Jump to content
Billo

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Blods

Rank: 2

Motivul demisiei: A venit si momentul asta...Mult succes in ceea ce ti-ai propus Bytza..Doresc sa ma alatur unui gang.

Posted

Nick:Sylent

Rank:2

Motivul demisiei:Vreau sa intru intr-un gang mersi Bytza pentru sansa acordata si bafta sa iesi tot tu primar in luna octombrie :*.

Guest Marco™
Posted

Nick : bRoky

Rank : 1

Motivul demisiei : Vreau sa intru intr-un gang ...Viata de politician nu e de mine. Mi-a facut placere mare bytza .

Posted

Nick: Pandjja

Rank: 5 (Mayor)

Motivul demisiei: Doresc sa ma alatur unei alte factiuni, consider ca mi-am facut treaba in aceasta factiune destul de bine. Bytza, esti un om de nota 10, multumesc pentru sansa acordata. :tiphat:

Posted

Nick:Moohaa

Rank:3

Motivul demisiei:A fost ceva extraordinar sa te am pe tn Bytza ca lider,sper si stiu ca vei mai fi lider candva si voi aplica cu placere la tn.Iti doresc toate cele bune mai departe,sa ajungi Tot mai sus in comunitatea asta ca meriti!

Guest Constantin.
Posted

Nick:Constantin.

Rank:3

Motivul demisiei:Vreau sa intru intr-o alta factiune guvernamentala.Multumesc pentru sansa acordata,ai fost un primar de nota 10 si esti o persoana de nota 11.Mult succes in continuare.

Posted

Nick: Bellagio

Rank: 4

Motivul demisiei: Se destrama usor usor gasca care era odata in primarie . Multumesc tuturor ! Multumesc Bytza ! Au fost momente foarte frumose .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...