NewName # 4FuN Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Nick : NewName Level : 3 Factiune :Civil De ce doresti sa intri în acest club?:4fun
Mihnea Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Mai faci ceva cu acest club ? In caz contrar il scot la licitatie , PM me
Spark Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Redeschis, cu noul lider LiL-_RapeR. Deoarece nu s-a licitat asupra clubului cand a fost scos la licitatie, prima persoana care a prezentat interes referitor acestui club, i-a fost inmanat spre a-l administra. Mici reguli aferente: Model de aplicatie: Nick : Level : Factiune : Poza ce dovedeste ca deti FightStyle: Regulament: Pentru a intra in club sunteti obligati sa detineti un FightStyle. Nu aveti voi sa va jigniti intre voi. La 3 avertismente sunteti exclusi din club.
Guest LiL-_RapeR Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) Multumesc Spark pentru increderea acordata, in maxim 2 saptamani voi organiza meetinguri si voi prezenta poze si activitatea ce s-a desfasurat. Model de aplicatie: Nick : Level : Factiune : Poza ce dovedeste ca deti FightStyle: Lista Membri: Krem - Lider Street Fight Club [ SCF ] recruteaza cat mai multe persoane! // user principal: raknet (restrictie) permanent pentru cont clona! Edited May 22, 2012 by DRG
Guest LiL-_RapeR Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Noul Co-Lider al acestui club este Fantoma, felicitari. Impreuna cu el am decis sa facem o lista de invitatii. Am nevoie de un raspuns din partea voastra: accept / nu accept. As dori sa raspundeti in maxim 24 ore. Lista invitatii: Maryus Bytza ExTrEm Vicentzo MrDexter filtzeR Ares Florin Moses Calypso JustinPA bl@ck Mike. StPierre ScaRaMouche Street Fight Club recruteaza in continuare, va asteptam aplicatiile.
Paul15 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Nick : Paul14 Level : 16 Factiune : UST Poza ce dovedeste ca deti FightStyle: Click!
Guest LiL-_RapeR Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Paul14 - acceptat Street Fight Club recruteaza in continuare!
Maryus Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Noul Co-Lider al acestui club este Fantoma, felicitari. Impreuna cu el am decis sa facem o lista de invitatii. Am nevoie de un raspuns din partea voastra: accept / nu accept. As dori sa raspundeti in maxim 24 ore. Lista invitatii: Maryus Bytza ExTrEm Vicentzo MrDexter filtzeR Ares Florin Moses Calypso JustinPA bl@ck Mike. StPierre ScaRaMouche Street Fight Club recruteaza in continuare, va asteptam aplicatiile. Multumesc ca v-ati gandit la mine dar din pacate sunt nevoit sa refuz invitatia . Admin'ul si lider'ul ocupa o mare parte din timp si nu mai am timp de club .
HsmHaOs Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Salut. Eu sunt noul lider a acestui club. Pentru inceput as vrea sa lasati un reply sau sa imi dati un pm cu o ora si o data pentru sedinta. Sper sa ne intelegem.
HsmHaOs Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Modelul de aplicatie si regulamentul raman aceleasi! Recrutam in continuare !! Lista cu invitati: Cretu Bytza Just.me the_game Fantoma Ryan Cora Rares_viper22 Aidan itv.drey [blackAnGeeLL] Mishka.
HsmHaOs Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Ar fi OK seara dupa ora 18:00 Si lunea dupa ora 19:00 Da probabil ca sedinta va fi pe la 19-20 dar sa adunam membrii de sedinta..
Mishka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Multumesc,o sa accept invitatia. O sa incerc sa fiu prezent la meetinguri,sper sa nu incurc.
HsmHaOs Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Multumesc,o sa accept invitatia. O sa incerc sa fiu prezent la meetinguri,sper sa nu incurc. Ok Lista cu membrii: -HsmHaOs-Lider -Paul15 -Mishka. Recrutam in continuare !! Lista cu invitati: Cretu Bytza Just.me the_game Fantoma Ryan Cora Rares_viper22 Aidan itv.drey [blackAnGeeLL] Cretu_Stefan BassMaster Purebymagic
HsmHaOs Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 multumesc o sa acept invitatia Ok Lista cu membrii: -HsmHaOs-Lider -Paul15 -Mishka. -Cretu_Stefan Recrutam in continuare !! Lista cu invitati: Cretu Bytza Just.me the_game Fantoma Ryan Cora Rares_viper22 Aidan itv.drey [blackAnGeeLL] Purebymagic
HsmHaOs Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Accept invitatia :tiphat: Ok Lista cu membrii: -HsmHaOs-Lider -Paul15 -Mishka. -Cretu_Stefan -BassMaster Recrutam in continuare !! Lista cu invitati: Cretu Bytza Just.me the_game Fantoma Ryan Cora Rares_viper22 Aidan itv.drey [blackAnGeeLL] Purebymagic Va rog sa spuneti o data si o ora pentru sedinta!!
Bassmaster Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Eu pot in timpul saptamanii si sambata intre 15:00 si 20:00 ,
Cretu_Stefan Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 da maine e cel mai bine la ora 19:00 sa fie sedinta