Tails Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nick: Undefined Level: 3 Factiune: F.B.I De ce vrei sa intri in acest club: Imi plac rimele Dispui de calitatile unui rapper?: eu asa cred :) Esti de acord cu regulamentul?: da Acceptat. _______________________________________________ Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader Gainward - Co-Leader flitzeR - Membru # Cosmin - Membru kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru DiZz - Membru (scuzat - Examene) Mishu - Membru Undefined - Membru ________________________________________________ Poze de la meeting: http://imageshack.us/g/35/samp243q.png/ A fost frumos la meeting . Am facut vreo 4-5 rap battle intre noi , dintre care cea mai buna replica: "Mr Dennis cu fata de penis si cap de racheta de tenis" sau ceva de genu.. Credits to ..... nu stiu care a scos perla.
Guest Haarp Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 We are the real MC's produced by ICR (Ice Man Records) http://imageshack.us/photo/my-images/808/samp003hs.png/
filtzeR Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Vi se pare normal sa anuntati meetingul cu 30 de minute inaine ?
I am Mitzu Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 A fost frumos la meeting . Am facut vreo 4-5 rap battle intre noi , dintre care cea mai buna replica: "Mr Dennis cu fata de penis si cap de racheta de tenis" sau ceva de genu.. Credits to ..... nu stiu care a scos perla. Defapt a fost replica mea : Numele sau e Dennis , Are un cap , zici ca'i de penis , si cu fatza lui , ca o talpa de tenis :)
Tails Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader Gainward - Co-Leader flitzeR - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru Mitzu` - Membru DiZz - Membru Mishu - Membru Undefined - Membru Cei ce au luat un avertisment sau scuzat , insa din cauza spam-ului INGROZITOR , nu am le-am vazut /w-ul. Cautam membri carora le place rap-ul! Nick: Level: Factiune: De ce vrei sa intri in acest club: Dispui de calitatile unui rapper?: Esti de acord cu regulamentul?:
Tails Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Sedinta azi la ora 21:30-22:00 (in acest interval de timp ne strangem) , la barul de pe plaja (ala care a fost bagat dupa update) Cine nu poate veni , sa anunte aici. Cautam membri: Nick:Level:Factiune:De ce vrei sa intri in acest club:Dispui de calitatile unui rapper?:Esti de acord cu regulamentul?:
Edie™ Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nick: Edie Level: 3 Factiune: Grove Street De ce vrei sa intri in acest club: O mica pasiune pt acest gen de muzica. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Smiley Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nick: Edie Level: 3 Factiune: Grove Street De ce vrei sa intri in acest club: O mica pasiune pt acest gen de muzica. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Edie - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru Mitzu` - Membru DiZz - Membru Mishu - Membru UndefineD- Membru Edie - Membru Sedinta la ora 22:00 la barul de pe Plaja [ Cel de la Update ] ! Cine nu poate sa vina sa posteze aici sau primeste Avertisment ! [ # ] 1
Guest Dragos. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nick: Dragos Level: 5 Factiune: F.B.I. De ce vrei sa intri in acest club: Imi place mult ideea acestui club, caterinca, alea alea. Dispui de calitatile unui rapper?: da Esti de acord cu regulamentul?: da
Smiley Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Nick: Dragos Level: 5 Factiune: F.B.I. De ce vrei sa intri in acest club: Imi place mult ideea acestui club, caterinca, alea alea. Dispui de calitatile unui rapper?: da Esti de acord cu regulamentul?: da Dragos - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru Mitzu` - Membru DiZz - Membru Mishu - Membru UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru Meeting la ora 22:00 la barul de pe Plaja [ Cel de la Update ] ! Cine nu poate sa vina sa posteze aici sau primeste Avertisment ! [ # ] 1
Smiley Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Dragos - Winner ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader # flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru # kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru # DiZz - Membru Mishu - Membru # UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru # - Avertisment ! 1
lolflamE Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick:Semos Level:7 Factiune:none, poate PD De ce vrei sa intri in acest club: me :yum: Rapp Dispui de calitatile unui rapper?:da Esti de acord cu regulamentul?:da
Smiley Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick:Semos Level:7 Factiune:none, poate PD De ce vrei sa intri in acest club: me :yum: Rapp Dispui de calitatile unui rapper?:da Esti de acord cu regulamentul?:da Semos - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader # flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru # kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru # DiZz - Membru Mishu - Membru # UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru Semos- Membru # - Avertisment ! 1
stefan1997 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick:Tech Level:9 Factiune : none De ce vrei sa intri in acest club: Rap's my life :X Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Smiley Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick:Tech Level:9 Factiune : none De ce vrei sa intri in acest club: Rap's my life :X Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Tech - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader # flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru # kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru # DiZz - Membru Mishu - Membru # UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru Semos- Membru Tech- Membru # - Avertisment ! 1
Berky Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick: Berky Level: 8 Factiune: PD De ce vrei sa intri in acest club: Sa'mi fac prieteni noi si dristactie .. Dispui de calitatile unui rapper?: Da .. Esti de acord cu regulamentul?: Da .. 1
Smiley Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick: Berky Level: 8 Factiune: PD De ce vrei sa intri in acest club: Sa'mi fac prieteni noi si dristactie .. Dispui de calitatile unui rapper?: Da .. Esti de acord cu regulamentul?: Da .. Berky - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader # flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru # kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru # DiZz - Membru Mishu - Membru # UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru Semos- Membru Tech- Membru Berky - Membru 2
Guest Dragos. Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 voi fi inactiv o saptamana, plec in vacanta. sa nu ma dati afara xD
Casio Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Nick: Casio Level: 8 Factiune: Civil. De ce vrei sa intri in acest club: Sa ma distrez. Dispui de calitatile unui rapper?: Da. Esti de acord cu regulamentul?: Da.
Casio Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Nick: Casio Level: 8 Factiune: Civil. De ce vrei sa intri in acest club: Sa ma distrez. Dispui de calitatile unui rapper?: Da. Esti de acord cu regulamentul?: Da. Retrag!
Tails Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Salut! Imi cer scuze ca nu am fost alaturi de voi in ultimul timp , insa am fost plecat si deabia acum am gasit o sursa de informare , o raza de soare (sursa de internet :)) ) . O sa mai stau aproximativ o saptamana , insa il las pe Smiley cu voi .
Tails Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Lista de membrii updat-ata: Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader # Gainward - Co-Leader Cosmin - Membru # kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru # DiZz - Membru Mishu - Membru # UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru Semos- Membru Tech- Membru Berky - Membru
Smiley Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Astazi Meeting la Barul de pe Plaja LS ! Ora 22:00 ! CIne nu poate sa vina sa posteze aici sau primeste avertisment ! [ # ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Lista cu membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader # Gainward - Co-Leader Cosmin - Membru # kENNyyy - Membru # Mitzu` - Membru # DiZz - Membru Mishu - Membru # UndefineD- Membru Edie - Membru Dragos- Membru Semos- Membru Tech- Membru Berky - Membru 1