Jump to content
Andu

Plaja unde avioanele aterizeaz? ?i decoleaz? pe deasupra capetelor turi?tilor

Recommended Posts

Posted

O plaj? de pe insula St. Marteen din Caraibe este locul preferat de turi?tii care pe lâng? bronzul obi?nuit vor s? aib? parte de o experien?? unic?.

4.jpg

Plaja Maho este cunoscut? pentru faptul c? avioanele care aterizeaz? ?i decoleaz? de pe aeroportul Princess Juliana din apropiere zboar? la altitudini foarte mici, chiar deasupra turi?tilor care stau pe plaj?.

1.jpg

Avioanele trebuie s? coboare la altitudinea minim? fa?? de plaja Maho deoarece pista 10 a aeroportului are o lungime de doar 2.180 de metri.

2.jpg

Acest lucru face ca plaja Maho s? fie un punct de atrac?ie pentru amatorii de senza?ii tari ?i pentru cei care vor s? fotografieze avioanele de aproape.

5.jpg

Turi?tii sunt îns? avertiza?i printr-o pancart? referitor la curen?ii de aer proveni?i de la avioanele care decoleaz? ?i aterizeaz?, care pot provoca r?ni pe corp ?i chiar moartea.

6.jpg

Sursa

Posted

Chiar ca o experienta unica , chiar si eu m-as aventura putin sub un avion zburand. Oare cum o fii in apa ?

Nu te-ai gandi nici macar pentru o secunda ca poti pati ceva? Eu unu cred ca nu as face asa ceva, sau poate doar de departe.

Guest Global Experience
Posted

tare, m-as baga acolo dar cred ca iti rupe urechile cand trece

Posted

Nu te-ai gandi nici macar pentru o secunda ca poti pati ceva? Eu unu cred ca nu as face asa ceva, sau poate doar de departe.

Mama m-a invatat de mic copil sa am grija de mine , daca vreau sa cercetez o rapa , nu voi sari in ea. :)
Posted

amatori de senzatii tari, vor fi mereu, iar daca se gaseste un grup vesel si un pic fumat...distractia e la MaxiM ... #-o

O data as sta sub apa chiar sub avion sa-l aud de dedesubt cu vuieste... B-)

Posted

Daca ar fi asa ceva in Romania ar tipa toti si ar sune la 112..

Chiar ca e interesant, si simti adrenalina mai tare decat daca ai calatori cu avionul.. Tare as vrea sa incerc si eu :D

Posted

Daca ar fi asa ceva in Romania ar tipa toti si ar sune la 112..

Chiar ca e interesant, si simti adrenalina mai tare decat daca ai calatori cu avionul.. Tare as vrea sa incerc si eu :D

Se putea sa nu apareti? =))

OT: Totusi cum de le este permis? Din cate stiu exista niste legi internationale mai ales in ceea ce priveste numarul gigantic de decibeli. Plus curentii de aer foarte fierbinti lasati in urma de turbine... Altitudinea mi se pare extrem de mica totusi deci riscurile sa te faca carbune exista banuiesc. Nu ma pricep eu foarte bine la avioane dar in mod cert nu e sigur.

Guest Advanced12
Posted

Parca si vad parlamentul pe aripa avioanelor

Posted

OT: Totusi cum de le este permis? Din cate stiu exista niste legi internationale mai ales in ceea ce priveste numarul gigantic de decibeli. Plus curentii de aer foarte fierbinti lasati in urma de turbine... Altitudinea mi se pare extrem de mica totusi deci riscurile sa te faca carbune exista banuiesc. Nu ma pricep eu foarte bine la avioane dar in mod cert nu e sigur.

din ce imi dau seama pista e cam la limita pentru avioanele mari care aterizeaza acolo : 747 , 340 , 330 ( poate si altele )

si probabil nu se poate extinde asa ca au obtinut o derogare , alta solutie nu cred ca era

observati diferenta dintre primele trei poze si ultima , 737 Contintental aterizeaza la o inaltime mult mai mare fata de restul

Posted

din ce imi dau seama pista e cam la limita pentru avioanele mari care aterizeaza acolo : 747 , 340 , 330 ( poate si altele )

si probabil nu se poate extinde asa ca au obtinut o derogare , alta solutie nu cred ca era

observati diferenta dintre primele trei poze si ultima , 737 Contintental aterizeaza la o inaltime mult mai mare fata de restul

Dar si diferenta dintre un 747 si un 737 e considerabila, asta cred ca e un factor pentru inaltimea la care e 737-le in poza.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...