Jump to content
AnaMaria

Ce Muzica ascultam si cat de reusita e?!

Recommended Posts

Posted

Muzica reflecta o parte din educatia, mentalitatea individului.

Da au murit multe persoane in `89, dau au murit multe persoane ca noi sa stam sa ne palavragim aici pe un forum.

Cat despre asa zisa revolutie, numita si lovitura de stat, nu comentez nimic. Ma intrist numai cand imi aduc aminte (mica fiind), cand i-a dat la tata o arma in mana, cand auzeam rafalele de focuri afara, cand am ajuns in Maramures si o intrebam pe bunica, " oare mata ta mai traieste" , nu puteam pronunta "mama mea traieste", si atunci a fost naivitate iesita din comun si acum e naivitate iesita din comun, si alte tari au avut revolutie, ca la noi la nicaieri. Soldat sa traga in mama/sora/frate..s.a.m.d. Pentru ca o persoana asa a gasit modalitatea sa puna mana pe putere. Atunci trebuia luata atitudine, acum degeaba se i-a atitudine, da-te cu capu de pereti, la nimeni n-o sa ii pese, fiecare isi urmareste scopul marsav, ficare trage foc la oala lui, in fond asta e Democratia in romania (din punctul meu de vedere, prost intelesa), duce mai mult spre capitalism. Duce mai mult spre legea junglei, duce mai mult la conceptul: Pestele mare mananca pestele mic.

Valorile morale s-au pierdut, educatia s-a pierdut, rusinea s-a pierdut. Pacat, atat timp cat n-avem acele trei concepte, nu o sa putem sa ne numim o tara culta, democratica.. etc.

"Sa cante maneaua, sa vina sarmaua si telemeaua". Tot e cool man cand sunt astea, ce mai conteaza restu? :)

Multi macar nici nu stiu cine e Ceausesc.. ce sa mai ceri? :)

O zi buna.

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=POPParwEZ7s&feature=related

de la bunny pentru Narcisa se stie =))

Bunnnnnnnnnnnyyyyyyyyy fi`r`ar pielea ta de comunist, pui "prietenii" sa posteze dedicatii de genu??

Sa moara bibi de n-o ascult [prea pilita la ora asta, se invarte tot in juru meu, dar e bine!!!!!!!!!] =)))

EDIT

@Da-o drecu de manea, parca i se impulica limba in gura la ala... [Ori aud eu in reluare?]

Iar disper vecini cu bass nebun. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...