Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest bento_boy

[Rezolvat] Gr3NdEr - Non - FP

Recommended Posts

Guest bento_boy
Posted

Numele meu în joc: benTo

Numele EXACT celui pe care îl reclam: Gr3NdEr

Screenshot-uri: 1 2 3 4 5

Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Am intrat la cai l-am atacat pe Gr3NdEr si statea cu anim...cu ESC nu era fiindca daca stay cu ESC il vedeam asa jos ! Dupa noi am dat /pee pe el si el a zis ca " daca dai cu /pee esti faimos " in timp ce scria el trb sa ii scada viata ... dar nimic e clar ca statea cu aim !

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): sNs[AOD]

Martori: Edie

Posted

1. Nu eram in anim.

2. Era bug vizual asa este de fiecare data la pariuri daca il pui jos el ramane jos daca ieseai si intrai inapoi numai ma vedeai pe jos...

Atat am avut de zis

Guest bento_boy
Posted

hai ma sa fim seriosi... daca ma vedeai ca dau in tine fugeai fara discutii... hai nu mai spune minciuni cu " bug vizual ".... trb sa iti scada indiferent ca erai in picioare sau culcat.. Asteptam decizia unui moderator fara a mai posta !

Posted

Este bug vizual intradevar. Dar Gr3NdEr vad ca stii si tu, si totusi ai decis sa il ironizezi pe baiatul de tragea in tine. Prin definitie data viitoare te voi sanctiona pentru bug-abuse. Sa nu se mai intample.

Acum Gr3NdEr nu primeste nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...