Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Al3Xutza17

Hustle

Recommended Posts

Guest Fedden
Posted

Un Paste Fericit din partea lui [Ang3ls] :tiphat:

Posted

COBRA_Sm, Xenter_Bk cate 60 de zile suspend pentru macro/bot.

:rofl2:

:naughty: ai vazut daca te bucuri de raul altuia ? acum doarme si cucuveaua ta nab :))

Vorba lui ADY (care ma si filmat ) la ce te mai tine Juny in guild ? Banuiesc ca stai bine cum stai nu ? :))

Uhhhhhh, a venit si vacantza mult visata...... sa moara dusmanili mei mooooo =))

Sa fii sanitar VISE = Skype = COCALAR =((

Posted

ce prost tu te bucuri ca am luat eu 10 zile , dar tu 60? :rofl2:

PROST esti tu fraiere....ai vazut ca ma bucuram ??? am zis doar ca daca te bucuri de cucuveaua altuia uite ca si cucuveaua ta doarme....acum ca una doarme 60 si una 10 asta nui mare problema....stii doar ca am cu ce juca, nu stau ca u in 2-3 caractere :))apropo, asa cum ADY ala care daca ati amintesti a mancat xp pe paine cu noi pe 97d sa dilit la creier, vad ca asa ai apucat si u pe cai gresite frate VISE :) pacat de vremurile frumoase cand ne intelegeam super bine ..... acum doar ma stii ca asa cum te fac prost, asa te pot ridica si in al 9-lea cer =)) ai grija de stanca aia in atlans si lasa-ma sa stau linistit 60 de zile, apoi sa revin cu fortze proaspete :P :beer:

Posted

PROST esti tu fraiere....ai vazut ca ma bucuram ??? am zis doar ca daca te bucuri de cucuveaua altuia uite ca si cucuveaua ta doarme....acum ca una doarme 60 si una 10 asta nui mare problema....stii doar ca am cu ce juca, nu stau ca u in 2-3 caractere :))apropo, asa cum ADY ala care daca ati amintesti a mancat xp pe paine cu noi pe 97d sa dilit la creier, vad ca asa ai apucat si u pe cai gresite frate VISE :) pacat de vremurile frumoase cand ne intelegeam super bine ..... acum doar ma stii ca asa cum te fac prost, asa te pot ridica si in al 9-lea cer =)) ai grija de stanca aia in atlans si lasa-ma sa stau linistit 60 de zile, apoi sa revin cu fortze proaspete :P :beer:

esti nebun frate :)) din moment ce te iei de mine ma iau de tine e logic nu?

Posted

esti nebun frate :)) din moment ce te iei de mine ma iau de tine e logic nu?

eu ti-am zis ca ai probleme cu creierul (mic sau mare nu stiu )

aduti aminte cine a inceput dragul meu VISE :) erai miez cand dadeai pk la inceput, apoi ai lipsit o vreme si cand ai revenit mai gasit mai mare ca u si stateai des in genunchi..... iar acum sincer nu ati ziceam nimic, dar te-ai bagat in seama pe global si uite ca ai fost taxat....tu mereu vrei sa fii ultimul care loveste stiu asta ..... gata eu zic sa stai linistit in banca ta impreuna cu super guilda Hustle si mai vb dupa 60 de zile ;) :right:

Posted

:)) pana acu cucuveaua in sus cucuveaua in jos si acu sa stam noi linistiti?

ma nebunuleeeeee :)) ce treaba are cucuveaua cu guilda ?? :nanana:

mergi si rezolva reevaluarea si lasamaaaaaaaaaaaaaaaaa

vezi ca te striga BKS sal sustii la stanca ca nu o mai poate tine ;;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...