TheFlow Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Numele meu în joc: TheFlow Numele EXACT celui pe care îl reclam: Cristy71sf Screenshot-uri: 1 2 3 4 5 6 7 8 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plânger ea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Ne bateam cu el la pariuri si cand a ramas cu putin HP a dat ESC. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Specter, florin Martori: Mr.Razvy, Heineken., raKneT
cristy71sf Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 In primu rand nu m-am batut cu nimeni :| am intrat la cai cu hp-ul pe care il vezi in poza am pariat un cal si am dat alt+ tab sa ma uit pe fb {Facebook} . Cand am terminat am intrat in joc m-am dus la banca sa imi iau hp :| Si dupa cum se observa in pozele tale eu am fost acolo inainte sa vi tu deoarece nu m-am miscat din loc etc etc :| nu aveam de unde sa stiu ca dai in mn s-au ca imi scri tu pe privat '' se pedepseste dur esc-ul in duel " ( Nu eram in duel cu tine pur si simplu stateam acolo tu ai venit ai dat in mn ai vazut ca sunt esc apoi ai facut cateva poze ) .
TheFlow Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Si atunci de ce iti scadea HP daca erai ESC?
cristy71sf Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Deci , hp-ul scade cand stai esc deoarece trebuie sa mananci ( 24/7 ,burger, /water , etc) eu oricum intrasem cu putin hp :| , probabil a scazut pe parcurs cat m-am uitat eu pe fb :|
TheFlow Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ne, nu merge, HP-ul nu scade niciodata cand esti in ESC, mai ales asa de repede.
cristy71sf Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Atunci nu imi explic acest lucru :| de la 56 de cand ai tu pozele pana la 59 a scazut o liniuta , eu eram pe facebook . App eu nu inteleg descrierea ta: " Ne bateam cu el la pariuri si cand a ramas cu putin HP a dat ESC. " , dc minti ? Eu nu m-am batut cu tine (nimeni) :| pur si simplu eram afk de vreo 5-6 min aclo :| , ai venit tu ai vazut ca mi-a scazut hp-ul de " foame" si ai zis hai sa ii fac poze :| . Nu aveam nici cea mia mica idee ca tu ma atacai ! Si tu vi si spui ca te-ai batut cu mn . Ar trebui sa fac poza de fiecare data cand sunt pe fb sau alt +tab ?
TheFlow Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Ok, nu m-am batut cu tine, dar te-am batut eu si inca un Grove si e NON-FP sa dai esc cand te ataca cineva, mai ales rival.
cristy71sf Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ok, nu m-am batut cu tine, dar te-am batut eu si inca un Grove si e NON-FP sa dai esc cand te ataca cineva, mai ales rival. Mda eu vb aiurea , de unde sa stiu ca ma ataci daca eu eram afk de 5-6 min pana sa vi tu acolo . Crezi ca primesc warning la pc ca ma ataca TheFlow ? Din cate siu eu cand esti alt+tab jocu se minimizeaza , + ca ai si fereastra de la facebook / mozila cum vrei so iei care e pe tot ecranu :| . :) Ma deranjeaza faptul ca vi si inventezi o poveste care nu are sens : " Te-am batut eu cu inca un grove si e non fp sa dai esc cand te ataca cineva , mai ales rival " , trebuia sa spui asa : " am intrat la cai cu un grove (numele) si l-am vazut pe cristy71sf stand langa i -ul de la cai , am inceput sa il atac impreuna cu grove-ul dar am constatat ca era afk :| si nu aveam ce sa-i fac " , nu era mai simplu sa spui adevaru ?
Perpripiu Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Cristy71sf - primeste warn + prison pentru nuon-fp Antecedente: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415516&st=0&p=5857628&hl=cristy71sf&fromsearch=1&#entry5857628