Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

valy_best acceptat !

Am stat pe tuşă o vreme din diverse motive.

Mâine, 29 ianuarie 2014, ora 20:00 vom organiza un meeting în cadrul acestui club. Sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare şi sperăm să şi participaţi.

Cei care nu pot ajunge sunt rugaţi să-mi dea mie sau lui Simple un PM cu motivul pentru care nu pot participa la meeting astfel se lasă cu avertismente şi demiteri.

# CaRa, Radu demişi !

accwelle. ( Zohlomg )

Simple ( Simple_)
RazoR ( RazoR )
alyku ( alyku )
Mitica ( Mitica )
†Skane ( Skanee )
TheMurdockk ( TheMurdockk)
ironic. ( ironic. )
Ethernul ( Ethernul )
Raicu ( RaicuM )
PdLock (pd_lock)
Hawnnibal(Hawnnibal)
Cerebel(Eclipsse)
Roxor(soogodTM)
Energy(Icebox)
Ashkael(Ashkael)
Lider
Co-leader
Sponsor
† - avertisment
# Nu uitaţi de butonul YcEa3mA.png ( aflat în colţul din dreapta, sus ) pentru a primi notificări cu noutăţile ce sunt aduse în acest topic !
Stay tunned !
Posted

Se pare că nu există deloc implicare în acest club din partea membrilor, doar 4-5 la meeting-uri, nu prea avem ce să facem. Simple a renunţat aşa că renunţ şi eu.

sNs o să aleagă alţi lideri care o să se poată ocupa de acest club, dacă mai sunt doritori ( dintre playeri ) care să se implice, dar din câte am văzut, nu mai sunt.

O mare parte din bani au fost folosiţi la meeting-uri, o să discut cu Simple să văd dacă a mai rămas ceva.

Multă baftă !

O zi bună !

Posted

Acest club a fost preluat de Don.John ( forum: h3x ) . Pentru orice reclamatie asupra lui , adresati-va la mine cu un PM. Have fun.

Posted

oHEY84t.png

De azi eu ( Don.John) voi fi lider pe o perioada nedeterminata pentru acest club, sper sa facem o treaba excelenta impreuna, sa fim multi si sa avem parte de evenimente stunt in cadrul clubului nenumarate .

Regulamentul va ramane acelasi dar o sa mai adaug si eu noi reguli.:

1. În timp ce sunteţi la adunări şi şedinţe să aveţi un comportament adecvat şi să nu faceţi spam aiurea, nu este nevoie să se precizeze ce trebuie să faceţi şi ce nu.

2. Dacă sunteţi inactivi, aţi primit ban sau warn-uri în joc pentru situaţii ce au legatură cu domeniul acesta, în funcţie de gravitate şi relevanţă pot fi pedepsite cu excluderea din club sau blacklist. LM Stunters tinde să fie un club model drept urmare doreşte să aibe şi membrii model.

3. În tot decursul întâlnirii v-aş ruga să respectaţi colegii, atât rândul efectuării stunt-urilor cât şi cu limbajul pe care îl aveţi faţă de colegi.

4. Am scos acest sistem de amenzi pentru că momentan avem sponsori şi bugetul clubului este ridicat, dar nu trebuie să lipsiţi aiurea de la şedinţe. Cine lipseşte de la şedinţă va primi avertisment, la 3 avertismente veţi fi demişi din cadrul clubului. Avertismentele pot fi date şi pentru limbaj, provocarea unor certuri, neascultarea liderilor acestui club, etc.

Am schimbat putin de tot si modelul de aplicatie:

Nick:

Level detinut (minim 3) :

Factiune:

Nickuri precedente:
Cunoştinţele în acest domeniu:

Blacklist

~  Kanye

Posted

Nick: SpartaN99

Level detinut (minim 3) : 5

Factiune: News Reporters

Nickuri precedente: Spliff
Cunoştinţele în acest domeniu: Mediu dar invat repede.

Posted

Nick: Cosmin_tvtv

Nickuri precedente: Skeleton, Cosmintv
Cunoştinţele în acest domeniu
( incepator, mediu, avansat): Mediu

Nick:Cosmin_tvtv

Level detinut (minim 3) :9

Factiune:Ng

Nickuri precedente: Medics Vla

Cunoştinţele în acest domeniu: Medii

Posted

Nick: Valenntiin

Level detinut (minim 3): 12

Factiune: This is THE MAFIA!

Nickuri precedente: CaRa

Cunoştinţele în acest domeniu: Avansat.

Posted

Valenntiin - acceptat.                                              

LISTA MEMBRI:

LIDER: Don.John.

MEMBRI :

~ Andrei

~ SpartaN99

~ Cosmin_tvtv

~Valenntiin

BLACKLIST:

-

#Am curatat si blacklistul.

Posted

Luni, 16.06.2014, ora 20:00 se va tine o sedinta, unde se va discuta mai amanuntit niste lucruri care trebuie sa le clarificam, momentan nu suntem multi , deoarece clublul s-a deschis ieri, oricum nu o sa va tin mult, 10-15 minute. Daca cumva nu puteti ajunge, lasati-mi un PM, cu nick-ul si motivul pentru care nu puteti, in cazul in care nu va prezentati si nu imi lasati PM, ve-ti primi un avertisment in cadrul Clubului. Sedinta se va tine la baraj LV.

V-as ruga sa apasati butonul "Follow This Topic" pentru a vedea cand postez ceva important, Multumesc.

Posted

Nick: Zhao
Level detinut (minim 3): 10
Factiune: Varrios Los Aztecas !
Nickuri precedente: VeXoS
Cunoştinţele în acest domeniu: Incepator.

Posted

Marcconi. - acceptat (vreau sa vad ce poti).

LISTA MEMBRI:

~ Don.John - Leader

~ Andrei

~ SpartaN99

~ Cosmin_tvtv

~ Valenntiin

~ Zhao

~ Marcconi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...