filtzeR Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Numele meu în joc: filtzeR Numele EXACT celui pe care îl reclam: Amarok Screenshot-uri: 1 2 3 4 Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): a pierdut eventu si se manifesta ca un spartan. Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): KiD, Lea, sNs Martori: Nimeni
Amarok Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Esti un nesimtit...dupa ce ca esti codat si faci misto in timpul eventului mai faci si post omului ^_^ .. Astept cu nerabdare sa mi se blocheze contul permanent :wub: Recunosc ca te-am 'laudat' ... te laudam si mai mult da trebuia sa merg la masa. PS: O mica observatie catre staff : Alegeti admini capabili,nu toate curvele de pe autostrada.La event,lea freca bastonu' si ala umbla cu codu.Mi se pare o prostie dar suntem romani si e imposibil sa fim corecti.
BAdu Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Amarok va primi ban 7 zile pentru limbaj. Nu are antecedente.