TheBestBK Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 plin de bk full si prostii :) ca de facut full stie orice prost sa faca ,duel mai greu :) si se mai si plang :)) cred ca au facut bk full si gata bat tot chiar nu prea stiu la ce te referi.... serios ai incercat si alte jocuri?:-\...stii MU are doar 1 2 3 (4 ) ...o_O 4 taste..ai incercat sa joci LineAge , WoW , Guildwars etc? voi vorbiti de "Skill" la un joc cu 3 butoane? chiar as vrea sa te vad la WoW cu peste 20 de binduri da am jucat si wow,si silkroad ;) ma refer ca sunt multii care aveau bk full dar nu stiau sa faca duel si se plangeau,credeau ca dak au full gata bat tot :)
EminescuX Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Off : Boom in sus boom in jos. Pentru voi boom e un zeu :) On : Frumos ar fi in loc de axe sau mutant sa se bage Bali ;;) auzi ce fac furnicile alea 2 ???????
Al3Xutza17 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Deja deviati total de la subiect..certati`va pe pm si lasati lumea sa posteze o sugestie ceva P.S:bali in loc de hero si axe ar fi ok
Zaicooo Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 11 pagini.. :blink: bali in loc de axe hero... din partea mea ar fi ok.
FuLg3r3k Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 11 pagini.. :blink: bali in loc de axe hero... din partea mea ar fi ok. arata mai frumos bali decat axe iti dai tu seama .. degeaba baga bali daca e la fel ca bali de la elf. (SLAB)
Spidyy Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 daca vreti bali pt ca va place voua cum arata asta nui o problema , puteti sa schimbati monstri din data.