Amarok Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 -Nick-ul meu :Amarok -Level (minim 2) :10 -Factiunea din care fac parte : UST -Aveti bun simt ? [da/nu]: da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: da hai ma joculet :boohoo: # pwp :-* Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 11, 2011 Author Share Posted August 11, 2011 Fie,acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeceneuSAMP Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 -Nick-ul meu : Deceneu -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Grove family -Aveti bun simt ? Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Azi NU baa! Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 -Nick-ul meu :Andr3i -Level :6 -Factiunea din care fac parte : Grove -Aveti bun simt ? [da/nu]: da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovidiu700 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 -Nick-ul meu : Ovidiu700 -Level (minim 2) : 17 -Factiunea din care fac parte : Ballas -Aveti bun simt ? Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachary Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Ce putini am fost astazi la sedinta, in fine, am si eu cateva poze. http://img695.imageshack.us/img695/8059/samp081jz.png http://img683.imageshack.us/img683/5274/samp080gq.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 12, 2011 Author Share Posted August 12, 2011 Acceptati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costyn90 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 -Nick-ul meu : Panait. -Level (minim 2) : 7 -Factiunea din care fac parte : Ballas -Aveti bun simt ? da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? daa Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 13, 2011 Author Share Posted August 13, 2011 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeXyY Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 -Nick-ul meu : DeXyY -Level (minim 2) : 6 -Factiunea din care fac parte : civil -Aveti bun simt ? da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 19, 2011 Author Share Posted August 19, 2011 Respins. Luni,22 August,vom tine o sedinta la ora 18.00.As fi facut-o maine,dar nu am cum sa ajung.KiD s-a hotarat sa ne ajute cu masini si tot ce e nevoie,deci va fi totul ok. Locul de intalnire va fi la Bikers. Btw,userbarul Ar fi bine sa-l puneti la semnatura asa,ca sa facem reclama clubului.Doar dati copy si paste la voi la semnatura. [url=http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415460&st=0][img=http://img854.****.us/img854/8669/dirt1.jpg][/url] Asa arata,si tot asa se comporta(click). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amarok Posted August 20, 2011 Share Posted August 20, 2011 Nu sunt sigur ca ajung,sunt plecat la tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 22, 2011 Author Share Posted August 22, 2011 Restu puteti ajunge toti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 O sa mai intarzii in jur de 10 min. a intervenit o problema urgenta. La 18:10 sunt in joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 22, 2011 Author Share Posted August 22, 2011 Trec cu vederea si absentele de azi,dar vreau sa frecventati topicul asta macar o data pe zi,sa stiti cand avem meeting.Inca nu ati fost toti,si nu am putut tine una calumea,dar va garantez,e distractie si bani. Recrutam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikk Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 -Nick-ul meu :ALIk -Level (minim 2) :7 -Factiunea din care fac parte :USt -Aveti bun simt ? [da/nu]da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]da Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 O sedinta cand mai facem si noi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spades Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 -Nick-ul meu : Monster -Level (minim 2) : 8 -Factiunea din care fac parte : - -Aveti bun simt ? Da. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spark Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 As ruga actualul organizator al acestui event sa poseze daca doreste sa se mai ocupe de acest event, in caz contrar eventul va fi licitat sau inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Noul lider al clubului este Varuu1 Doresc sa vad cat mai multa activitate pe aici. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Regulamentul clubului Dirt Racers: -Nu aveti voie sa va jigniti/injurati intre voi. -In timpul meetingului nu se face spam. -Puteti face parte din alt club,cu conditia sa va prezentati la fiecare meeting al clublui Dirt Racers. -Va trebui sa va prezentati la fiecare meeting, in caz contrar veti primi un avertisment. La 2 avertismente sunteti OUT! -Daca nu puteti ajunge la un meeting, veti posta pe forum sau imi veti da mie PM. -Va fi minim un meeting pe saptamana. -In caz ca exista conflicte in interiorul clubui,vorbiti cu mine pentru rezolvarea lor,nu va faceti singuri dreptate,riscati sa fiti demisi. Cerinte pentru a deveni un membru al clublui Dirt Racers: -Sa aveti bun simt. -Sa fiti de acord cu regulamentul si sa-l respectati. -Sa aveti minim level 3. Alte informatii: -Ne vom intalni intr-un loc stabilit de mine la fiecare meeting. -Premiile pentru curse vor fi date de mine,eventual de Co-Lider. -Puteti paria si intre voi,chiar v-as ruga. -Daca dupa timp de trei saptamani, veti participia la fiecare meeting, veti fi catalogat ca Membru V.I.P. Model de aplicare. -Nick-ul: -Level (minim 3): -Factiunea din care fac parte: -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: Membrii clubului Dirt Racers: Varuu1 - Lider Varuso - Co-lider Clubul Dirt Racers RECRUTEAZA 14 MEMBRI! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andra Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul: Piti.xD. -Level (minim 3): 23. -Factiunea din care fac parte: FBI. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemico Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul: Anubis -Level (minim 3): 7 -Factiunea din care fac parte: Ballas -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
(C.I.A)Sabin13 Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Nick-ul meu :(C.I.A)Sabin13 -Level (minim 2) :17,aproape 18 -Factiunea din care fac parte :Sfr -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claux Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 -Nick-ul meu : KenVelo -Level (minim 3) : 8 -Factiunea din care fac parte : Scoala -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...