bann3r Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 retrag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsubaki-Sanjuro Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 TuninBoy -> http://www.youtube.com/watch?v=aR6O_tdgMno wizardion -> http://www.youtube.com/watch?v=I5YqtPBwPzw dp cum vad si tu domule Gabriel foloseti ellite de ce scrie meet player in stanga sus? aici moderatori nu au ochii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnnum Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 sfantul gabriel nu foloseste elite dar posteaza pe alti ei si tu 60 sunt blestemele la toti jucatori care ei prins cu elite :))) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 uite ba la fraier el se da corect si filmeaza pe alti si in filmu 2 i apare meet player adica elite pisateas in cur Gabriel de fraier :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cadelevans Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 mamamamamama ce cacialma :)))))))))))) vezi cand incerci sa sapi groapa altuia ?cazi si tu in ea :))))) mor x_x acum am vazut ca esti din Iasi defapt .. :D nu e de mirare ca te duce bila cam atat :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 mamamamamama ce cacialma :)))))))))))) vezi cand incerci sa sapi groapa altuia ?cazi si tu in ea :))))) mor x_x acum am vazut ca esti din Iasi defapt .. :D nu e de mirare ca te duce bila cam atat :)) e moldovean prost :violent: :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenn3r Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 acum la asta cu patchul 3 merge sa si filmezi sau ce vad eu aici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 am pus asta cu meet player ca era unu cu d/c prin devias si intre timp iam prins pe aia eu am clicker pt tras ma ... .. cand o sa ma prindeti pe mine ca culeg.. atunci sa comentati ma si in caz ca nu ati observat ceva .. eu nu vanez elite ... eu vanez move-to .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 am pus asta cu meet player ca era unu cu d/c prin devias si intre timp iam prins pe aia eu am clicker pt tras ma ... .. cand o sa ma prindeti pe mine ca culeg.. atunci sa comentati ma si in caz ca nu ati observat ceva .. eu nu vanez elite ... eu vanez move-to .. daca o violez pe mata ce zici ? :wub: :wub: :wub: wan up +10 zile suspend Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemesis113 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 sfantul gabriel nu foloseste elite dar posteaza pe alti ei si tu 60 sunt blestemele la toti jucatori care ei prins cu elite :))) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: In ce clasa esti ba? Iti sugerez sa treci pe la scoala iar. La ce dreaq pui atatea emoticoane nu inteleg. Sunt sigur ca ajungea unu. PS: Nu poti scoate acea comanda(decat cu meetpl off si nu e permanent), si gabriel de abea intrase. E una sa joci cu elite doar cu clickeru, si alta sa folosesti move to pick ca un nesimtit. Oricum nu va lua nimic deci va sugerez sa mergeti la culcare ca se impart pijamalele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 nu . filmatul se face cu program .. fraps .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
favoritisme Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 am pus asta cu meet player ca era unu cu d/c prin devias si intre timp iam prins pe aia eu am clicker pt tras ma ... .. cand o sa ma prindeti pe mine ca culeg.. atunci sa comentati ma si in caz ca nu ati observat ceva .. eu nu vanez elite ... eu vanez move-to .. Ehe..asa meriti daca vanezi pe altii...lasa vrajelile astea de 2 bani ca nu le crede nimeni..hai cu 60 :bananadance2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 am pus asta cu meet player ca era unu cu d/c prin devias si intre timp iam prins pe aia eu am clicker pt tras ma ... .. cand o sa ma prindeti pe mine ca culeg.. atunci sa comentati ma si in caz ca nu ati observat ceva .. eu nu vanez elite ... eu vanez move-to .. daca o violez pe mata ce zici ? :wub: nu pot sa iti zic decat ca esti un taran ... si ca tu nu esti in stare sa violezi nimic .. decat palma dreapta .. asa ca dute la somn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 am pus asta cu meet player ca era unu cu d/c prin devias si intre timp iam prins pe aia eu am clicker pt tras ma ... .. cand o sa ma prindeti pe mine ca culeg.. atunci sa comentati ma si in caz ca nu ati observat ceva .. eu nu vanez elite ... eu vanez move-to .. daca o violez pe mata ce zici ? :wub: nu pot sa iti zic decat ca esti un taran ... si ca tu nu esti in stare sa violezi nimic .. decat palma dreapta .. asa ca dute la somn te pis in cur fraiere o mai arzi cu margarina in cur ? la tine singura femeie din viata ta a fost mata si aia sa speriat cand tea facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 si rog sa numi mai dati amenintari pe privat ...si da sunt din iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 si rog sa numi mai dati amenintari pe privat ...si da sunt din iasi cine te ameninta ma pacalici cand se fac gathere la iasi iti zic preteneste sa nu te duci ca te trezesti sigur cu paru in cap ;;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 abia astept primu gather.. sa vad care o sa vina ^^ daca ma cauta careva de prin iasi ... sa imi dea pm sa ii zic unde ma gaseste ... pacalici .. nici macar nu ma cunosti baiete .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 abia astept primu gather.. sa vad care o sa vina ^^ daca ma cauta careva de prin iasi ... sa imi dea pm sa ii zic unde ma gaseste ... pacalici .. nici macar nu ma cunosti baiete .. astea is vechi ma cu cautama si plm daca vei fi prezent la gather e bine da nu trebuie sa te cunosc ma o sa cunosti multi atunci :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magnnum Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Nu va luati de ieseni pentru ca si eu sunt din iasi nu e frumos nu imi place ca posteaza pentru elite dar nu spuneti nimic de ieseni ca nu toti suntem la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOLANU_2012 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 uite ma bann3r iti dedic melodia asta : http://www.youtube.com/watch?v=qiSWndTIPic da tu cum nai pretena ramane mata :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarK0S Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 acu retragi ca tiai dat seama de ce ss o sa iei =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 nu , pt altceva retrag . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsubaki-Sanjuro Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 pai tu unde te crezi aici dp ce ai vanat atatia jucatori acuma k iei si tu 60 zile ss retragi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bann3r Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 nam vanat nimic omule .. am aplicat regulamentul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsubaki-Sanjuro Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 pai tu ce te crezi admin? sa se aplice si cazul tau regulamentu sau tu esti scutit? Link to comment Share on other sites More sharing options...