Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

miTzaH

sugestie schimbare regula AFK

110 members have voted

1. 1. Sa fie scos sistemul de suspend pentru AFK ?

Recommended Posts

Posted

Ma, tu esti inregistrat recent aici, asa ca nu mai fa atatea mofturi, du-te si lasa-ne daca nu-ti convine . Asa a fost serverul din totdeauna, iar acum vii tu si vrei sa schimbi regulamentu' ?

Posted

Fa,tu faci parte din specimenele alea care le convine sa fie sclavi sa joace un mu obosit cu reguli comuniste asa ca taci dreq.

ia ai tu grija la limbaj ca nu esti pe maidan in fata blocului la tine...si nu vad ce este in neregula cu regula AFK?aa poi tie iti convine sa lasi afk si daia...dar daca s`a dat rr la db si incepem toti de la 0 n`ai sa ai ce face decat sa stai on...nu iti convine cresti singur si lasa lumea in pace sa joace cum vrea...Warn Up pentru limbaj la malware

Posted

Fa,tu faci parte din specimenele alea care le convine sa fie sclavi sa joace un mu obosit cu reguli comuniste asa ca taci dreq.

S-o luam altfel, joci pe un server unde trebuie sa accepti anumite norme, in caz contrar dreptul de a juca ti-e luat. Acum ai inteles?

# Cer warn individului pentru limbaj.

Posted

lumea isi spune parerea sau vin cu o anumita sugestie,nu trebuie sa ne gonim ca pe animale doar pt simplu fapt ca unuia sau altui nu-i place regula

17. Regula AFK (CONTOR) din Noul Regulamentul Mu linkmania http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=416572 sau mai stiu eu ce alte opinii avem :)

As vrea ca pe noul DB sa vad mai multi GM(Game Masteri) pe joc,adica activitate,daca se cere unui player,ON, pai atunci sa fie si GM(Game Master-ul) activ.

Posted

Eu tot cred ca un server non rr cu experienta mult mai scazuta, ar rezolva problema.

In plus sa nu fie spoturi, pentru ca daca nu sunt spoturi nu poti lasa afk, si daca nu lasi afk nu o sa mai existe regula asta

Posted

Intrebare intrebatoare: De ce trebuie sa lasati afk? oO

Jocul se numeste Mu ONLINE din cate stiu, nu? Ar trebui sa va multumiti cu faptul ca va lasa sa stati afk.

E mu ONLINE deoarece se joaca cu conexiune la internet!! DOH Online nu vine in nici un caz de a sta online cu ochi beliti in monitor sa vezi cum creste bara cu 1 mm,. E normal la cum e facut serv si cu regulile de cacao ca majoritatea lasa afk ,pentru ca nu ai ce sa faci !! dece vrea lumea sa intre cu 2 cont? sa lase 1 cont afk sa faca lvl si cu altul sa se "JOACE" !!!!!

Nu pot sa zic altceva decat: "=))"

Cred ca nu ai prins vremurile in care bagam scobitori prin mousi si/sau lipeam click2 cu scoci ca sa putem lasa afk 1 ora (nu de alta, dar dupa se oprea de la joc). Dar na, unul trebuie sa se bage in seama.

Ma rog, raman la aceeasi parere: afk interzis, iar daca e posibil sa se mareasca pedeapsa. Mai scapam de astia care isi permit sa lase pc-ul on 24/24.

Posted

daca ati fii jucat de la inceputul acestei db care tocmai sa inchiat, atunci nu veti mai zice ca vrem sau nu vrem afk, sau ca vrem admini on sa faca razii.

cine a jucat de la inceput stie foarte bine cat de dese erau raziile la inceput(si aici ma refer la faptul erau unele zile in care venea si de 7 ori adminu si te intreba de afk.)

e clar ca adminii o sa fie on si or sa faca razii, dar asa e la noi ... mai rasare cateo floare in ciment. -_-

Posted

Jocul se numeste Mu ONLINE din cate stiu, nu? Ar trebui sa va multumiti cu faptul ca va lasa sa stati afk.

E mu ONLINE deoarece se joaca cu conexiune la internet!! DOH Online nu vine in nici un caz de a sta online cu ochi beliti in monitor sa vezi cum creste bara cu 1 mm,. E normal la cum e facut serv si cu regulile de cacao ca majoritatea lasa afk ,pentru ca nu ai ce sa faci !! dece vrea lumea sa intre cu 2 cont? sa lase 1 cont afk sa faca lvl si cu altul sa se "JOACE" !!!!!

Nu pot sa zic altceva decat: "=))"

Cred ca nu ai prins vremurile in care bagam scobitori prin mousi si/sau lipeam click2 cu scoci ca sa putem lasa afk 1 ora (nu de alta, dar dupa se oprea de la joc). Dar na, unul trebuie sa se bage in seama.

Ma rog, raman la aceeasi parere: afk interzis, iar daca e posibil sa se mareasca pedeapsa. Mai scapam de astia care isi permit sa lase pc-ul on 24/24.

Regula de afk este foarte ok cum e acum.

malware Joined:26-July 11 , cum sa prinda vremurile alea? :)) probabil s-a ratacit pe aici

Posted

malware Joined:26-July 11 , cum sa prinda vremurile alea? :)) probabil s-a ratacit pe aici

ca sa vezi , linkmania mu e aparut totusi destul de recent deci ceea ce incerci sa scoti in evidenta nu are nici o relevanta

scoci si scobitori se foloseau in vremurile in care se juca 0.97 fara 99items , sunt prea putini aici care au prins vremurile alea

si daca unii isi permit sa tina calculatorul 24/7 trebuie pedepsiti ? , mai nou cine are telefon mobil nu o sa aiba voie sa joace aici

inchideti topicul va rog ca nu are nici un rost , se indreapta totul catre un mare concurs de trolling

Posted

De acord cu regula da e ff exagerata

1. ar fi bine 2 zile pauza si la 2 abateri , dar conditionat daca in 20 de zile (de exemplu) nu recidiveaza omu sa i se stearga abaterea si sa nu mai aiba cazier pe subiectul asta.

2. regula de afk sa se aplice numai in arena, ca in Kalime, Icarus cine vrea preia si apoi da PK si ii da GM d/c din oras (e mai usor ptr Staff asa)

Oricum regula in varianta de la punct 1. a mai fost si a multumit multa lume.

In lipsa de alte detalii ..... ce versiune va fi pusa.... ce cliker va putea fi gasit compatibil se pare ca stafull cu regulamentul se grabeste ce fetele la maritat.

:crybaby:

Posted

ca sa vezi , linkmania mu e aparut totusi destul de recent deci ceea ce incerci sa scoti in evidenta nu are nici o relevanta

scoci si scobitori se foloseau in vremurile in care se juca 0.97 fara 99items , sunt prea putini aici care au prins vremurile alea

si daca unii isi permit sa tina calculatorul 24/7 trebuie pedepsiti ? , mai nou cine are telefon mobil nu o sa aiba voie sa joace aici

inchideti topicul va rog ca nu are nici un rost , se indreapta totul catre un mare concurs de trolling

Mu Linkmania e aparut recent? Am trait s-o vad si pe asta, caut imediat postu' cu prima baza de date sa-ti dau data. Revin imediat cu edit. :))

BD1: Server 0.97c+0.99 items - 27 decembrie 2004 - 4 august 2005.

BD2: Server 0.97d - 4 august 2005 - 25 septembrie 2007

BD3: Server 0.97d - 25 septembrie 2007 - 1 aprilie 2009

BD4: Server Season 1 (updated to Season 2) - 1 aprilie 2009 - [date unknown]

E aparut recent a? :naughty: :crazy:

Posted

se gandea la altceva omu cand a vorbit :)

comparabil cu dex , da este recent :) la asta ma refeream , Spidyy si-a dat seama

Posted

Regula aceasta clar isi are rostul ei , insa in cea cu AFK tark bk mi se pare cam aspra suspendurile pentru afk cresc foarte mult de la o abatere la cealalta ...cred ca ar fi mai ok sa fie prima abatere 5 zile a 2-a 10 si urmatoarele sa continue cu 10 zile ca nu e un capat de tara daca lasi afk ...sa fim seriosi , eu pe baza trecuta am avut x6 afk tark bk si am ispasit un suspend de 65 de zile pentru x6...mi se pare prea mult .Multumesc :tiphat:

Posted

Sincer eu a-si zice ca ajunge daca unu de pe spot e on ca oricum suna la restu si admini stau degeaba la razie daca cineva e on pe spot...parca pe 97 regula asta era ca ajunge daca unu e on da nu-s sigur.

Iar la Tark bk daca lasi afk sa iei tot asa ss .

ca urmare am dat un contra

Posted

cei care joaca afk merita suspendati

As completa cu "din doua in doua abateri" si ajungem la regula de acum, regula ce nu se va schimba pentru ca este simpla, clara si de efect.

Posted

cei care joaca afk merita suspendati

As completa cu "din doua in doua abateri" si ajungem la regula de acum, regula ce nu se va schimba pentru ca este simpla, clara si de efect.

si eu as completa ca aceasta regula ca si altele (despre elite e vorba) nu e facuta pentru voi si tind sa cred pentru prietenii vostri.

e facuta pentru ceilalti care pana la urma ei tin serveru asta nu voi gm, ca daca ati juca doar voi...

e vorba de postu asta http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=421599

in care follyc recunoaste ca erai afk da nu a reusit sa iti faca un print bun vezi doamne...

iar tu nu negi ca erai afk deci si tu recunosti ca erai afk

unde vezi tu ca aceasta regula e simpla si de EFECT?

Posted

Eu cred ca se numeste din alt motiv "ONLINE" :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...