Mr.Dexter Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Imi pare rau, dar a intervenit ceva si nu voi mai putea ajunge la sedinta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Nick-ul meu : Madalin -Level (minim 2) : 10 -Factiunea din care fac parte : Armata -Aveti bun simt ? Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? da Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted July 19, 2011 Author Share Posted July 19, 2011 Acceptat. Am vazut ca sunteti neseriosi,decat 3 v-ai prezentat.Mai facem un metting maine la ora 15:00.Daca nici atunci nu veniti,e posibil sa inchid clubul datorita neseriozitatii voastre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Eu nu garantez ca o sa vin, ma duc la strand maine, si nu stiu daca ajung pana la 3. Scuze. Eu m-am prezentat la sedinta trecuta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeceneuSAMP Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 -Nick-ul meu : Deceneu -Level (minim 2) : 9 -Factiunea din care fac parte : Grove family -Aveti bun simt ? Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Momentan nu stiu ce am sa fac cu clubul,am sa va anunt in cursul zilei de azi.Stay tunned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted July 22, 2011 Author Share Posted July 22, 2011 Club scos la licitiatie!Este o idee unica,asa ca licitatia incepe de la 500.000 $ ! Cei interesati lasati un post cu nick-ul vostru si cat oferiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Azi NU baa! Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 -Nick-ul meu :Andr3i -Level (minim 2) :2 -Factiunea din care fac parte :Civil -Aveti bun simt ? [Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
costyn90 Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 -Nick-ul meu : Panait. -Level (minim 2) : 6 -Factiunea din care fac parte : -- -Aveti bun simt ? [da/nu] da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] da Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikk Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 -Nick-ul meu :ALIK -Level (minim 2) :2 si 12 puncte de respect din 12 -Factiunea din care fac parte :Civil -Aveti bun simt ? [da/nu]:DA -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]:DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Ok.Mai incercam odata,vreau sa se inscrie DOAR LUMEA SERIOASA CARE VA AJUNGE LA MEETINGURI! Toata lumea demisa,RECRUTAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zachary Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 -Nick-ul meu : Westiee -Level (minim 2) : 11 -Factiunea din care fac parte : Civilian . -Aveti bun simt ? Da. -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da. # Ai nevoie de co-lider? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 8, 2011 Author Share Posted August 8, 2011 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 -Nick-ul meu : FullSpeed -Level : 19 -Factiunea din care fac parte : Grove Street -Aveti bun simt ? [da/nu]:DA -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]:DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidelol Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 -Nick-ul meu : Sidelol -Level (minim 2) : 10 -Factiunea din care fac parte : Grove -Aveti bun simt ? Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 9, 2011 Author Share Posted August 9, 2011 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alikk Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 -Nick-ul meu :ALIK -Level (minim 2) :4 -Factiunea din care fac parte :Civil -Aveti bun simt ? [da/nu]:DA -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]:DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrick_W Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 -Nick-ul meu :Colinzink -Level (minim 2) :4 -Factiunea din care fac parte :Politicieni -Aveti bun simt ? [da/nu]:DA -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]:DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Alik respins Colinzink acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amarok Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 -Nick-ul meu :Amarok -Level (minim 2) :10 -Factiunea din care fac parte : UST -Aveti bun simt ? [da/nu]: da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu]: da da da da :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumper. Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Nick-ul meu : Jumper -Level (minim 2) : 8 -Factiunea din care fac parte : Civil -Aveti bun simt ? [da/nu] Da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : Desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHere Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 Nick-ul meu : wHere -Level (minim 2) : 15 -Factiunea din care fac parte : UST -Aveti bun simt ? [da/nu]: da -Sunteti de acord cu regulamentul clubului? [da/nu] : da Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Mircea Posted August 10, 2011 Author Share Posted August 10, 2011 Amarok respins Where si Jumper acceptati. Recrutam in continuare,iar pe 12 August,adica Vineri,vom face un meeting la ora 16.00.Vreau sa fiti prezenti cat mai multi.Daca nu puteti ajunge,postati aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumper. Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 Nu pot sa ajung vineri pentru ca am carnetul suspendat de la nos.. pana pe 13 August :) , daca e vin cu cineva din club ( G ) Link to comment Share on other sites More sharing options...