lavinutza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Numele meu în joc: Lavinutza Numele EXACT celui pe care îl reclam: sW1nK Screenshot-uri: http://imageshack.us/g/709/samp054ojf.png/ Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): poi eram la sedinta la club olympic si nu ma lasa in pace la care incepe sa ma jigneasca cas sunt asa ca sunt asa Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): crs,specter,perpriu,An00by,Lea Martori: -- toti care erau acolo la sedinta Vreau sa se ia masuri decat am dat cu imobilizat sa nu ma omoare pt ca incerca de fiecare data sa ma omoare....
Dogs Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Eu nu te lasam in pace sau tu de 20 min imi dadeai cu sprayu in nas si te ofticai ca am castigat iar raknet tia zis sa termini, normal ca tiam zis asa pt ca tu cand pierzi nu sti ca e doar un joc si pt 2k ti dadeam eu daca chiar aveai nevoie de ei, si nu eu eram cel ce nu te lasa in pace si tu nu ma lasai pe mine din momentt ce eu si raknet tiam spus sa termini, eu nu am nimic cu tine personal nu te cunosc,dar ... chiar sate oftici pentr-u un premiu dupa sa paresesti clubul etc..., imi pare rau ca nam facut print-urile
lavinutza Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Eu nu te lasam in pace sau tu de 20 min imi dadeai cu sprayu in nas si te ofticai ca am castigat iar raknet tia zis sa termini, normal ca tiam zis asa pt ca tu cand pierzi nu sti ca e doar un joc si pt 2k ti dadeam eu daca chiar aveai nevoie de ei, si nu eu eram cel ce nu te lasa in pace si tu nu ma lasai pe mine din momentt ce eu si raknet tiam spus sa termini Daca u incercai sa ma omori ce voiai sa fac sa te las ? nu am dat cu sprayu pt ca sa nu ma omori si + ca nu de 20 min nici 2 min,si asa trebuia sa procedezi sa vb asa puteai s imi zici "lasa-ma ca nu iti mai fac nimic" dar nu daca te lasam incercai sa ma omori tot dadeai in mn si raknet mia zis sa stau cuminte cand ai zi u vorbele alea da nu ca atunci mam ofticat invata sa vb si nu mai minti.Si clubu lam parasit casa am vrut + ca daca esti u in club mai bn sa nu mai fiu eu.