SuperPasarica Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Oieru -------------------------- Membrii: 24 *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *PreMiuM *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru 1
Guest WhiteSword Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 M-am cam plictisit ... cand faci urmatoarea sedinta?
Sesinia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nick: Alex911 *Level(Minim 2): 7 *Factiune: Armata *Sunt un om fair-play si sunt de acord cu regulamentul clubului: Da *De ce ai ales clubul nostru ? : Sa ma distrez , prieteni noi
SuperPasarica Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Alex911 urmatoarea sedinta o sa fie cand o sa am bani sa va dau.. momentan am 3k -------------------------- Membrii: 25 *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *PreMiuM *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru 1
Guest WhiteSword Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Lasa banii ma,nu trebuie bani,e for fun clubu .. Fa una asa , poate mai sponsorizeaza si sns ...
Madalin Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 *Nick: Madalin *Level(Minim 2): 10 *Factiune: Armata *Sunt un om fair-play si sunt de acord cu regulamentul clubului: Da *De ce ai ales clubul nostru ?(minim 20 de cuvinte): E caterina , distractie , prieteni noi ...
Goodfella Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Alex911 urmatoarea sedinta o sa fie cand o sa am bani sa va dau.. momentan am 3k -------------------------- Membrii: 25 *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *PreMiuM *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru Nu mai are rost sa mai astepti, dureaza ceva timp pana sa faci bani sa dai prime la atatia membrii.Fa una acum cat de curand, ne mai distram si noi putin :)
Insomnia7 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Alex911 urmatoarea sedinta o sa fie cand o sa am bani sa va dau.. momentan am 3k -------------------------- Membrii: 25 *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *PreMiuM *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru Lasaaa ma baniii :((( hai asa 4fun :wub:
SuperPasarica Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Madalin -------------------------- Membrii: 24 *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *PreMiuM - Co Leader *Smiley - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru *Madalin Smiley si PreMiuM au fost desemnati ca fiind noi Co-Lider ai Clubului. Congratzz. #O SEDINTA SOON! #2, Inca recrutam. 1
SuperPasarica Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Trupa lu' Salam, AzI ORA 19:00 ~ 19:30 CEL TARZIU, AVEM MEETING. O sa se arunce cu banii, o sa calcam lumea pe strazi, o sa cantam si de nunta si de jale. Cine nu se prezinta o sa fie avertizat. Rog Co-Liderii sa se prezinte la meeting. (sNs, Smiley, Premium) 1
mertzannn Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 *Nick: kENNyyy *Level(Minim 2): 3 *Factiune: Consilier *Sunt un om fair-play si sunt de acord cu regulamentul clubului: Da *De ce ai ales clubul nostru ?(minim 20 de cuvinte): Pai nu stiu , pare ceva destul de interesant la prima vedere si nou , merita sa fie incercat acest club . And .. for fun :)
PreMiuM Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Acceptat . Membrii: 24 *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *PreMiuM - Co Leader *Smiley - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru *Madalin *kENNyyy
Goodfella Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Nu cred ca pot ajunge daca se tine la ora 7-7 jumate.Am antrenament si doar pe la 8 - 8 si ceva ajung acasa.Daca inca se mai tine sedinta pe cand ajung eu o sa vin.
Daniel. Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 *Nick: pwnnkE *Level(Minim 2): 8 *Factiune: LSPD *Sunt un om fair-play si sunt de acord cu regulamentul clubului: Da/Nu. Daca raspunzi negativ, fa o precizare! : Da *De ce ai ales clubul nostru ?: 4 fun.
kamikazee Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Nu pot veni deoarece ies afara si nu cred ca ajung la ora 19.
LoLz0r™ Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 La ora 19-19:30 sunt afara scuze nu pot veni :) LoLz0r here
Insomnia7 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 sedinta amanata Daca e sa o faci,fao si tu maine seara :* dar asa pe la vreo 20-21 :)
Tudix Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 *Nick: bL@cK *Level(Minim 2): 10 *Factiune: Civilian *Sunt un om fair-play si sunt de acord cu regulamentul clubului: Da *De ce ai ales clubul nostru ?(minim 20 de cuvinte): Acest club este unul for fun de aceea doresc sa intru. Alt motiv ar fi sa imi fac prieteni noi.
PreMiuM Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Acceptat . Membrii: *GrEaTBiRD - Leader *sNs - Co Leader *PreMiuM - Co Leader *Smiley - Co Leader *Mr.Dennis *kWai *Nesta *Ingerul_Decazut *TheFlow * moses *MrDexter *Ares *k0sty *sMokeR *LoLz0r *Alex *cristy71sf *Paul_Pop *TayLorrrr *Goodfella *Berky *Diablo *phantastic *Insomnia7 *cAmIcAzIII *Sarpe *Oieru *Madalin *kENNyyy *pwnnkE * bL@cK
Madalin Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 In perioada 9 - 17 iulie nu voi mai activa , plec in turneu ..
Gravity Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 *Nick: Gravity *Level(Minim 2): 8 *Factiune: Da Nang Boys *Sunt un om fair-play si sunt de acord cu regulamentul clubului: Da *De ce ai ales clubul nostru ?(minim 20 de cuvinte): Am pe youtube niste videoclipuri cu un vecin care canta manele , chiar daca nu ascult acest gen imi place sa satirizez melodiile ! Da nu te las nu te las nu te las sa moara lumeaaaa de necaz o viata mea ! Cine vrea sa vada videoclipurile : ep. 01 ep. 02 ep. 03 ep. 04 Eu sunt regizoru' !