Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Magnnum

Mutat de goldeni

Recommended Posts

Guest Magnnum

Consider mutatul cu intentie de goldeni sa fie pedepsit la fel ca si Ks pentru pierdem 10 15 min sa omoram unul si vine unul il muta si ea bokul

Link to comment
Share on other sites

O sugestie buna, pentru ca este o bresa in regulament(acum la inceput de db), pe care unii o exploateaza din greu.

Sunt constienti ca se poate posta doar ks-ul si nu ataca goldenul, ci doar se misca pe langa el astfel incat muta goldenul din pozitia in care a fost blocat. Cel/cei care au reusit sa blocheze goldenul si au print cu el sunt lasati cu buza umflata de profitorii care vin, asteapta eventual sa ataci minute bune cu poison/decay cat sa ii scada suficient de mult viata goldenului si apoi baga manevra cu plimbatul. Goldenul se muta, in cel mai bun caz ptr profitor cei care l-au blocat sunt omorati. Daca nu, face poza cu goldenul pe alte coordonate si apoi tipa ca ceilalti fac KS.

Nu cred ca merge introdusa o noua regula, dar daca s-ar acorda ss pentru nesimtire in astfel de cazuri(probate cu poze suficiente pentru a evita postarea oricarui caracter care doar trece pe langa golden) cred ca s-ar gandi de doua ori daca sa se bage peste altul/altii la golden.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...