Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mircea_dbv

pentru impresionisti

Recommended Posts

Posted

si anume acesta : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=414442

pentru toti cei care au comentat aiurea,treaba lor

pentru moderatorul care mi-a raspuns,nush cine esti si nu ma intereseaza,dar ma deranjeaza ironia ta,daca eu nu am avut curiozitatea sa dau search sau sa intru pe la alte sectiuni sa vad care e treaba,care e problema ta?scrie undeva ca trebuie sa ma uit sau sa intreb la Aspecte tehnice inainte sa postez aici?nu cred

esti moderator ca sa raspunzi la intrebarile oamenilor nu ca sa fii ironic si sa ai tu impresii de genul "nu va saturati pana nu deschideti 10 toppicuri" ,eventual sa inchizi toppicurile care deviaza de la subiect.

data viitoare cand vorbesti cu cineva,incearca sa nu mai ai o astfel de atitudine,datorita tie si a altora care sunt asa,se duce dracului tot respectul intre jucatori si moderatori/game masteri.

ps: daca chiar vrei sa stii,de fiecare data cand era inchis pentru "revizii" serverul,aparea "you are disconnected from the server" din prima,nu am mai patit astfel niciodata.

hai cu lock si la toppicu asta si cu un reply de toata jena in genul celui de mai sus si cu un warn/ban pentru ca am indraznit sa-ti spun ce ma deranjeaza.

seara buna

Posted

Citat din Regulamentul forumului linkmania:

Regulament forum

• Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului Linkmania este cel al bunului simt si al respectului pentru ceilalti membri ai acestei comunitati.

Inainte de a deschide un subiect nou (thread nou), utilizati functia Cautare (Search) pentru a cerceta daca problema pe care doriti sa o discutati a mai fost deja anterior abordata.

Se recomanda continuarea threadurilor deja existente, daca subiectul a mai fost discutat. Utilizati forumurile si subforumurile potrivite pentru subiectul pe care doriti sa il discutati cu ceilalti membri LinkMania. Daca v-ati decis sa deschideti un topic nou, aveti grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cat posibil subiectul abordat. Deschiderea de topicuri plasate gresit, in sectiuni ce nu au nimic in comun cu subiectul topic in cauza va fi sanctionata. Invocarea necunoasterii sectiunii potrivite sau postarea gresita cu intentia de primi mai multa atentie nu absolva vina. Intotdeauna verificati ce forumuri sunt inainte sa postati unde va este la indemana.

Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat intr-un anumit topic. Este scuzabila repetarea unei intrebari la care s-a raspuns in ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un topic de 2-3 pagini.

Vezi ? Scrie undeva, e doar de citit. Aici nu e YM sa iti faci casuta ta de chat.

Nu a fost ironic cu tine, ti-a raspuns conform regulamentului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...