Tails Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Rap Battle Club In ce consta acest club Acest club se ocupa cu recrutarea de talente a rapp-ului . Vreau sa adun cei mai buni rapperi in acest club pentru a ne etala talentele . Regulament Acest club cauta numai playeri talentati ce pot compune un cantec pe moment. Nu aveti voie sa faceti plangere adeversarului pentru insultele adresate in timpul duelului , daca nu puteti respecta aceasta regula va rog de acum sa nu postati. Trebuie sa va respectati colegii , co-liderul dar si liderul. Cine nu participa la mai mult de 2 meetinguri , va fi demis din lipsa de activtate. Meetinguri Ne vom intalni de 2-3 ori pe saptamana intr-un loc stabilit pe forum. La fiecare meeting se va da prima si premiu in functie de activitate. Daca faceti parte din 2 gang-uri sau mafii diferite , nu aveti voie sa va impuscati , bateti sau nu mai stiu eu ce. Un meeting va dura in jur de 30 de minute. Model de inscriere Nick: Level: Factiune: De ce vrei sa intri in acest club: Dispui de calitatile unui rapper?: Esti de acord cu regulamentul?: Teils1 - Lider (Caut lider , nu trebuie facuta o aplicatie mai speciala ci doar un /w in joc)
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Smiley Level: 4 [ 183/20 Respect ] Factiune: Police Departament De ce vrei sa intri in acest club: Sunt fan Rapp si pentru distractie Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Tails Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nick: Smiley Level: 4 [ 183/20 Respect ] Factiune: Police Departament De ce vrei sa intri in acest club: Sunt fan Rapp si pentru distractie Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Acceptat. Lista de membri: Teils1 - Lider Smiley - Membru CAUTAM IN CONTINUARE PLAYERI CAPABILI DE BATALII RAP DACA SUNTEM CATIVA , DISEARA FACEM UN MINI-MEETING
Mr.Dennis Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Mr.Denni Level: 13 Factiune: Hitman De ce vrei sa intri in acest club: Pentru a ma distra ! Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Tails Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nick: Mr.Dennis Level: 13 Factiune: Hitman De ce vrei sa intri in acest club: Pentru a ma distra ! Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Acceptat. Lista de membri: Teils1 - Lider Mr.Dennis - Co-lider Smiley - Membru
filtzeR Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: filtzeR Level: 6 Factiune: Triade De ce vrei sa intri in acest club: Ascult rap de multi ani si mi se pare o idee super. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Tails Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Nick: filtzeR Level: 6 Factiune: Triade De ce vrei sa intri in acest club: Ascult rap de multi ani si mi se pare o idee super. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Lista de membri: Teils1 - Lider Mr.Dennis - Co-lider Smiley - Co-lider Filtzer - Asistent Co-lider
Guest Haarp Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Gainward Level: 5 (13/24) Factiune: - De ce vrei sa intri in acest club: Sunt fan rap Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Gainward Level: 5 (13/24) Factiune: - De ce vrei sa intri in acest club: Sunt fan rap Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Gainward - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru
CosminLinkmania Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Cosmin Level: 10 Factiune: - De ce vrei sa intri in acest club: Imi place foarte mult hip hop-ul si rapul Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Cosmin Level: 10 Factiune: - De ce vrei sa intri in acest club: Imi place foarte mult hip hop-ul si rapul Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da Cosmin - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru
mertzannn Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: kENNyyy Level: 3 (90/16) Factiune: Triade De ce vrei sa intri in acest club: 4fun Dispui de calitatile unui rapper?: Posibil . Esti de acord cu regulamentul?: Da .
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: kENNyyy Level: 3 (90/16) Factiune: Triade De ce vrei sa intri in acest club: 4fun Dispui de calitatile unui rapper?: Posibil . Esti de acord cu regulamentul?: Da . kENNyyy - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru
I am Mitzu Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Mitzu Level: 9 Factiune: Hitman De ce vrei sa intri in acest club: Rapp is my life !! :) Dispui de calitatile unui rapper?: Sigur Esti de acord cu regulamentul?: Da
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Mitzu Level: 9 Factiune: Hitman De ce vrei sa intri in acest club: Rapp is my life !! :) Dispui de calitatile unui rapper?: Sigur Esti de acord cu regulamentul?: Da Mitzu` - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru Mitzu` - Membru Astazi ora 22:00 Meeting ! Cine nu poate veni sa posteze aici , altfel va primi avertisment ! [ # ]
Guest DizZ1 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Dizz Level: 2(65/12) Factiune: Civil De ce vrei sa intri in acest club: Imi place foarte mult sa compun , sa ma distrez. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da!
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Dizz Level: 2(65/12) Factiune: Civil De ce vrei sa intri in acest club: Imi place foarte mult sa compun , sa ma distrez. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da! DiZz - Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru Mitzu` - Membru DiZz - Membru
mertzannn Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Eu nu pot ajunge , ies afara cu prietenii .. sorry .
mishu91_kid Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Mishu Level: 8 Factiune: Departamentul de Politie De ce vrei sa intri in acest club: Imi place sa le zic altora "de sanatate" in versuri. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da.
Smiley Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Mishu Level: 8 Factiune: Departamentul de Politie De ce vrei sa intri in acest club: Imi place sa le zic altora "de sanatate" in versuri. Dispui de calitatile unui rapper?: Da Esti de acord cu regulamentul?: Da. Mishu- Acceptat ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lista membrii : Teils1 - Leader Smiley - Leader Mr.Dennis - Co-Leader flitzeR - Co-Leader Gainward - Membru Cosmin - Membru kENNyyy - Membru Mitzu` - Membru DiZz - Membru Mishu - Membru Sedinta la ora 22:00 la barul de pe Plaja [ Cel de la Update ] ! Cine nu poate sa vina sa posteze aici sau priemste Avertisment ! [ # ]
Tails Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Cel mai sigur in barul amplasat la update (cel de la fish) unde obisnuiau sa faca cei din yo mamma & Jokes.
arrowkid Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Nick: Undefined Level: 3 Factiune: F.B.I De ce vrei sa intri in acest club: Imi plac rimele Dispui de calitatile unui rapper?: eu asa cred :) Esti de acord cu regulamentul?: da