Berky Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 - Nick-ul meu : Berky - Level (minim 3) : 32 - Factiunea din care fac parte : Hitman - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul: Piti.xD. -Level (minim 3): 23. -Factiunea din care fac parte: FBI. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: Da. Acceptata! -Nick-ul: Anubis -Level (minim 3): 7 -Factiunea din care fac parte: Ballas -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: Da Acceptat! Nick-ul meu :(C.I.A)Sabin13 -Level (minim 2) :17,aproape 18 -Factiunea din care fac parte :Sfr -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da Acceptat! -Nick-ul meu : KenVelo -Level (minim 3) : 8 -Factiunea din care fac parte : Scoala -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Acceptat! - Nick-ul meu : Berky - Level (minim 3) : 32 - Factiunea din care fac parte : Hitman - Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da . Acceptat! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA INCA 9 MEMBRI! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhouST Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : GhouST -Level (minim 2) : 4 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : Sidelol -Level (minim 2) : 24 -Factiunea din care fac parte : PD -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
StPierre Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : StPierre -Level (minim 2) : 21 -Factiunea din care fac parte : F.B.I -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : GhouST-Level (minim 2) : 4-Factiunea din care fac parte : Civil-Aveti bun simt ? [da/nu] Da-Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Acceptat! -Nick-ul meu : Sidelol-Level (minim 2) : 24-Factiunea din care fac parte : PD-Aveti bun simt ? [da/nu] Da-Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Acceptat! -Nick-ul meu : StPierre -Level (minim 2) : 21 -Factiunea din care fac parte : F.B.I -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Acceptat! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky GhouST Sidelol StPierre Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA INCA 6 MEMBRI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyteshade Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : Mico -Level (minim 2) : 22 -Factiunea din care fac parte : The Mafia -Aveti bun simt ? Da. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TwiNkie Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : TwiNkie -Level (minim 2) : 4 -Factiunea din care fac parte : Politicieni -Aveti bun simt ? [da/nu] da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : Mico -Level (minim 2) : 22 -Factiunea din care fac parte : The Mafia -Aveti bun simt ? Da. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da. Acceptata! -Nick-ul meu : TwiNkie-Level (minim 2) : 4-Factiunea din care fac parte : Politicieni-Aveti bun simt ? [da/nu] da-Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da Acceptat! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA INCA 4 MEMBRI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNNNdy Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : Denim -Level (minim 2) : 17 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : Denim -Level (minim 2) : 17 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Acceptat! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Denim Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA INCA 3 MEMBRI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangXploR3 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : GangXploR3 -Level (minim 2) : 30 -Factiunea din care fac parte : F.B.I -Aveti bun simt ? [da/nu] As vrea sa zic ca nu >:) dar ma tradeaza fata :)) -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da , de ce nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 -Nick-ul meu : GangXploR3 -Level (minim 2) : 30 -Factiunea din care fac parte : F.B.I -Aveti bun simt ? [da/nu] As vrea sa zic ca nu >:) dar ma tradeaza fata :)) -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da , de ce nu ? Acceptat! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Denim GangXploR3 Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA INCA 2 MEMBRI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalol Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 -Nick-ul meu : Jalol -Level (minim 2) : 16 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssmmqq Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 -Nick-ul meu : dannnutz -Level (minim 2) : 19 -Factiunea din care fac parte : DNB -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 -Nick-ul meu : Jalol-Level (minim 2) : 16-Factiunea din care fac parte : Civil-Aveti bun simt ? [da/nu] Da-Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Acceptat! -Nick-ul meu : dannnutz -Level (minim 2) : 19 -Factiunea din care fac parte : DNB -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] Da Acceptat! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Denim GangXploR3 Jalol dannnutz Clubul Dirt Racers NU MAI RECRUTEAZA MOMENTAN! Astazi sau cel tarziu maine o sa anunt un meeting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Maine, 10.1.2012, la ora 20:00 va avea loc un meeting cu membrii clublui Dirt Racers. Prezenta este obligatorie, cine nu poate ajunge este rugat sa imi dea PM sau sa revina cu un reply, in caz contrar va primi un avertisment. Meeting-ul va dura cam o ora, asta in cazul in care nu intervine ceva. Daca veti dori sa pariati pe cursele pe care le voi organiza sunteti rugati sa va prezentati cu $ la voi. Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Denim GangXploR3 Jalol dannnutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachary Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 -Nick-ul meu: Orizont. -Level (minim 2) : 4 -Factiunea din care fac parte: SMURD -Aveti bun simt ? Da. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 -Nick-ul meu: Orizont. -Level (minim 2) : 4 -Factiunea din care fac parte: SMURD -Aveti bun simt ? Da. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Respins! Clubul Dirt Racers NU MAI RECRUTEAZA MOMENTAN! Maine, 10.1.2012, la ora 20:00 va avea loc un meeting cu membrii clublui Dirt Racers. Prezenta este obligatorie, cine nu poate ajunge este rugat sa imi dea PM sau sa revina cu un reply, in caz contrar va primi un avertisment. Meeting-ul va dura cam o ora, asta in cazul in care nu intervine ceva. Daca veti dori sa pariati pe cursele pe care le voi organiza sunteti rugati sa va prezentati cu $ la voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD - scutita Anubis - membru V.I.P. (C.I.A)Sabin13 - avertisment KenVelo - avertisment Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Denim - scutit GangXploR3 - membru V.I.P. Jalol - avertisment dannnutz - membru V.I.P. Cei 3 (Anubis, dannnutz si GangXploR3) au primit membru V.I.P. deoarece m-au ajutat foarte mult la acest meeting. Astazi la meeting, am organizat un event. Cei care au reusit sa urce pe Chilliad cu Ranger, cu rotiile sparte, au primit cate 100.000$ fiecare. Cateva poze de la meeting-ul de astazi (album): http://imageshack.us/g/27/samp025rm.png/ P.S: Mersi mult Florin, sNs si Panther pentru ajutor! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Maine, 14.01.2012, ora 21:00 -> SEDINTA! Prezenta OBLIGATORIE, cine nu poate ajunge PM me sau reply pe forum! Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD Anubis - membru V.I.P. (C.I.A)Sabin13 - avertisment KenVelo - avertisment Berky GhouST Sidelol StPierre Mico TwiNkie Denim GangXploR3 - membru V.I.P. Jalol - avertisment dannnutz - membru V.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Nu pot sa ajung maine la sedinta, o sa fiu plecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berky Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Imi dau demisia din club , mult succes in continuare Varuu1 & Varuso . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Piti.xD - scutita Anubis - avertisment (nu mai ai membru V.I.P, deoarece nu m-ai anuntat ca nu poti ajunge la sedinta) (C.I.A)Sabin13 KenVelo Berky - Demis (si-a dat demisia) GhouST - avertisment Sidelol - scutit StPierre Mico - membru V.I.P. TwiNkie - avertisment Denim - avertisment Jalol - Demis (a acumulat 2 avertismente) GangXploR3 - membru V.I.P. dannnutz - membru V.I.P. Bogdan_C La 2 avertismente sunteti OUT! La sedinta de astazi, am organizat 2 curse, una de tip first to Varuso, iar la cealalta cursa a fost de tip "liniute". Au fost prezenti 8 membri + un nou membru caruia i-am captat atentia cu acest club, era pur si simplu in trecere si a hotarat sa se alature si el. Cateva poze de la sedinta de astazi: http://imageshack.us/g/859/samp027ep.png/ Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA INCA 2 MEMBRI! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyteshade Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Ale mele nu sunt la fel de reusite ca cele de mai sus dar, enjoy: View post on imgur.com :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...