facut balgasul:) s'au apropiat mai multi de rr si acum nu il mai faceti... mda:D Da, tocmai de aia s-a discutat si s-a decis sa nu-l mai facem pentru ca este un event in scopul playerilor si nu al adminilor. Ce importanta are ca unii s-au apropiat de rr? Si tu ca si toti ceilalti ati profitat de pe urma faptului ca a fost facut, nu numai cei "care se aproprie de rr".
suca75 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 aici e mana thorei:))))) acum ceva timp tzipa pe global sa nu se mai faca:)) a apelat cumva la relatia de pat?vezi Rudy!!!!!!!!!!!!!!1
NIKE_SHOX Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 sa mai facut de cateva ori de catre niste admini binevoitori :tiphat:
costy16 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 parerea mea e ca nu trebuia sa deschideti subiectul asta punct. :violent: :violent: uneori prostia doare .. ce sa mai zic v-ati facuto cu mana voastra :right:
Prutus Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 spune-ti mersi pentru cand v-au facut balgassu :)) pe db trecut se lua un rahat de xp,mai ales ca nu era ca acum,xp marit in party si nu sa facut deloc balgassu la inceput
Guest .:AleX:. Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 nu stiu de ce mai faceti sugestii , nu vedeti ca nu se aplica ? uitati'va la ultimele 200 de sugestii in spate sa vedem cate s-au aplicat , niciuna
costy16 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 ba ia gura nu vedeti ca sunteti tare ... ? dak nu deschideati subiectul poate inca mai beneficiam de balgas dar cum voi sunteti pe alta lume :crazy: akm nici nu ma mira la ce nivel a ajuns prostia :blink: :clap: :clap: :clap: bv pentru toti prostii de pe server v-ati inmulltit ca raia #-o #-o