Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Electricu

Clicker

Recommended Posts

Guest Carotella
Posted

pt ca a mers 2 ani in nesimtire prea multi s`au obijnuit cu elite. era imposibil sa nu il folosesti. era ca si cum ai avea un pahar de apa in desert. oricine l`ar bea :)) faptul ca l`ati interzis acum nu e corect pt cei care nu au charurile full + rezerva grasa de jwls/sign/iteme. srv care e acuma cred ca e un fel de srv de teste unde sa testati noul anithack. sper sa bagati versiune noua mai intresanta si mai bine setata

Posted

Mai bine lasau elite-ul,cine il folosea o facea pe propria raspundere,acum un nou clicker altfel de comenzi ..dar tot aceas idee ..v-ati chinuit pe degeaba sa scoateti elite-ul ..acum n-o sa mai apara "meet player" sau "pick up" .. pana o sa descoperiti ce comenzi si cum are un anumit clicker ..iar o sa fie ravagii la plangeri .. De apreciat munca voastra..dar e in zadar ..Trebuia ori sa rezolvati bugurile de dupe ,ori RR DB ..asta in cazul in care parerea noastra conteaza ..si ar trebui sa conteze ..fiindca noi jucam ..si voi moderati. Ati inteles ce am vrut sa zic .. O zi buna.

Bravo Gunite..gaseste un clicker sa poti intra cu doua conturi .. atat lucru mai meritam si noi ..chiar daca clientu nu ne permite.. avem anumite restrictii si nimeni nu ne spune nimic .. In alta parte scrie cand se da un restart la server,ca sa stie omu ..sau cand se face o mica modificare si de ce se face. Aici de ce nu e asa? Inteleg ca e un server free ..dar totusi ar trebui ..SA VA PESE de jucatori! :-j

Tin sa te anuntz ca acest clicker exista de pe cand era 97D :D dar era strict in HH folosit... eu l'am primit de la Rania care era sotia lui Psycho(Elyan) care era in HH da si am testat acum de cand sa baga noul Guad.. a mers si am intrebat admini daca e voie... nu am facut nimic rau contra serverului si sa nu zici maine ca eu is Gunit :D ca ar fi tare faza... :tiphat:

Tu crezi ca mai stau sa imi bat capu cine ..e cine..ma doare pe mine ..sa nu zic unde cine ai putea fi,cat despre clickere..chinuiti-va fratilor ..asa invatati MU adevarat si de calitate...cel putin cand m-am apucat eu nu se stia de clickere si alte nebunii .. stateam cu degetu pe mouse sau puneam telefonu de imi vinea acru ..lasam cu sunet sa aud cand ..cade jwl`ulu ..eh alea vremuri ..voi de ce n-ati incerca versiunea aia de Mu? Sa fim sinceri majoritatea au facut full pe baza elite-ului ..pana si-au pierdut si jwl`urile si zen`ul pretu ..acum iar o sa fie apreciat.. pana gasiti voi iar un nou clicker care sa le culeaga ..:D5uzln9npt7eagw45ov76.gif

Joc din 2004 pe server si stiu ce inseamna vremurile alea... dar lumea a evoluat ... joaca tu cu mentalitatea de atunci si ai sa vezi unde ramai... e ca si cum ai merge la arat tu cu calu si eu cu un tractor ce are plug cu 7 brazde :D ... dar ce putem face? nimic nu va mai fi ca si inainte :D

p.s. imi aduc aminte ca la primele 4 RR erai asa fericit sa stai in BC1, BC2 si sa vezi cum creste bara ... mda... gata traim pe alta planeta acum....

pt ca a mers 2 ani in nesimtire prea multi s`au obijnuit cu elite. era imposibil sa nu il folosesti. era ca si cum ai avea un pahar de apa in desert. oricine l`ar bea :)) faptul ca l`ati interzis acum nu e corect pt cei care nu au charurile full + rezerva grasa de jwls/sign/iteme. srv care e acuma cred ca e un fel de srv de teste unde sa testati noul anithack. sper sa bagati versiune noua mai intresanta si mai bine setata

Perfect de acord cu tine... alti au 4-5 charuri ful si vine si te PK cu care vrea... si eu nu am full pentruca nu am jucat o vreme buna... daca sar da RR miar place sa joc si fara clickere da fiecare sa duca greul de a creste sa fim egali... nu alti acum au n charuri ful si eu abia am ajuns la 24 de rr:D si nu ai loc de ei frate... ca tine 2-3 spoturi ocupate cu charurile lor :D

Posted

eu unul propun RR la db....pentru ca deja majoritatea s-au lasat ....si au cam pierit playerii de pe server.....domnii admini...hai sa propunem un vot ...pentru rr db sau nu!

Posted

Ideea lui tranced e buna, sa faca un cliker propriu pentru linkmania, care sa fie bun pentru toate rasele si fara alte smecherii. Poate se va gandi cineva pentru next db.

Posted

dc nu puteti face un clicker care sa mearga pe toate caracterele? sau macar sa mearga cu 2 mu deschise ???? :violent: :violent: :violent: :violent: :violent:

???????????????

si sa se dea 35 de zile daca il folosesti si esti afk...asta la prima abatere... :angry1:

Posted

atunci da-i cu scoci linistit... incearca omu' sa va ajute si voi repede virus , macar de ar fi fost asa

si apropo 16% nu inseamna ca e virus

Guest Carotella
Posted

in apararea ta, si varianta oficiala postata in 2007 are troian cica :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...