Guest djandi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ROSY,ia spune si cum se verificau log-urile tuturor celor din HONEY sa se vada daca sunt spioni? :)) prostule si Lancelot ce facea ma? cred ca am si un print de pe pe hh forum (chiar o sa il caut) cand la recrutarea unui caracter zice Gunit ca Lancelot a verificat logurile si respectivul e spion , apoi acel print a ajuns la Odyzzeus din ce stiu eu si ce sa vezi ? nea Lancelot pac pac a ramas fara team leader iar accesul la logs i-a fost scos , cool nu? nu mai rascoliti cacatu cand sunteti si voi la fel de murdari de rahat la bot ca sa nu mai zic de oick care si-a dat move cu adminul la bk sub lvl de mai multe ori in K6 si nu a patit nimic nimeni nu e sfant , sa stiti asta , doar ca musamalizarea functioneaza cat despre marele mu guard , degeaba se blocheaza elite daca o intreaga alianta HH are varianta care merge iar afk tools ruleaza brici :)) cel mai tare guard :))
PureSoul Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 nu uitati(ma gandesc ca e mai mult ca o sugestie....avand in vedere cum a fost la inceputul celuilalt db)sa micsorati costul la /post la 1milion zen=1post cel putin prima,a doua luna. Prima sugestie care imi place :tiphat: #Nu se va schimba versiunea, nu mai visati atat. Vad ca forumul l-au modificat pt noul db, cred ca mai avem putin de asteptat
acelasi_bandit Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 nu uitati(ma gandesc ca e mai mult ca o sugestie....avand in vedere cum a fost la inceputul celuilalt db)sa micsorati costul la /post la 1milion zen=1post cel putin prima,a doua luna. Prima sugestie care imi place :tiphat: #Nu se va schimba versiunea, nu mai visati atat. Vad ca forumul l-au modificat pt noul db, cred ca mai avem putin de asteptat O saptamana pe putin . Sunt sigur de asta .
boomeey Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 O sugestie: Sa fie adaugata o intrebare suplimentara pe langa "x afk", gen "x esti?" sau intrebari random, sa nu mai fie folosit afk tools. cum ti-a mai zis cineva mai sus, afktools suna si la scrisul alb. daca pui filter, poti pune filter doar pe "?" sau pe 2 litere din nick-ul tau, care daca sunt puse in ordinea scrisa de tine, programul va suna. singura sansa e sa fie descoperit si bagat in blacklist-ul gameguard-ului. dar atunci se va gasi cineva sa-i modifice sursa (daca nu cumva old - daca de programul lui vorbiti) si atunci te caci in sus ca degeaba mai ai gameguard. PS: ca o sugestie pentru old, fati un cont paypal, si fa-ti site de unde sa se cumpere programu asta. cine-ti da bani pe el, jap ii dai programul. daca il descopera astia si-l baga in gameguard, jap ii schimbi sursa si le-o dai userilor, bineinteles contracost. si uite asa iti iei masina intr-un an doi de zile :)) Lasa boom ca stiu si eu ce pot face, daca era sa fac ceva, o faceam de mult. Si cu filterul, am destul material creeat cat sa pot renunta definitiv la comanda /filter daca e sa ma apuc sa il modific iara. GameGuard e oricum apa de ploaie, si in plus mai sunt si editoarele hex. Mai bine vezi ca serverul celalalt are mai multe probleme decar are linkul, asta de bine de rau a rezistat mai mult de 2 ani, dar celalalt ? la 3 luni e pa? Lumea face o confuzie cand vorbeste de "serverul lui boom", poate daca il rogi frumos pe Yasha (care locuieste la cateva blocuri distanta de mine) iti da acces la baza de date, numai sa nu iti prinzi urechile :) nu am dat reply-u ala sa iti spun tie ce poti face, dooh. le-am zis celor care vorbeau fara sa aiba habar de ce poate programul ala. se pare ca nu esti la punct cu stirile si ca de obicei vorbesti aiurea, fara sa ai o baza la ce spui referitor la ceea ce ma priveste. doar noi stim ce inseamna un "te rog frumos sa ma ierti" spus cu o voce subtire de baietel. nu-ti fa griji, ramane secretul nostru :P
bunny Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 doar noi stim ce inseamna un "te rog frumos sa ma ierti" spus cu o voce subtire de baietel. nu-ti fa griji, ramane secretul nostru :P :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
DaNu7zZz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 doamne, cat pot sa rad de voi. Fara suparare dar scopul topicului era altul. @ Ar fi bine sa deschideti pagina de conturi mai repede ca serverul.
DaNu7zZz Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ia-o. Nu ma grabesc dar astfel ar primii toata lumea mail cu datele si site-ul pentru activare la timp.
PureSoul Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Sugestie: Sa se dea odata rr la db ca a trecut deja o saptamana... :banghead:
Tsubaki-Sanjuro Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 asa este romanu lucreaza incet si bine =))
prada Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pe linkmania a jucat...si stie ce scrie :) las`o ma draq...pacat ca nu am facut nici un filmulet cu un duel sm vs dl...nu vedeam rostu sa fac unul!
BaroSica Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Daca faceai filmuletu cu Reyakos, ^Sica^ , Fantasy, sirspinte (si mai sunt cativa).... te faceai de ras :))
GhemotoK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 pe linkmania a jucat...si stie ce scrie :) las`o ma draq...pacat ca nu am facut nici un filmulet cu un duel sm vs dl...nu vedeam rostu sa fac unul! sunt sm pe care nu-i faci cu dl,sunt sigur de asta :) repet si aici,invaziile vor fi tot random? :-? Daca faceai filmuletu cu Reyakos, ^Sica^ , Fantasy, sirspinte (si mai sunt cativa).... te faceai de ras :)) cam asa cva :D http://yfrog.com/n4screen081810430003j (sa nu-i dati ss pt meet player =)) )
prada Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 cum stiu sa faca 2..3 sm duel...asa stiu si 2..3 pe dl! daca unu se face de ras cu un post "lectie cu dl in cc",asta nu inseamna ca toti jucam la fel
Damian Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 daca vor multi 97d, atc puneti mobi de pe spoturi in arena soldiers si bali, cum era pe 97d, decat axe hero.
Biggles Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 cum stiu sa faca 2..3 sm duel...asa stiu si 2..3 pe dl! daca unu se face de ras cu un post "lectie cu dl in cc",asta nu inseamna ca toti jucam la fel nob esti ma.... orice dl face orice sm la full asta iti zic eu si io zic oricaruia. Eu as face pe bani cu reyakos sau syca sau care mai e, fata in fata, fara nici un fel de program fara nimik, doar cu degetele pe tastatura si nimik altceva sa ii vad cat de buni sunt. asa in spatele calculatorului toti sunt chack noris. -_- (including me) Mai este unu aici care se crede rambo .... dar daca ii iei "armele" o sa planga ca o fetita mica :))) dar sa ma vedeti pe mine cu armele mele :))) intrebatil pe -ija- (daca mai exista db cel vechi si poate verifica la loguri) cate potiuni de viata am folosit si daca este posibil asa ceva (va spun sincer ca nu ai cum sa consumi atatea in 2 ore :rofl2: ) Deci domnilor nu va mai bateti atata cu pumnu in piept, ca fara programe toata lumea = 0. Cat despre faza cu dlul in cc se pare ca esti prost si nu ai inteles adevaratul motiv pentru care am facut acel topic. -_-
prada Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 cum stiu sa faca 2..3 sm duel...asa stiu si 2..3 pe dl! daca unu se face de ras cu un post "lectie cu dl in cc",asta nu inseamna ca toti jucam la fel nob esti ma.... orice dl face orice sm la full asta iti zic eu si io zic oricaruia. .. #-o si eu ce am scris? :slap:
SoGooD Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 cum stiu sa faca 2..3 sm duel...asa stiu si 2..3 pe dl! daca unu se face de ras cu un post "lectie cu dl in cc",asta nu inseamna ca toti jucam la fel nob esti ma.... orice dl face orice sm la full asta iti zic eu si io zic oricaruia. Eu as face pe bani cu reyakos sau syca sau care mai e, fata in fata, fara nici un fel de program fara nimik, doar cu degetele pe tastatura si nimik altceva sa ii vad cat de buni sunt. asa in spatele calculatorului toti sunt chack noris. -_- (including me) Mai este unu aici care se crede rambo .... dar daca ii iei "armele" o sa planga ca o fetita mica :))) dar sa ma vedeti pe mine cu armele mele :))) intrebatil pe -ija- (daca mai exista db cel vechi si poate verifica la loguri) cate potiuni de viata am folosit si daca este posibil asa ceva (va spun sincer ca nu ai cum sa consumi atatea in 2 ore :rofl2: ) Deci domnilor nu va mai bateti atata cu pumnu in piept, ca fara programe toata lumea = 0. Cat despre faza cu dlul in cc se pare ca esti prost si nu ai inteles adevaratul motiv pentru care am facut acel topic. -_- off :daca u joci cu programe nu inseama ca alti nu stiu sa joace fara ele...si iti arat cand vrei u cum ma joc io fara nimik si iei bataie de zici ca am speed sau mai stiu io ce(cum faceti de fel uni...)
Biggles Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 hotii striga hotii -_- bk full vs bk full fara nici un fel de program fara autoq fara nimik jucat 100% curat, duelul se termina in mai putin de 3-4 minute. (Ask mecanicosu ca lam batut.) in spatele calculatorului toata lumea este zmee.
SoGooD Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nu te supara...io nu sunt mecanicosu ps: u mureai doar din ts...ca vad ca te tot lauzi cu semnatura ta...atunci ai avut noroc ca mi sa luat curentu ca altfel sugeai 2 cepe....
Biggles Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 bine. acum poti sa sugi un castravete. -_- PUTETI INCHIDE TOPICUL ACESTA.
TheBestBK Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 plin de bk full si prostii :) ca de facut full stie orice prost sa faca ,duel mai greu :) si se mai si plang :)) cred ca au facut bk full si gata bat tot
Lanaya Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 plin de bk full si prostii :) ca de facut full stie orice prost sa faca ,duel mai greu :) si se mai si plang :)) cred ca au facut bk full si gata bat tot chiar nu prea stiu la ce te referi.... serios ai incercat si alte jocuri?:-\...stii MU are doar 1 2 3 (4 ) ...o_O 4 taste..ai incercat sa joci LineAge , WoW , Guildwars etc? voi vorbiti de "Skill" la un joc cu 3 butoane? chiar as vrea sa te vad la WoW cu peste 20 de binduri